Három Sim telefonok

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.

Mi a jobb? Két Sim, vagy három Sim?

Mostanában egyre többször téma, hogy bizonyos emberek számára nem elég a Dual sim telefonok adta kényelem és spórolási lehetőség, ezért olyan készülékeket vásárolnak, melyek már három Sim kártyát is képesek egy telefonon belül kezelni. Ezeket a készülékeket hívják Tri-Sim telefonoknak. Ahogyan a Dual Sim telefonok kapcsán, úgy a három kártyás telefonoknál is a spórolási lehetőség az elsődleges szempont, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy ez a plusz szolgáltatás a telefonok egyéb pozitívumainak a rovására menne. Sokak szerint a három Sim kártya már teljesen felesleges, de ha jól belegondolunk, nagyon is sok értelme van a Három Sim telefonoknak. Hazánkban is három nagynak mondható szolgáltató kínálja a percdíjakat, így ha minden szolgáltatónál rendelkezünk egy előfizetéssel, vagy egy kártyával, akkor máris óriási összegeket spórolhatunk. Ez már a Dual sim telefonok kapcsán is fontos szempont, de egy három kártyás készüléknél még inkább az. Tehát, ha már spórolunk, akkor spóroljunk rendesen, s ezt az olcsó telefonok kategóriájában is bármikor megtehetjük, ugyanis Tri-Sim készülékek, már igen kedvező áron is beszerezhetőek. Kétségtelen, hogy az ilyen telefonok egyre keresettebbek és a gazdasági világválság közepette ez nem is csoda, ugyanis szinte mindenki spórolni szeretne.

Természetesen az a hasonló készülékek kapcsán is beszélhetünk csúcskategóriás modellekről, melyek már egy szinttel drágábbak, az viszont biztos, hogy teljes mértékben felveszik a versenyt a mai legmodernebb eszközökkel, de az is igaz, hogy az olcsó telefonok között válogatva is rábukkanhatunk egy-egy olyanra, mely kiszolgálja az összes igényünket. A három kártyás telefonok nagyon nagy előnye, hogy szinte minden árkategóriában megtalálhatóak és természetesen mindenki számára elérhetőek. A kényelem melyet ezek a készülékek nyújtanak felülmúlhatatlan, ahogyan a spórolási lehetőség is.

Ha ilyen mobilt szeretnénk vásárolni, akkor valójában mindegy, hogy az olcsó telefonok, vagy a drága telefonok között kutatunk, ugyanis így, vagy úgy, biztosan meg fog majd térülni a készülékbe fektetett tőkénk. Azoknak, akik sokat telefonálnak, szinte nélkülözhetetlen a három Sim kártya, de természetesen a keveset telefonálóknak is jól jöhet!