Vám és Garancia

Mi nem árulunk zsákbamacskát
Gyakran ismételt kérdések

AKIK MÁR RENDELTEK

Nálunk valóban elégedett
ügyfeleket találsz Kattins ide

SuperStar ajánlatok

Az idei év sikertermékei.
Válogass te is!

Ügyfélszolgálat

Hívj, vagy írj nekünk:
Elérhetőségek itt!

A-Z olcsóság – legyen Neked is dual sim mobilod!

 

Kétségbevonhatatlan megállapítás, hogy a pénztárca kímélő kínai mobilok koncepciója napjainkban immáron teljesen átkvalifikálódott. A Kínából rendelt dual simes mobilok, tabletek manapság már semmiképpen sem a kommersz és/vagy fabatkát sem érő kategória. Sorozatosan szerepelnek a magyarországi médiában is azok a kínai, megfizethető árú mobil gyárók, melyek nívós készülékeket biztosítanak. Mindezt a világmárkák színvonalában, ámde sekélyebb áron.

Miért kellene egy tabletért 100 ezer forintot fizetni? Csak azért, mert egy jó brand névvel rendelkező gyártó logója díszeleg rajta? Nagyobb a füstje, mint a lángja: A belseje tökéletesen megegyezik a nálunk rendelt, ám kedvezőbb árú készülékekkel!
Miért kellene egy mobiltelefonért hasonlóan kemény forintokat fizetni? Azért, csak hogy "rázd a rongyot" vele? Azonos tudással vásárolhatunk egy jutányos árú, dual simes mobilt is.


Teljesen racionális döntés, ha egy okostelefonért, vagy egy tabletért nem akarsz egy havi átlagfizetést kiadni, ám szeretnél ugyanolyan minőséget és tudást, mint amivel a márkás, ám olykor megfizethetetlen mobiltelefonok bírnak.
Ideje elfelejteni az „olcsó húsnak, híg a leve” mantrát, mert aki hibátlan lovat keres, járhat gyalog. Szemünk láttára alkotnak a kínai mobiltelefon gyártók egyre jobb minőségű csúcskészülékeket! Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - csak az árcédula különbözik.


Persze ízlések és pofonok különbözőek, de ne feledd, ha ésszerűen szeretnél dönteni, akkor A-Z olcsóság weboldalán megtalálod a Neked való kínai mobilt nem csak dual simes változatban!

Minden jó, ha vége jó

Vásárlóink véleménye
Vida Péter |
2016. 07. 24.
Heafset nagyon jól szól kinézete is megfelel dizájos

Kovács Attila |
2016. 07. 21.
Az igazi tetszés akkor derül ki, ha belekerül a telefonba. A csomagolása stabil volt, bár a szállítási idő kissé elnyúlt.

Szarka Zoltán |
2016. 07. 21.
A termékek megérkeztek, szállítási hiba miatt sérülten, ám gyors és szakszerű intézkedés követően azonnal cserélték! Köszönöm a korrekt hozzáállást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Boros Zoltán |
2016. 07. 21.
Köszönöm, megérkezett és jó

Balogné Purecse Ágnes |
2016. 07. 20.
A kisfiam nagyon örült a zombikak így rögtön rendeltünk mèg egy adag zombit. Igaz az még nem érkezett meg, de minden nap figyeljük a póstaládát.

Béla Zádori |
2016. 07. 19.
Minden rendben, jól működik!

Csengeri Ferenc |
2016. 07. 19.
Kiváló termék, villámgyors szállítás.

Tuskán József |
2016. 07. 19.
A kezdeti problémáktól eltekintve, mindennel meg vagyok elégedve.

Bíróné Szabó Orsolya |
2016. 07. 18.
Eddig rendben van. A termék megérkezett és most kezdtem el használni. Valóban jónak tűnik.

Margai Lídia |
2016. 07. 17.
A termék a megadott időn belül megérkezett. Gördülékeny vásárlás volt, a termékkel maximálisan elégedett vagyok.

A-Z olcsóság.hu

Hírek

Pokemon Go! - A Cubot versenyt szervez a sikerjáték köré!

A Pokemon Go őrület vitathatatlanul az utóbbi idők egyik legnagyobb tömeghisztériájává nőtte ki magát rövid időn belül és most ezt a hatalmas...

Elolvasom

Xiaomi Note 2 - Augusztusban érkezik az erőmű!

A Xiaomi új konferenciáját Pekingben tartják majd és sok pletyka alapján valószínűsíthető volt, hogy ott leplezik le a Xiaomi Note 2-őt is...

Elolvasom

Xiaomi Redmi Pro - Okostelefon a fém jegyében! - KÉPEK!

Köszönhetően a Redmi Pro-ról és a Xiaomi laptop-ról kiszivárgott rengeteg hírnek, már aligha lesz olyan rajongó, akit váratlanul ér majd a...

Elolvasom

OnePlus 3 - Érkezik az arany verzió! - KÉPEK!

A OnePlus 3 két beígért színéből (szürke, arany) eddig csupán a szürke látott napvilágot, most azonban egyre közelebb kerülünk az arany változat...

Elolvasom