Vám és Garancia

Mi nem árulunk zsákbamacskát
Gyakran ismételt kérdések

AKIK MÁR RENDELTEK

Nálunk valóban elégedett
ügyfeleket találsz Kattins ide

SuperStar ajánlatok

Az idei év sikertermékei.
Válogass te is!

Ügyfélszolgálat

Hívj, vagy írj nekünk:
Elérhetőségek itt!

A-Z olcsóság – legyen Neked is dual sim mobilod!

 

Kétségbevonhatatlan megállapítás, hogy a pénztárca kímélő kínai mobilok koncepciója napjainkban immáron teljesen átkvalifikálódott. A Kínából rendelt dual simes mobilok, tabletek manapság már semmiképpen sem a kommersz és/vagy fabatkát sem érő kategória. Sorozatosan szerepelnek a magyarországi médiában is azok a kínai, megfizethető árú mobil gyárók, melyek nívós készülékeket biztosítanak. Mindezt a világmárkák színvonalában, ámde sekélyebb áron.

Miért kellene egy tabletért 100 ezer forintot fizetni? Csak azért, mert egy jó brand névvel rendelkező gyártó logója díszeleg rajta? Nagyobb a füstje, mint a lángja: A belseje tökéletesen megegyezik a nálunk rendelt, ám kedvezőbb árú készülékekkel!
Miért kellene egy mobiltelefonért hasonlóan kemény forintokat fizetni? Azért, csak hogy "rázd a rongyot" vele? Azonos tudással vásárolhatunk egy jutányos árú, dual simes mobilt is.


Teljesen racionális döntés, ha egy okostelefonért, vagy egy tabletért nem akarsz egy havi átlagfizetést kiadni, ám szeretnél ugyanolyan minőséget és tudást, mint amivel a márkás, ám olykor megfizethetetlen mobiltelefonok bírnak.
Ideje elfelejteni az „olcsó húsnak, híg a leve” mantrát, mert aki hibátlan lovat keres, járhat gyalog. Szemünk láttára alkotnak a kínai mobiltelefon gyártók egyre jobb minőségű csúcskészülékeket! Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - csak az árcédula különbözik.


Persze ízlések és pofonok különbözőek, de ne feledd, ha ésszerűen szeretnél dönteni, akkor A-Z olcsóság weboldalán megtalálod a Neked való kínai mobilt nem csak dual simes változatban!

Minden jó, ha vége jó

Vásárlóink véleménye
Horváth Péter |
2016. 09. 25.
T.olcsóság!Az árú az ígért időben megérkezett.Csomagolása kiváló. A hangerősítő minőségi kivitelű,úgy a működését és a formát tekintve.Ár-érték jó.Megvagyok elégedve,ismerőseimnek is ajánlom az oldalt és fogok az olcsóság.hun máskor is rendelni.Szép napot a csapatnak!

Muzsik Zsolt |
2016. 09. 24.
Csak a Magyar nyelvet hiányolom! Különben szuper!

Antal Ádám |
2016. 09. 17.
A megadott időn belül megérkezett és hibátlanul működik! Köszönöm.


Tóth Enikő |
2016. 09. 13.
Szuperül megérkezett minden. A termékek tökéletesen működőképesek.A egyetlen furcsaság az volt, hogy a két csomag nem egyszerre jött. nyilván ennek oka volt. Nagyon tetszik :))).

Tóth Enikő |
2016. 09. 13.
Szuperül megérkezett minden. A termékek tökéletesen működőképesek.A egyetlen furcsaság az volt, hogy a két csomag nem egyszerre jött. nyilván ennek oka volt. Nagyon tetszik :))).

János Besenyei |
2016. 09. 06.
Megérkezett, Nagyon tetszik,minden jo,csak tokot kéne vennem hozzá,majd rendelek.A leirtak szerint, minden ugy van . Csak ajánlani tudom az oldalt,segitókész csapat áll rendelkezésre ha valamit nem értünk.

Németh Zoltán |
2016. 08. 29.
A termék a megadott határidőn belül korrekten megérkezett.

Molnár Róbert |
2016. 08. 26.
Igen megérkezett rendben. jó

Molnár Róbert |
2016. 08. 26.
Igen megérkezett rendben. jó

A-Z olcsóság.hu

Hírek

Xiaomi Mi 5S - Ultraszonikus ujjlenyomat-olvasót kap!

Úgy tűnik, hogy megerősítést nyert a Xiaomi Mi 5S egyik legjobb újdonsága, méghozzá az ultraszonikus ujjlenyomat-olvasó. Ez a készülék az...

Elolvasom

Elephone Ele Whisper - Hi-fi technológiát is bevetnek!

Nemrég adtunk hírt az Elephone Ele Whisper nevű fülhallgatóról, ami egy abszolút felhasználó-központú termék lesz. Most ugyanis kiderült,...

Elolvasom

Elephone Ele Whisper - Friss képek a fülhallgatóról!

A hamarosan megjelenő Elephone Ele Whisper füllhallgatóval kapcsolatban jelentkezünk most, ugyanis friss képek kerültek ki a kütyüről és kiderült...

Elolvasom

Chuwi - Powerbank QuickCharge 3.0 támogatással!

Néha a legnagyobb hagyományőrzők is kipróbálnak valami újat. Ilyen a Chuwi is, ami most a sok tablet és egyéb okos kütyü kiadása után új...

Elolvasom