Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Az Android 4.4 okostelefonok funkciói lenyűgözőek

Egy mobiltelefon manapság már olyan funkciókkal van ellátva, amely sok esetben tudja pótolni egy számítógép használatát is. Egy készüléken használható opcióknak a sokszínűségét az határozza meg, hogy milyen operációs rendszerrel bír.

Android 4.4 okostelefonok, ideje beszélni róluk!

Az Android 4.4 okostelefonok operációs rendszere lehetővé teszi, hogy a felhasználója a lehető legegyszerűbben kezelje a funkciókat. Maga az operációs rendszer, az Android 4.4 KitKat 2013. októberében jelent meg hosszas fejlesztések után. Frissített kezelőfelülettel rendelkezik: fehér állapotjelző ikonok, átlátszó navigációs és állapot sáv. Teljesítményoptimalizálás jellemzi az Android 4.4 okostelefonok operációs rendszerét. Nyomtatási keretrendszerrel is rendelkezik. Bluetooth MAP támogatás is ezen operációs rendszer újdonságai közé sorolható.

Továbbá DSP audio csatorna, audio monitorozás is a fejlesztések eredménye. Az alacsonyabb rendszerkövetelményeknek köszönhetően már kevesebb RAM is elegendő a funkciók megfelelő használatához. Éppen ezen fejlesztéseknek köszönhetően az Android 4.4 okostelefonok nagyon kedveltek. Ha szeretne Ön is egy ilyen mobilt vásárolni, akkor azt most kedvező áron teheti meg. Az azolcsosag.hu oldala részletes bemutató leírással kínálja ezen termékeit, melyeket nagyon megragadó külső jellemez, így nem csak a funkciók csábítják a vásárlókat. Az Android 4.4 okostelefonok mellett még nagyon sok más típusú operációs rendszerrel bíró készüléket ismerhet meg, melyeknek az ára szintén nagyon vonzó.

Az Android 4.4-es operációs rendszerrel bíró készüléket azért érdemes választani, mert nagyon jól áttekinthető menürendszert kínál, amelyet bárki könnyedén tud használni. Az Android 4.4 KitKat 19 API szinttel rendelkezik. További fejlesztések várhatóak, melynek köszönhetően még inkább felhasználóbaráttá válik az a készülék, amelyen ilyen operációs rendszer fut. Ismerje meg az okostelefonokat, melyekben Ön sem fog csalódni, hiszen remek ár-érték arányt képviselnek!

http://azolcsosag.hu/index.php?route=product/search&keyword=Android%204.4

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére