Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Leagoo Lead 4 okostelefon rendelés

j-4quotLEAGOO-Lead-4-Android-42-3G-MTK6572-ktmagos-okostelefon-Magyar-menvel-001-650x489
A képre kattintva elérheti a terméket!

A Leagoo nagyszerű androidos telefon, amely akár most már magyar menüvel is megrendelhető az internetről.

Kétmagos felépítéssel rendelkezik, így roppant erős felépítéssel rendelkezik. Két sim-es kialakítással rendelkezik, így nagyszerű módon választja szét a telefonálást és az internetezést. A 3G és 2G kényelmesen használható. A Leagoo Lead 4 okostelefon kiegyensúlyozott felépítéssel rendelkezik, és a tervezésénél szakemberek dolgoztak.

A mobiltelefon kényelmesen használható, és egy kézben is jól tartható. Érintésre finom, kerete vékony és keskeny. A Leagoo Lead 4 okostelefon kialakításánál téglalapot használtak fel, amely finom élekkel rendelkezik. A képernyő mérete négy coll, súlya alig 115g.

Mérete optimálisnak számít, és minden korosztály számára egy könnyed kezelhetőséget is biztosít. Divatos és gyönyörű, így bármely nem számára tökéletes választásnak számít. Ideális megoldásnak számít, hiszen mindig a tökéletességre és a részletekre összpontosít.

Olyan vizuális élményt tud nyújtani, ami talán egyetlen mobiltelefonéval sem hasonlítható össze. A Leagoo Lead 4 okostelefon két kamerával rendelkezik, az első 2, míg a hátsó 3 megapixeles. Képek, felvételek készítéséhez használjuk azokat a funkciókat, amelyek a menüben adottak, így felejthetetlen emlékeket tudunk magunknak készíteni.

Androidos rendszere egy új, kellemes tapasztalattal látja el a mobiltelefon tulajdonosát. Frekvenciasávja széles, így teljes lefedettséget tud biztosítani, akár még utazás közben is biztonságosan használható. A Leagoo Lead 4 okostelefon akkumulátora nagyon erős, és akár több órás készenléti idővel is rendelkezhet.

Üzletemberek számára is jó választás, hiszen alkalmazásaival akár a munkájukat is megkönnyíthetik. Képernyővédő fóliát érdemes rá tenni, így óvhatjuk a kisebb karcolásokkal és szennyeződésekkel szemben. Stylus érintőceruzával is kezelhető a készülék.

A Leagoo mobiltelefon az internetről is megvásárolható.

Kattintsunk az azolcsosag.hu weboldalára, ahol fekete vagy fehér színben választható. Árban bárki számára megfizethető.

És akkor itt az ideje, hogy néhány exkluzív fotót is megtekintsünk a mobiltelefonról:

Lead 4

Szerencsére a Lead 4 Dual Simet kapott, így valóban különválaszthatjuk a munkát és a magánéletet.

Lead 4

Jaj, majdnem elfelejtettük! A Lead 4 két színben is kapható, ha a képre kattintotok akkor mindkettő színt megtekinthetitek!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére