Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Profi nyolcmagos phablet készülék

 

 

Lassan hazánkban is népszerű készülékké növi ki magát a phablet. Nagyszerű megoldást jelent azok számára, akiknek fontos egy nagytudású okostelefon. Ez a készülék ötvözi az okostelefonok és a tabletek legjobb tulajdonságait.

 

A többmagos processzornak köszönhetően kivételes gyors telefonról beszélünk, amely gyorsan reagál kéréseinkre. A nyolcmagos phablet ára kedvező, így bárki meg tudja ma már engedni ezt a készüléket. A belső memóriája 2GB, amit tetszés szerint tudunk bővíteni. Nagy képernyővel rendelkezik, amely kényelmes használhatóságot biztosít tulajdonosa számára. Full HD jellemzőkkel rendelkezik, így növelheti a filmezés élményét. Nemcsak fekete színben választható a nyolcmagos phablet készülék, hanem vidám árnyalatokban is.

 

Természetesen magyar menü is tartozik a nyolcmagos phablethez, így a kezelését mindenki megtanulja, legyen az idősebb vagy fiatal. A képernyővédő fóliát érdemes megvásárolni mellé, ha meg szeretnénk védeni a képernyőt a kisebb, nagyobb sérülésektől, karcolásoktól. Kártyaolvasó segítségével gyors adatcserét tudunk vele megejteni. Akár stylus érintőceruzával is kezelhető a nyolcmagos phablet. Ha autóval rendelkezünk, akkor autós töltővel, kényelmes módon itt is tudjuk tölteni a telefont. A készülék dual sim kialakítással készült, így bátran használjuk két külön telefonszolgáltató kártyájával, ha spórolni szeretnénk az üzenetek és beszélgetések tarifáin.

 

A készülék kártyafüggetlen, így bármely szolgáltatót választhatjuk. A nyolcmagos phablet androidos rendszerrel készült. Kijelzőjének mérete 5,3 coll, IPS kapacitív és öt pontos tulajdonságokkal rendelkezik. A készülék akkumulátora roppant erős. Több audio, videó formátumot is felismer és lejátssz. Az okostelefonnal akár elektronikus könyvet olvashatunk. Természetesen rádiót is hallgathatunk vele. A készülék kártya- és fülhallgató csatlakozással rendelkezik. A készülékkel akadozás nélkül tudunk internetezni. A nyolcmagos phablet dupla kamerát kapott, így tudunk kristálytiszta felvételeket készíteni.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére