Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

A legjobb android tablet!

Most itt a nagyszerű alkalom, hogy meglepje szeretteit vagy akár önmagát egy csodás android tablet készülékkel. 7" Window (YuanDao) N70S Android 4.1-es Kétmagos 1 GB rammal ellátott tablet, amely minden tekintetben túlszárnyalja társait…

150 fokos látószögű Kapacitív LED érintőképernyő 5 pontos multitouch az internetezés minden percében biztosítja a felejthetetlen élményt, ugyanis a csodás képminőség vitathatatlan. 1 x TF kártyaolvasó, 1 x Micro USB port, 1 x 3,5 mm-es füllhallgató port, 1 x Mini HDMI port és minden amire csak szükség lehet egy android tablet esetében. Pár évvel ezelőtt még egy egyszerű mobiltelefont is elkerekedett szemmel bámultunk, de ma már egy más világba csöppentünk, a hihetetlen gyors technikai fejlődés egyszerűen utánozhatatlan és lassan követhetetlen is.

A File Manager, OfficeSuite, a Google Search, a Task Manager, böngésző, Galéria, Android Webkit, óra, számológép, naptár, iReader, Gmail alkalmazások ma már egyértelműek egy tablet esetében, nem kell a laptopot hurcoljuk magunkkal, a haszna már első pillanatban egyértelmű. Az internet lassan a lételemünkké válik és így folyamatosan elérhetőek szeretnénk lenni. A legújabb tableteknek köszönhetően ez nem csak egy álom marad, mert már a valóság. Teljesen egyértelmű, hogy nem kis feladat kiválasztani a megfelelő mobiltelefont vagy akár számítógépet.

A legjobb Android Tablet Pc ajánlatot azonban megtaláljuk már online is, az azolcsosag.hu weboldalon. A gyártók csúcstechnológiás telefonokat, tableteket kínálnak, amelyek előtt nincs legyőzhetetlen akadály. Az android tabletekkel nem csak egyszerűen szórakozunk, mert ez sokkal több ennél, lehetőség, hogy a pörgő világ részesei legyünk és folyamatosan legyen internet elérhetőségünk is. Tökéletes filmnézésre, játékra egyaránt! A világ felfedezésre vár és nekünk most a legújabb technológiáknak köszönhetően lehetőségünk van arra, hogy valóban elinduljunk a felfedezés útján, amely különleges izgalmakat tartogat.

http://azolcsosag.hu/Szamitastechnika/uj_7__window_(yuandao)_
n70s_android_41-es_ketmagos_1_gb_rammal_ellatott_tablet_reklam_videoval

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére