Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Kapacitív kesztyű, hogy télen is használhasd az okostelefonod!

Bizonyára sokakkal előfordult már, hogy a téli hónapokban nem tudták megfelelően használni a telefonjukat, mert az nem reagált a kesztyűvel történő érintésre. Ez egy általános jelenség, ahogyan a képernyőt nyomogató reszkető kezek is.


Kapacitív érintőkesztyű télire!

Mert szükség van rá!


Pedig az okostelefonok használata a hidegebb évszakokban is biztosított lehet, méghozzá egy un. kapacitív kesztyű segítségével, ami több mint ideális! Hogy mire jó ez a kesztyű? Több célra is, azonban az elsődleges feladata az érintőképernyők minél hatékonyabb használatának elősegítése. Egy hagyományos kesztyű viselése mellett az okostelefonok használata egyszerűen lehetetlen, mivel a képernyők nem fognak reagálni az érintésre. Ezzel ellentétben a kapacitív kesztyű biztosítja a telefon használója számára a tökéletes érintés lehetőségét, ami hatékony és egyszerű telefonhasználatot eredményez.

Többfunkciós


Természetesen a kapacitív kesztyű nem csupán a képernyő használatát segíti elő, mivel a melegítési funkcióját is megtartja, így a kéz védve lesz a hidegtől, s jól használhatóvá válik. Természetesen ez a lehetőség nem kizárólag a telefonok esetén jöhet jól, mivel minden érintőképernyő kapcsán tökéletesen használható. A pozitívumok tárháza azonban nem merül ki ennyivel, mert a kijelzők zsírosodását még nem említettük, pedig sokszor meglehetősen zavaró tényező. Az emberi kéz általában zsíros, amiből idővel a kijelzőre is jut bőven.

Előnyök


A zsírosodás azonban a kapacitív kesztyű használatával teljesen megszüntethető, így a zsír kellemetlen csillogása megszűnik, s nem lesz szükség a telefon, vagy tablet állandó tisztogatására sem, mivel ezt a kesztyű elintézi használat közben. Azt azonban ne feledjük el, hogy a kapacitív kesztyű mégiscsak egy ruhadarab, s egyáltalán nem mindegy, hogy esztétikailag megállja-e a helyét. Természetesen a gyártók erre is gondoltak, így a kesztyűt olyan formába öntötték, amely modern, divatos és egyben kényelmes is.

A rugalmas és ergonomikus kialakítású kesztyű tökéletesen megállja a helyét minden körülmény között, így érdemes beszerezni, főleg a leghidegebb téli hónapokra!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére