Vám és Garancia

Mi nem árulunk zsákbamacskát
Gyakran ismételt kérdések

AKIK MÁR RENDELTEK

Nálunk valóban elégedett
ügyfeleket találsz Kattins ide

SuperStar ajánlatok

Az idei év sikertermékei.
Válogass te is!

Ügyfélszolgálat

Hívj, vagy írj nekünk:
Elérhetőségek itt!

A-Z olcsóság – legyen Neked is dual sim mobilod!

 

Kétségbevonhatatlan megállapítás, hogy a pénztárca kímélő kínai mobilok koncepciója napjainkban immáron teljesen átkvalifikálódott. A Kínából rendelt dual simes mobilok, tabletek manapság már semmiképpen sem a kommersz és/vagy fabatkát sem érő kategória. Sorozatosan szerepelnek a magyarországi médiában is azok a kínai, megfizethető árú mobil gyárók, melyek nívós készülékeket biztosítanak. Mindezt a világmárkák színvonalában, ámde sekélyebb áron.

Miért kellene egy tabletért 100 ezer forintot fizetni? Csak azért, mert egy jó brand névvel rendelkező gyártó logója díszeleg rajta? Nagyobb a füstje, mint a lángja: A belseje tökéletesen megegyezik a nálunk rendelt, ám kedvezőbb árú készülékekkel!
Miért kellene egy mobiltelefonért hasonlóan kemény forintokat fizetni? Azért, csak hogy "rázd a rongyot" vele? Azonos tudással vásárolhatunk egy jutányos árú, dual simes mobilt is.


Teljesen racionális döntés, ha egy okostelefonért, vagy egy tabletért nem akarsz egy havi átlagfizetést kiadni, ám szeretnél ugyanolyan minőséget és tudást, mint amivel a márkás, ám olykor megfizethetetlen mobiltelefonok bírnak.
Ideje elfelejteni az „olcsó húsnak, híg a leve” mantrát, mert aki hibátlan lovat keres, járhat gyalog. Szemünk láttára alkotnak a kínai mobiltelefon gyártók egyre jobb minőségű csúcskészülékeket! Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - csak az árcédula különbözik.


Persze ízlések és pofonok különbözőek, de ne feledd, ha ésszerűen szeretnél dönteni, akkor A-Z olcsóság weboldalán megtalálod a Neked való kínai mobilt nem csak dual simes változatban!

Minden jó, ha vége jó

Vásárlóink véleménye
szuroszki zoltán |
2016. 09. 28.
Kiváló termék...gyors pontos szállítás.,

Bán Lívia |
2016. 09. 27.
Meg vagyok elégedve,a termékkel és a szállítással is.Negatív dolgot nem tapasztaltam.


András Pintér |
2016. 09. 27.
Köszönöm használom öket.

András Pintér |
2016. 09. 27.
Köszönöm használom öket.

András Pintér |
2016. 09. 27.
Köszönöm használom öket.

András Pintér |
2016. 09. 27.
Köszönöm használom öket.

András Pintér |
2016. 09. 27.
Köszönöm használom öket.

Horváth Péter |
2016. 09. 25.
T.olcsóság!Az árú az ígért időben megérkezett.Csomagolása kiváló. A hangerősítő minőségi kivitelű,úgy a működését és a formát tekintve.Ár-érték jó.Megvagyok elégedve,ismerőseimnek is ajánlom az oldalt és fogok az olcsóság.hun máskor is rendelni.Szép napot a csapatnak!

Muzsik Zsolt |
2016. 09. 24.
Csak a Magyar nyelvet hiányolom! Különben szuper!

A-Z olcsóság.hu

Hírek

Ulefone Power - Még mindig jól teljesít az okostelefon!

Már majdnem egy év eltelt az Ulefone Power megérkezése óta és a gyártó már rengeteget eladott belőle. Az eladási hullám azonban úgy tűnik,...

Elolvasom

Huawei Mate 9 - Friss képek érkeztek az okostelefonról!

A kiszivárgott információk szerint a Huawei meghívókat küldött szét egy november 3-án tartandó eseményre, amit Németországban tartanak majd...

Elolvasom

Elephone S7 - Friss bemutatóvideó a készülékről!

Hamarosan megjelenik az Elephone legfrissebb okostelefonja, az Elephone S7, ennek örömére pedig a gyártó kiadott egy egészen friss bemutatóvideót...

Elolvasom

Xiaomi Mi Note 2 - Hamarosan ellepi a piacot!

Eddig úgy tűnhetett, hogy a Xiaomi már nem ad majd ki új okostelefont ebben az évben, most azonban úgy tűnik, hogy mégis lesz valami. A kiszivárgott...

Elolvasom