Hírlevél
Feliratkozás
Leiratkozás
Mehet
 
Honlap ajánló

Ajánlja honlapunkat barátainak, ismerőseinek


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Címzett neve:
Címzett e-mail címe:

Küldés

 

Mp3 lejátszók

Óriás kijelzős mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-05-15 20:07:17 

Csak azért mondom, hogy mp3 lejátszó, mert ugye az mp5 csak fantázia megjelölés a videó formátumra, amit képes lejátszani ez a kütyü. Tulajdonképpen az egésznek a lényege, hogy ez az mp3 lejátszó valami fantasztikus megoldásokat ad a felhasználó kezébe.
Akciós hét A-Zolcsóság oldalán

Utolsó módosítás dátuma: 2013-11-18 12:26:10Mindenkit várunk szeretettel, akciós hetünkön, amikor is minden napra kitaláltunk nektek valami meglepetést...
Aprócska mp3 lejtászó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-05-25 14:59:52 

Már azt hittem mindent elkövetett a kínai mp3 lejátszó gyártó, hogy a lehető legapróbb készüléket piacra dobta, de úgy látszik, lehet ezt még fokozni. Legalábbis a kijelző méretében egész biztosan.
Az mp3 lejátszó típusai

Utolsó módosítás dátuma: 2014-02-12 07:06:02A zenelejátszók nagyszerű kis daraboknak számítanak még a mai napig is. A készülék olcsó, és bárki számára megfizethető áron rendelhető meg. Az mp3-as zenék lejátszására tökéletesen alkalmas.
Az mp3 lejátszók királya

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-17 23:46:12 

Hogy miért király ez az mp3 lejátszó? Először is a méretébe, a kinézetébe, a fekete kristály színébe első ránézésre bele fogsz szeretni. És egyszerűen birtokolni akarod. Ilyen egyszerű ez! Az mp3 lejátszó 16 GB tárhellyel rendelkezik, ami egy másik indok arra, hogy a király jelzővel illessük. S, nagyon úgy tűnik a kínai gyártó beleadott apait, anyait, mikor a tervezésbe fogtak, s egy nagyon egyedi, karakteres mp3 lejátszót sikerült végeredményként debütálni.
Designos Futballabda alakú MP3 lejátszó az EB-re?

Utolsó módosítás dátuma: 2012-06-13 22:56:05 

Mostanában nagyon sok poénos és érdekes elektronikai eszközt dobnak ki a gyártók és az emberek is egyre inkább kezdik megkedvelni az ilyen jellegű használati tárgyakat. Engedjék meg, hogy be is mutassak egyet, mely most aktuális is, mivel az Európa Bajnokság alatt igencsak fogyó eszköznek számít. Nem másról lenne szó, mint egy Futballabda alakú MP3 lejátszóról, mellyel most igazán megéri kérkedni, ugyanis az ára is tökéletes. 
E-book mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-16 19:29:43 

Ha lehet még fokozni az mp3 lejátszó kinézetét, az mp3 lejátszó méretét, vagy az mp3 lejátszó funkcióit, akkor a T13-as jelzésű mp3 lejátszó épp ilyen. A készüléket nyugodtan nevezhetjük tablet-mp3 lejátszónak, mert külsőre megszólalásig hasonlít egy táblagépre. Ez a kevéssel több, mint 10 ezer forintért közvetlenül a forgalmazótól rendelhető kütyü mindent tud! A szó szoros értelmében a legjobb az mp3 lejátszók között, olyannyira, hogy már nem csak ezt a formátumot képes lejátszani, hanem ennél jóval többet, az mp4 és mp5 formátummal is nagyszerűen boldogul.
Egyszerű és szórakoztató mp3 lejátszók

Utolsó módosítás dátuma: 2012-03-26 20:09:31 

Akarsz egy egyszerű, de rendkívül szórakoztató mp3 lejátszó tulajdonosa lenni? Ha igen, most közvetlenül a forgalmazótól rendelheted meg, nagyon kedvező áron, cserébe azonban kapsz egy tutti mp3 lejátszót, amit ha akarsz, zenelejátszásra használhatsz, de sima adattárolásra is kiválóan alkalmas.  A vadi új designú mp3 lejátszó egy kis pille cukorhoz hasonlít és a zöld, valamint a fehér szín, amivel a kínai gyártó megálmodta a picike mp3 lejátszót igazán dicséretes egyveleget alkot formának és funkciónak egyaránt.
Extra funkciós mp5 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-08-04 12:48:11 

Örömmel látom, hogy egyre jobban növekszik az mp5 lejátszó népszerűsége. Végre ezt is elértük, hogy nem kell megelégednünk azzal, hogy csak zenét hallgatunk, hanem filmet, videót is tudunk nézni. És ami a legfontosabb, a modern mp5 lejátszóval már nem kell sem konvertálni a filmeket, sem pedig egyéb formátumba varázsolni, mert egy az egyben meg tudjuk nézni. Ezt nevezhetjük az igazi praktikus és kényelmes megoldásnak!
Fashion Style mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-08-28 15:14:22 

Az mp3, mp4 lejátszók korában minden lehetőséget megragadnak a gyártók, hogy különleges formavilággal, különleges belső tudással felvértezett mp3 lejátszókat dobjanak a piacra.
Igényeidnek megfelelő Mp3 lejátszó választása

Utolsó módosítás dátuma: 2011-10-26 12:39:11
Ahogy már biztos hallottál róla, az mp3 lejátszók megjelenése az egyik legutóbbi újítás a zenei technológia terén, de máris „divattá” váltak. Mindenkinek, a 70 éves nagypapádtól kezdve a 6 éves kisöcsédig van már minimum egy lejátszója.
Mit is nevezünk mp3 lejátszónak? Az mp3 lejátszók kicsi, hordozható eszközök, amik lehetővé teszik, hogy tárold, rendezd, és lejátszd a zenefájlaidat. Az mp3 a legátlagosabb zeneformátum. Amikor lejátszót választasz, nagyon egyszerű belezavarodni és elveszni a sok lehetőség közül. Ez az ismertető azért készült, hogy segítsen olyan mp3 lejátszót választani, ami legjobban megfelel igényeidnek.

Először tedd fel a kérdést magadnak, mire is szeretnéd használni az mp3 lejátszót? Nyilvánvalóan, hogy zenét hallgass. De mit szeretnél csinálni zenehallgatás közben? Gyakorlatokat? Házimunkát? Vagy egy hosszú repülőút során kapcsolódnál ki? Esetleg csak egyszerűen pihenés közben? Ezt fontos végiggondolni, hogy tudd, milyen fajta mp3 lejátszóra lesz szükséged, és mennyi memóriát igényelsz. Először beszéljünk a kétféle mp3 lejátszóról.

Tehát, kétféle mp3 lejátszó létezik: a Flash memóriás, és a Hard Drive memóriás. Ez lentebb bővebben is kifejtésre kerül.

Flash memóriás: A flash lejátszó tökéletes a zene szokványos kedvelőinek. A flash memóriás mp3 lejátszók nagyon kicsik, könnyűek, és a zsebedben is elférnek. Általában pár óra zenét képesek hordozni, és néhánynak van kivehető memóriakártyája is, hogy tovább bővithesd a memóriád. A flash memória miatt soha nem akadozik a lejátszás, mivel nincs bennük mozgó alkatrész. Emiatt tökéletesek ezek a lejátszók az edzés közbeni használatra. A másik előnye a flash memóriás lejátszóknak, hogy mivel kisebbek, tovább bírják bekapcsolva.

Hard drive memóriás: ahogy a nevükből is kiderül, van egy saját hard drive beléjük építve. Ez megnöveli a zenetárolási képességüket, és ráadásul még videó letöltést is engedélyez. A nagyobb memóriájú mp3 lejátszón akár az egész zenei gyűjteményed tárolhatod! Azonban ez azzal jár, hogy kicsit nagyobbak a flash lejátszóknál, és mivel a hard drive memóriát „olvasniuk” kell, előfordulhatnak akadozások mozgás közben, például futásnál. A már jól ismert iPod is egy ilyen hard drive alapú lejátszó.
A felsoroltakon kívül vannak még mp3 kompatibilis hordozható cd lejátszók is.
A mini clip egyik sikermodell!

Mennyi memóriára lesz szükségem? A másik dolog, amit figyelembe kell venni egy mp3 lejátszó vásárlásakor, hogy mennyi memóriára lesz szükséged. Minél több a memória, annál több zenét tudsz tárolni rajta. Ha azt tervezed, hogy az mp3-adat a házad környéki séták során akarod használni, egy kisebb memóriájú lejátszó pár óra tárolt zenével is elegendő. Ha azt tervezed, hogy hosszabb utakon használnád, például repülőutakon, vagy akár alvás közben, bizonyára több memóriára lesz szükséged.

A legtöbb mp3 lejátszó lejátssza a WMA (Windows Media Audio) fájlokat is. A haszna a WMA-nak, hogy jobban van tömörítve, így több zene fér rá. Itt egy táblázat, ahol mp3 lejátszók memórianagysága található, és hogy körülbelül mennyi fájlt képesek hordozni. A táblázat elkészítésénél 4 perces dalokkal számoltunk.


A zene mellett mire használhatom még? Jelenleg sok egyéb opció is alapvetővé vált egyes modelleknél. Ha bármelyikre ezek közül szükséged van, bizonyosodj meg róla, hogy az mp3 lejátszód, amit választottál, rendelkezik velük.

Hangrögzítő: hangot rögzít beépített mikrofon segítségével

FM rádió: hallgathatod a kedvenc rádiódat

Videó lejátszó és tároló: Töltsd le, és nézz videókat

Kábel nélküli kapcsolat a számítógéphez: beépített USB, nincs szükség kábelekre

Kijelző: megmutatja a zeneszám fő adatait (előadó, cím) és lehetővé teszi a zenék közötti váltást
Újratölthető akkumulátor: feltölthető számítógépről, autóból, vagy otthon
Tetszőleges SD memóriakártya nyílás: megnöveli az mp3 lejátszód memóriáját egy belehelyezett SD memória kártya segítségével
Mostmár sportolás közben is tudunk zenét hallgatni

Mi a különbség az iPod és az mp3 lejátszó között? Az iPod csak egy márka az mp3 lejátszók között, úgy, mint ahogy a Cola például egy üdítő. Az iPod a leghíresebb mp3 lejátszó márka.

Mennyit szánjak rá? Praktikusan olyan sokat, vagy olyan keveset. Az alap flash drive modellek 256 MB memóriával 8000 Ft-nál kezdődnek. A nagyobb kapacitású videó modellek, amik elbírnak 20 vagy 30 GB-ot, várhatóan 80000 Ft-ba, vagy akár többe is kerülhetnek.

Sok szerencsét az mp3 lejátszód vásárlásához! Ha bármi kérdésed van, nyugodtan fordulj az eladóhoz vele!Izgalmas mp3 lejátszó választék

Utolsó módosítás dátuma: 2014-01-18 09:22:34Egyre több olyan készüléket lehet kapni manapság, amely méretét tekintve lenyűgözően kicsi. Ez természetesen nem jelent akadályt, mivel napjainkban azok a készülékek teljesítenek a legjobban, amelyek a legkisebbek.
Kamerás mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-24 20:43:18 

Mp3 lejátszó, és mp4 lejátszó is egyben. Minden olyan izgalomra szert tehetünk vele, amiről eddig csak álmodhattunk. Igazából annyira tökéletesre sikeredett ez az mp3 lejátszó, hogy, aki megszerzi ezt a páratlanul nagyszerű készüléket, nem fog tudni megszabadulni tőle. Nem beszélve arról, hogy az mp3 lejátszó memóriája a valóságban is 8GB, nem csak ilyen-olyan hackelt memóriáról beszélünk, hanem a valóságban is 8GB.
Mennyi mindent tudhat egy mp5 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-07-19 21:14:54 

Szinte már mindenki megszokta, hogy az elektronikai eszközök manapság már nem csak egy adott dologra használhatóak, hanem nagyon sokrétűek. Ez természetesen nagyon nagy pozitívum, ugyanis nem kell mindenféle elektronikai eszközzel a zsebünkben mászkálnunk, amikor elegendő a szórakozáshoz és munkához is egyetlen egy. A T13 sorozatszámú készülék is egy ilyen eszköz, mely a neve szerint mp5 lejátszó ez azonban csak a nevére vonatkozik, ugyanis emellett még nagyon sok mindent tud, amire a hétköznapok során bármikor szükségünk lehet.
Miffy nyuszi mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-06 20:18:59 

Írtam már a különféle játékos, kislányos, nagy lányos, fiús, vagy férfias mp3 lejátszókról, az olcsó mp3 lejátszókról és a játékos, érdekes figurába álmodott mp3 lejátszókról. Most itt egy érdekes minifigurás mp3 lejátszó a Miffy, amit még akár enyhe túlzással a húsvéti nyuszihoz is asszociálhatunk. Hisz nagyon hasonlít arra a tapsifülesre, aki húsvétkor elrejti a festett tojásokat a gyerkőcök számára.
Mozis mp3, mp4 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-25 19:36:56 

Mindig meg tudnak lepni a kínai gyártók, ha mp3 lejátszóról, vagy mp4 lejátszóról van szó. Most épp egy olyan mp3 lejátszót, sőt mp4, mp5 lejátszót dobtak be, aminek a kijelzője mozis felbontású, azaz 16:9, és akkora a kütyühöz képest, amin már élvezhetően lehet filmet nézni. A 3,0 inches kijelzőn, ha nem láttam volna, a valóságban ezt a felbontást nem javasolnám, illetve fel sem merült volna bennem, hogy ezzel a képaránnyal beállítva használható lenne. De igen! Tudnak ezek a kínaiak, ha valami újítást, valami teljesen nagyszerű újdonságot kell bedobjanak a piacra. És most ez az mp3 lejátszó, ami ráadásul az mp5 formátumokat konvertálás nélkül tudja magas minőségben lejátszani, itt van, hazánkból is megrendelhető rajtunk keresztül, közvetlenül a forgalmazótól. Ennyi pénztért, kicsivel többért, mint tízezer forint érdemes befektetni!
Mp3 lejátszó – színes egyéniségeknek

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-10 22:09:10 

Az mp3 lejátszó olyan része a modern, 21. századi társadalomnak, ami kifejezetten szórakozásra, zenehallgatásra lett kitalálva. S, ami a leglényegesebb, hogy az idők folyamán méretét tekintve egyre csak zsugorodott. Ez a zsugorodás pedig ahhoz vezetett, hogy az mp3 lejátszó egyre inkább elérhetővé vált mindenki számára. Kimondhatjuk, az mp3 lejátszó mára már tömegtermék. Egy olyan tömegtermék, ami mindenki számára elérhető, mert rendkívül olcsó! Főleg azok a modellek, amelyeket kifejezetten az mp3 formátum lejátszására hegyeztek ki. Az mp3 lejátszók között azok is találnak maguknak megfelelőt, akik kifejezetten valami stílusosra vágynak, akik kifejezetten színes egyéniségnek tartják magukat. Számukra a legújabb divatos Shuffle mp3 lejátszó lehet a megoldás, ha egy picike, sokoldalú kütyüre vágynánk. A mini mp3 lejátszó mindazoknak ideális lehet, akik nem szeretik telepakolni zsebüket, hanem mindenből, ha lehet, a legkisebbet választják.
Mp3 lejátszó kamerával

Utolsó módosítás dátuma: 2012-08-15 11:56:55 

Szemtelen olcsó mp3 lejátszó érkezett hazánkban. Minden benne van, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet, talán még egy picivel több is. Megszokhattuk a kínai gyártótól, hogy sok mindent képes összehozni szinte a semmiből, és ez még olykor tetszetős formába is teszi.
Mp3 lejátszó, garantáltan tetszeni fog

Utolsó módosítás dátuma: 2012-07-23 19:17:24 

Az mp3 lejátszók kora az egyre szélesebb körben megjelenő komplexebb multimédiás eszközök megjelenésével egy pillanatra úgy tűnt, hogy leáldozóban van. Ám szerencsére, főleg a kínai gyártók jóvoltából kijelenthetjük, hogy az mp3 lejátszó továbbra is fiatalok és idősek, nők és férfiak kedvence lehet. Az egyik legideálisabb eszköz a zenehallgatásra, anélkül, hogy bárkit zavarnánk vele!
Mp3 lejátszók

Utolsó módosítás dátuma: 2011-10-26 12:41:32MP3 lejátszók

MP3, WMA, iPod. Mire kell odafigyelni, ha MP3-lejátszó vásárlására adjuk a fejünket?
Az utóbbi évek egyik nagy áttörését a zenei készülékek piacán az MP3-lejátszók megjelenése és gyors térhódítása jelentette. Kis méretének, praktikusságának, egyszerű kezelhetőségének és egyéb alkalmazhatóságának köszönhetően kezdik kiszorítani a hordozható CD-lejátszókat. Az egyik legismertebb MP3-lejátszó az Apple által kifejlesztett iPod, aminek látványos sikere más gyártókat is arra ösztönzött, hogy – akár hasonló kivitelű, akár egészen eltérő külsejű – a készülékeket fejlesszenek ki.

A hordozható MP3-lejátszók ugyanabból a célból készültek, mint az első sétálómagnók. Utazásnál, sportolásnál vagy épp sétálásnál kitűnő módon teszik kellemesebbé tevékenységünket. Nem kell kazettát vagy CD-t cserélgetnünk, egyszerűen a menüből elindítjuk a kívánt album vagy lista lejátszását, és az épp aktuális hangulatunknak megfelelő zenét tudunk hallgatni, hiszen némelyik készülék több tucat album tárolására is alkalmas. Az utóbbi időben nagymértékben megnőtt, az internetes zeneáruházak száma, valamint azok kínálata is. A zenei kiadók felismerték az MP3 nyújtotta lehetőségeket, és mindent megtesznek a folyamatosan fejlődő, növekvő piaci igények kielégítésére. Ezekben az áruházakban kedvező áron juthatunk hozzá albumokhoz, zeneszámokhoz – sőt akár még videoanyagokhoz is, mivel anyagköltséget nem kell fizetnünk. De egy számítógép segítségével mi magunk is készíthetünk otthon MP3 vagy WMA fájlokat zenei CD-inkről, amiket azután egyszerűen felmásolhatunk MP3-lejátszónkra.

Lejátszható formátumok
A legelterjedtebb zenei tömörítésforma az 1990-es években a német Fraunhofer Intézet által kidolgozott MP3, ami a PC-k, a Macintosh gépek, a DVD lejátszók és az MP3-lejátszók által is felismert formátum. Az MP3-lejátszók mostanra már nem csak MP3 fájlokat játszanak. Az elterjedt zenei formátumok az MP3, a WMA, az OGG vorbis, az ASF, az Atrac, az AAC, vagy épp a tömörítetlen WAV.

Csatlakozás a számítógéphez
Csatlakozás szempontjából három különböző lehetőség tárul elénk: USB 1.1, USB 2.0 vagy Firewire. Az USB 2.0 és a Firewire lényegesen gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, mint az USB 1.1.

Az MP3-lejátszókon a hordozott adatok tárolásának egyik legkedveltebb formája a merevlemez. Nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy akár több albumot, videot, vagy akár egyéb fájlokat is hordozzunk rajta. A számítógépekben található merevlemezekkel szemben ezek igen kisméretűek. A memória chip-es megoldást az olcsóbb készülékekben találjuk, viszont ezek lényegesen kisebb kapacitással bírnak.

Kapacitás
MP3-lejátszó vásárlásakor a választás egyik legfőbb szempont a lejátszó memóriája, ettől függ ugyanis, hogy hány zeneszám, illetve album tárolására alkalmas a készülékünk. Választhatunk: memóriakártyás, illetve beépített memóriás között. Manapság a memóriakártyás lejátszók is bővíthetők akár 6-8 GB-ig, így már ezek is alkalmasak több tucat album tárolására, sőt ha több memóriakártyánk van, akkor könnyen magunknál tarthatjuk ezek többszörösét is. A merevlemezes lejátszók akár 100 GB-os merevlemezzel is kaphatóak. Ez már körülbelül ezer tárolására is elegendő. A merevlemez miatt ezek a készülékek nemcsak drágábbak, de nagyobbak és nehezebbek is.

Fontosabb funkciók
A legtöbb MP3-lejátszóban – még a legolcsóbbakban is – van hangfelvétel funkció, így készülékünk egy egyszerűbb diktafon szerepét is be tudja tölteni. Fontos azonban tudni, hogy jó minőségű hangfelvételek készítésére az MP3-lejátszók nem alkalmasak. Ugyancsak igaz a legtöbb modellre, hogy van benne beépített ekvalizer és mélyhang-kiemelés, így magunk választhatjuk ki, milyen hangzást társítunk a hallgatott zenéhez.

Néhány MP3-lejátszó rendelkezhet különböző plusz funkciókkal. A drágább készülékeken színes a kijelző, ezeknél akár arra is van lehetőség, hogy vidoklipeket, fotókat, filmeket nézzünk, ezeket a számítógépünkről tölthetjük fel a lejátszónkra. Ha elég nagy a kijelző, és készülékünk támogatja az EBook-olvasást, még szövegeket is olvashatunk, ha elektronikus könyvet töltünk lejátszónkra. Az MP3-lejátszók a DIVX, XVID, MOV, MPEG4, MP4, AVI, VCD és WMV video formátumokat, illetve a JPG, GIF, PNG, BMP és TIFF képformátumokat támogathatják. Az MP4 formátumot kezelő újabb készülékeket már MP4-lejátszónak is nevezik.

Az olcsó készülékeken az ID3-kijelzés gyakran nem lehetséges. Az ID3 az MP3 fájlnak egy olyan adatlapja, amely annak az összes lényegesebb információját tartalmazza, általában az előadó nevét, a szám és az album címét. Azok a készülékek, amelyek nem támogatják az ID3 cím kijelzését, többnyire csak a fájl nevét jelenítik meg a kijelzőn. Az ID3-adatok a számítógépen szerkeszthetők, a legtöbb médialejátszó program alkalmas erre. Egyes, erre alkalmas fájlok és készülékek esetében arra is van mód, hogy a dalszöveget is megjelenítsük a kijelzőn.

Egy nagyon kedvelt lehetőség a beépített rádió, a legtöbb készülék tartalmazza ezt. Az FM sávon található rádióadók bármelyikét könnyen befoghatjuk. Bizonyos modellekben mód van arra, hogy a hallgatott rádióműsort is rögzítsük MP3 formájában. A kisebb játékprogramok is egyre elterjedtebbek a lejátszók közt.

A távvezérlés csupán lehetőségként merülhet fel egyes lejátszóknál. A távvezérlő egység legtöbbször a fejhallgatóhoz csatlakoztatható, és csak bizonyos lejátszási parancsokat adhatunk meg, illetve szabályozhatjuk a hangerőt.

Energiaforrás
Akkumulátor típusa szerint az MP3-lejátszó lehet elemes (általában AAA mikro-ceruzaelemes vagy AA ceruzaelemes), vagy rendelkezhet beépített akkumulátorral, amelyekben cserélhető, vagy nem hozzáférhető típust különböztethetünk meg. Az MP3-lejátszóknál – akárcsak a mobiltelefonoknál – a leggyakrabban megjelenő beépített akkumulátortípus a Li-Ion (Lithium Ion), amely élettartama és tölthetősége szempontjából a legkedvezőbb megoldás. Az elemes MP3-lejátszók általában olcsóbbak, de érdemes figyelembe venni az elemekre költött összeget is. A beépített akkumulátoros lejátszók valamivel drágábbak, de itt csak annyi dolgunk van, hogy a megfelelő időben feltöltjük lejátszónkat, USB kábel vagy hálózati csatlakozó segítségével.

MP3 lejátszók
Mp3 lejátszók sportoláshoz

Utolsó módosítás dátuma: 2012-03-24 21:22:51 

Egy nem minden napi mp3 lejátszó a sok közül, ami egyben sztereo fülhallgató is. Azért ez kuriózumnak számít még a rutinosabb mp3 lejátszók között is, épp azért, mert szinte profi szinten képes közvetíteni az mp3 zenéket. És bármilyen aktív tevékenység közben használható az mp3 lejátszó, mert roppant könnyű kezelni, mivel az mp3 lejátszó nem más, mint egy fülhallgató. Ennyire egyszerű! Tudják ezek a kínai gyártók, hogyan kell a különleges kütyüket elhozni számunkra is, akik képesek vagyunk a 21. században még rácsodálkozni dolgokra.
Mp3 lejátszóval nem tudunk soha unatkozni

Utolsó módosítás dátuma: 2012-11-07 00:11:14 

A multimédiás készülékeknek az a nagy előnye, hogy a használója soha nem érezheti meg az unatkozás érzetét. Az azolcsosag.hu weblapon kapható mp3 lejátszó egy különleges termék az összes közül. Mivel a forgalmazó révén szerezhetjük be, ezért sokkal kisebb árra számíthatunk, mint egy másik online vásárlási lehetőség esetében.
Mp3 lejátszóval több órányi hangfelvétel is készíthető

Utolsó módosítás dátuma: 2012-10-29 23:37:06 

A multimédiás készülékek nagyon sok funkcióval vannak ellátva. Ezek a termékek leginkább a fiatalok körében a népszerűek. Az azolcsosag.hu oldalán megrendelhető mp4, mp5 és mp3 lejátszó mellett telefonok is vásárolhatóak közvetlenül a forgalmazótól.
Mp4 lejátszót még a tv-re is rá tudjuk kötni

Utolsó módosítás dátuma: 2012-10-31 01:04:57 

Ha még véletlenül nem rendelkezel ilyen készülékkel, akkor itt az ideje, hogy ne habozzál tovább, hanem vásároljál egyet! Egy mp4 lejátszó nagyon sok előnnyel bír, amit a fiatalok már felismertek. Nézd meg az összes ilyen terméket az azolcsosag.hu oldalára belépve!
Mp5 lejátszó: csak stílusosan!

Utolsó módosítás dátuma: 2012-07-24 20:42:00 

Sokszor egy zenelejátszó vásárlásakor döntenünk kell, hogy forma vagy használhatóság, melyik menjen a másik rovására. Gyakran megesik, hogy egy mp5 lejátszó vásárlása előtt egy kifejezetten rossz designnal rendelkező kütyü mellett kell döntenünk, mert az adja vissza a minőségi hangzást, csak az az mp5 lejátszó rendelkezik a megfelelő extra jellegű alkalmazásokkal.
Mp5 lejátszóval már nincsen szükség konvertálásra!

Utolsó módosítás dátuma: 2012-12-05 22:35:42 

Ha az internetről letöltünk egy filmet, akkor azt nem olyan könnyű csak úgy megnézni. Ha az adott lejátszó nem támogatja a fájlformátum lejátszását, akkor sajnos konvertálni kell. Az ilyen helyetekből menthet minket ki az mp5 lejátszó, amely mindent képes lejátszani, így nincsenek olyan fájlformátumok, melyeknél megakadna a készülék.
Napszemüvegbe épített mp3 lejátszó?

Utolsó módosítás dátuma: 2012-10-02 16:52:41Sok furcsaságot láthatunk manapság a piacon, de valljuk be őszintén, hogy a napszemüvegbe épített zenelejátszó viszi a prímet! Első ránézésre azt mondanánk, hogy egy teljesen felesleges dologról van szó, ha azonban jobban is megvizsgáljuk a lehetőséget, könnyedén rájöhetünk, hogy nem is akkora félrenyúlás ez a gyártóktól. Az mp3 lejátszó ebben az esetben viszont csak egyetlen funkció.
Napszemcsi mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-15 19:23:29 

Valami igazán high-teches cuccra gondoltunk volna még tíz évvel ezelőtt is, ha elénk tolják a napszemcsi mp3 lejátszót. Ugyanis valóban teljesen úgy néz ki, mintha magától a Terminátortól örököltük volna meg az mp3 lejátszón túlmutató valami különlegesen misztikus, mindenféle informatikai tudással felszerelt napszemüveget. Holott csak egyszerűen arról van szó, hogy a napszemüveg egy nagyon praktikus mp3 lejátszót rejt magában.
Nem fog unatkozni egy LCD képernyős mp3 lejátszóval

Utolsó módosítás dátuma: 2014-06-21 16:14:17Zenét hallgatni mindig kellemes kikapcsolódás. Tömegközlekedési eszközökön az időt nagyszerűen el lehet múlatni úgy, ha van egy multimédiás lejátszó készülék a kezünkbe és abból a kedvenc számaink szólnak.
Olcsó mp5 lejátszó sok tudással?

Utolsó módosítás dátuma: 2012-05-30 19:50:56 

Manapság az elektronikai eszközök kapcsán az első szó, ami eszünkbe juthat az nem más, mint az integrálás. Hogy mit is értünk ez alatt? Egyszerűen csak annyit, hogy a mai modern multimédiás készülékek szinte mindent tudnak, amire egy átlagembernek szüksége lehet. Engedjék meg, hogy bemutassak egy olyan eszközt, mely karcsú vonalvezetése és meglepő tudása miatt be fog férkőzni mindenki szívéve és nem mellesleg az árcetlije sem mindennapi. 
Páratlan mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-05-10 20:30:35 

Egy mp3, mp4 lejátszóban mondhatnánk, hogy nem túl sok fantázia van, lejátssza a két-háromféle formátumokat és ezzel vége is. Ám létezik az az mp3 lejátszó, ami amellett, hogy az mp4 formátumot is játssza még ráadásul különlegesen is néz ki. Nem beszélve arról a sokszínű és nem mindennapi tudásról, amit a kínai gyártó belerejtett. Persze nem elhanyagolható az a külső sem, amivel minden igényes srácot megfog a vadító fekete külső ház, és az a páratlan hangzás, ami jellemző erre az mp3 lejátszóra.
Penge mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-13 19:47:09 

A méret tökéletes, a kinézet különleges, a hatás fenomenális. Címszavakban így jellemezhetnénk azt a vadonatúj mp3 lejátszót, ami nemrég jelent meg a kínai gyártó jóvoltából. A különleges penge forma, az ultravékony megjelenés, a fekete kristály szín, egy olyan tökéletes készüléket alkotott, amivel bárki villoghat. A vadonatúj mp3 lejátszó mindenki igényeit maximálisan képes lefedni, a kristály forma, és az újdonság pedig sokáig képes használójára hatni.
Plasztik mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-26 22:10:17 

Egyszerű, ám mégis designos az az mp3 lejátszó típus, amit most alaposan górcső alá veszünk. A plasztik mp3 lejátszó, nem csak pláza cicáknak való, ám a könnyű kis kütyüt bármikor magunkkal vihetjük, ha épp arról van szó, hogy zenét szeretnénk hallgatni, de ezt nem egy drága készüléken tennénk.
Több mint mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-04-12 19:52:42 

Azok, akik egy egyszerűnek tűnő mp3 lejátszóban is a különlegeset keresik, akik ebben is saját magukat szeretnék megvalósítani, ebben is azt keresik, ami különleges, ami már-már formabontó. Azoknak találták ki azt a típusú mp3 lejátszót, ahol maga az mp3 formátum lejátszása szinte másodlagos. Mert egy csomó egyéb hasznos funkciót sűrített bele a gyártó. Nincs ez másképp abban a 8GB memóriával rendelkező érintőkijelzős mp3 lejátszóban sem, amit most akarok bemutatni. Hihetetlen, de messziről akár egy jól sikerült okos mobiltelefonnal is összekeverhetnénk, ha nem tudnánk, hogy a kütyü csupán minket hivatott szórakoztatni, ha épp mp3 vagy mp4 formátumot szeretnénk hallgatni, nézni.
Több mint mp3 lejátszó

Utolsó módosítás dátuma: 2012-08-10 11:52:49 

Az mp3 lejátszó ma már annyira olcsó, hogy a korlátozott funkciója révén lassan megérjük azt, hogy kimegy a divatból. Ma már ennél több kell a felhasználónak. Ma már a felhasználók nem csak mp3 lejátszóval szeretnének nyomulni.


Használt rovat! Mp3 lejátszók Videóblog Mobiltelefon Mp4 lejátszók GPS-ek! Bluetooth Headsetek Hasznos kütyük Számítástechnika Videójáték kiegészítők Telefon kiegészítők Órák Kapcsolat Elektromos cigaretta