Vám és Garancia

Mi nem árulunk zsákbamacskát
Gyakran ismételt kérdések

AKIK MÁR RENDELTEK

Nálunk valóban elégedett
ügyfeleket találsz Kattins ide

SuperStar ajánlatok

Az idei év sikertermékei.
Válogass te is!

Ügyfélszolgálat

Hívj, vagy írj nekünk:
Elérhetőségek itt!

A-Z olcsóság – legyen Neked is dual sim mobilod!

 

Kétségbevonhatatlan megállapítás, hogy a pénztárca kímélő kínai mobilok koncepciója napjainkban immáron teljesen átkvalifikálódott. A Kínából rendelt dual simes mobilok, tabletek manapság már semmiképpen sem a kommersz és/vagy fabatkát sem érő kategória. Sorozatosan szerepelnek a magyarországi médiában is azok a kínai, megfizethető árú mobil gyárók, melyek nívós készülékeket biztosítanak. Mindezt a világmárkák színvonalában, ámde sekélyebb áron.

Miért kellene egy tabletért 100 ezer forintot fizetni? Csak azért, mert egy jó brand névvel rendelkező gyártó logója díszeleg rajta? Nagyobb a füstje, mint a lángja: A belseje tökéletesen megegyezik a nálunk rendelt, ám kedvezőbb árú készülékekkel!
Miért kellene egy mobiltelefonért hasonlóan kemény forintokat fizetni? Azért, csak hogy "rázd a rongyot" vele? Azonos tudással vásárolhatunk egy jutányos árú, dual simes mobilt is.


Teljesen racionális döntés, ha egy okostelefonért, vagy egy tabletért nem akarsz egy havi átlagfizetést kiadni, ám szeretnél ugyanolyan minőséget és tudást, mint amivel a márkás, ám olykor megfizethetetlen mobiltelefonok bírnak.
Ideje elfelejteni az „olcsó húsnak, híg a leve” mantrát, mert aki hibátlan lovat keres, járhat gyalog. Szemünk láttára alkotnak a kínai mobiltelefon gyártók egyre jobb minőségű csúcskészülékeket! Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - csak az árcédula különbözik.


Persze ízlések és pofonok különbözőek, de ne feledd, ha ésszerűen szeretnél dönteni, akkor A-Z olcsóság weboldalán megtalálod a Neked való kínai mobilt nem csak dual simes változatban!

Minden jó, ha vége jó

Vásárlóink véleménye
Vida Péter |
2016. 07. 24.
Heafset nagyon jól szól kinézete is megfelel dizájos

Kovács Attila |
2016. 07. 21.
Az igazi tetszés akkor derül ki, ha belekerül a telefonba. A csomagolása stabil volt, bár a szállítási idő kissé elnyúlt.

Szarka Zoltán |
2016. 07. 21.
A termékek megérkeztek, szállítási hiba miatt sérülten, ám gyors és szakszerű intézkedés követően azonnal cserélték! Köszönöm a korrekt hozzáállást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Boros Zoltán |
2016. 07. 21.
Köszönöm, megérkezett és jó

Balogné Purecse Ágnes |
2016. 07. 20.
A kisfiam nagyon örült a zombikak így rögtön rendeltünk mèg egy adag zombit. Igaz az még nem érkezett meg, de minden nap figyeljük a póstaládát.

Béla Zádori |
2016. 07. 19.
Minden rendben, jól működik!

Csengeri Ferenc |
2016. 07. 19.
Kiváló termék, villámgyors szállítás.

Tuskán József |
2016. 07. 19.
A kezdeti problémáktól eltekintve, mindennel meg vagyok elégedve.

Bíróné Szabó Orsolya |
2016. 07. 18.
Eddig rendben van. A termék megérkezett és most kezdtem el használni. Valóban jónak tűnik.

Margai Lídia |
2016. 07. 17.
A termék a megadott időn belül megérkezett. Gördülékeny vásárlás volt, a termékkel maximálisan elégedett vagyok.

A-Z olcsóság.hu

Hírek

Cubot V1 vs Xiaomi MiBand 2! - VIDEÓ!

  A Cubot V1 rendkívül versenyképes árban érkezett a fogyasztókhoz. A gyártó azzal szeretné demonstrálni új kütyüje tudását és teljesítményét,...

Elolvasom

Meizu Pro 7! - Nem az Exynos chipsetet használja majd a készülő telefon!

Bizonyos nézőpontból sajnálatos hírt kell közölnünk a rajongókkal. Egy kiszivárgott párbeszéd alapján a Meizu vezetősége megerősítette,...

Elolvasom

Ulefone Metal! - A nyár legjátékosabb telefonja!

Az Ulefone szerint új készülékük az Ulefone Metal nem csupán egy jól kinéző és viszonylag olcsó fémdarab lesz, hanem egyben egy rendkívül...

Elolvasom

Elephone P9000 Edge! - Képek és információk!

Az Elephone P9000 Edge a legizgalmasabb és legérdekesebb fejlesztés alatt álló Elephone modell a közönség számára. A megjelenés hamarosan várható,...

Elolvasom