Vám és Garancia

Mi nem árulunk zsákbamacskát
Gyakran ismételt kérdések

AKIK MÁR RENDELTEK

Nálunk valóban elégedett
ügyfeleket találsz Kattins ide

SuperStar ajánlatok

Az idei év sikertermékei.
Válogass te is!

Ügyfélszolgálat

Hívj: +36 70 / 391 02 19
Elérhetőségek itt!

A-Z olcsóság – legyen Neked is dual sim mobilod!

 

Kétségtelen tény, hogy az olcsó mobil fogalma ma már teljesen átértékelődött, és a Kínából érkező dual sim mobilok, tabletek ma már nem a bóvli és gagyi kategória. Egyre-másra jelennek meg a magyarországi köztudatban is azok a kínai olcsó mobil gyártók, amelyek csúcsminőségű készülékeket kínálnak versenyképesebbnél alacsonyabb áron.

Miért kellene egy tabletért súlyos százezreket fizetni, csak azért, mert egy jó brand névvel rendelkező gyártó logója díszeleg rajta, de a belső tudás és minőség tökéletesen megegyezik a Kínából származó, ám olcsó készülékekkel?
Miért kellene egy dual sim-es mobiltelefonért hasonlóan kemény forintokat fizetni, amikor azonos tudással vásárolhatunk olcsó mobilt is?


Teljesen racionális döntés, ha egy dual sim mobilért, vagy egy tabletért nem akarsz egy havi fizetést kiadni, ám szeretnél ugyanolyan minőséget és tudást, mint amivel a márkás, ám olykor megfizethetetlen mobiltelefonok bírnak.
Ideje elfelejteni az „olcsó húsnak, híg a leve” mantrát, mert szemünk láttára alkotnak a kínai mobiltelefon gyártók egyre jobb minőségű csúcskészülékeket!


Ne feledd, ha ésszerűen szeretnél dönteni, A-Z olcsóság weboldalán megtalálod a Neked való tabletet, olcsó mobilt, dual sim vagy tri sim, esetleg 1 sim-es változatban!

Akciós termékek

A-Z olcsóság.hu

Hírek

THL T6 Android 4.4-gyel

A THL T6 Pro egy kiváló phablet, ahol a legmodernebb technológiák találkoznak az egyszerűséggel. A készüléket egy nyolcmagos, MTK6592M típusú,...

Elolvasom

Minőségi Dual Sim phablet

A Landvo mára már elismert márkává vált, hiszen minden kontinensen megfigyelhető már a gyártó népszerűsége. Az L550-es, dual sim Android operációs...

Elolvasom

Az Elephone újdonsága a nyolcmagos dual sim

A kínai okos készülékek egyre nagyobb teret követelnek maguknak a világpiac eladásaiból, ez pedig teljesen érthető, ha jobban is megismerjük...

Elolvasom

A kínai Cubot okosmobil ismertetése

Azoknál a kínai gyártóknál, amelyek betörnek az európai és amerikai piacokra, elmondható, hogy kiváló minőséget képviselnek és természetesen...

Elolvasom