Vám és Garancia

Mi nem árulunk zsákbamacskát
Gyakran ismételt kérdések

AKIK MÁR RENDELTEK

Nálunk valóban elégedett
ügyfeleket találsz Kattins ide

SuperStar ajánlatok

Az idei év sikertermékei.
Válogass te is!

Ügyfélszolgálat

Hívj, vagy írj nekünk:
Elérhetőségek itt!

A-Z olcsóság – legyen Neked is dual sim mobilod!

 

Kétségbevonhatatlan megállapítás, hogy a pénztárca kímélő kínai mobilok koncepciója napjainkban immáron teljesen átkvalifikálódott. A Kínából rendelt dual simes mobilok, tabletek manapság már semmiképpen sem a kommersz és/vagy fabatkát sem érő kategória. Sorozatosan szerepelnek a magyarországi médiában is azok a kínai, megfizethető árú mobil gyárók, melyek nívós készülékeket biztosítanak. Mindezt a világmárkák színvonalában, ámde sekélyebb áron.

Miért kellene egy tabletért 100 ezer forintot fizetni? Csak azért, mert egy jó brand névvel rendelkező gyártó logója díszeleg rajta? Nagyobb a füstje, mint a lángja: A belseje tökéletesen megegyezik a nálunk rendelt, ám kedvezőbb árú készülékekkel!
Miért kellene egy mobiltelefonért hasonlóan kemény forintokat fizetni? Azért, csak hogy "rázd a rongyot" vele? Azonos tudással vásárolhatunk egy jutányos árú, dual simes mobilt is.


Teljesen racionális döntés, ha egy okostelefonért, vagy egy tabletért nem akarsz egy havi átlagfizetést kiadni, ám szeretnél ugyanolyan minőséget és tudást, mint amivel a márkás, ám olykor megfizethetetlen mobiltelefonok bírnak.
Ideje elfelejteni az „olcsó húsnak, híg a leve” mantrát, mert aki hibátlan lovat keres, járhat gyalog. Szemünk láttára alkotnak a kínai mobiltelefon gyártók egyre jobb minőségű csúcskészülékeket! Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - csak az árcédula különbözik.


Persze ízlések és pofonok különbözőek, de ne feledd, ha ésszerűen szeretnél dönteni, akkor A-Z olcsóság weboldalán megtalálod a Neked való kínai mobilt nem csak dual simes változatban!

Minden jó, ha vége jó

Vásárlóink véleménye
Lénárt Imre |
2016. 04. 28.
Egyszerű, modern karóra. Ne várjon csodát tőle az ember, de az idő mutatására jó, az ára pedig baráti. A szíja szerintem túlzás, hogy bőr, de jó utánzat. Kényelmes viseletű.

Szegedi János |
2016. 04. 18.
elégedett vagyok a termékkel köszönöm

Radoch István |
2016. 04. 18.
A tok az eredeti sem volt vészes 1900 Ft.

Radoch István |
2016. 04. 18.
Igen! Életem első tabletje, mely több célú is! Már mint elég nagy ahoz, hogy tablet legyen de még okostelefonként is működik! Ráadásul van rajta első-hátsó kamera, a rendszer az bizony 5.1 android. És ezen az áron azt hiszem verhetetlen! 21000 ft.A tok az eredeti sem volt vészes 1900 Ft. Ami hab a tortán! Az az ajándék az okosóra mely szintén androidos, tehát gond nélkül kapcsolódnak egymáshoz! Mint már mondottam másodszor is elvesatlanságom óra ügyben is, ez az első de szinte biztos hogy nem az utolsó! Fantasztikusan ügyes kütyű, mindig kész vagy a hívások fogadására által, de akár indíthatsz is róla! Végül is megin nagyon jól jártam a céggel, ezért is a kapcsolatunk csak mélyül egyre jobban!

Papp Gábor |
2016. 04. 18.
Tetszik, gyors, olcsó.

Somogyi Gyula |
2016. 04. 17.
A megrendelt akku rendben megérkezett.Köszönet érte.

Kazsoki Zoltán |
2016. 04. 15.
Kifogástalan minőség a szállítás kicsit lassú de ez nem az önök hibája! köszönöm! Tisztelettel Kazsoki Zoltán

Kazsoki Zoltán |
2016. 04. 15.
Kifogástalan minőség a szállítás kicsit lassú de ez nem az önök hibája! köszönöm! Tisztelettel Kazsoki Zoltán

Nágl Petronella |
2016. 04. 13.
Köszönöm, pont megérkezett Húsvétra és ez nagy öröm volt!

Csaba Fórizs |
2016. 04. 11.
Az óra képen is szép, de mikor a kezemben tartom még szebb! Megérte megvenni!

A-Z olcsóság.hu

Hírek

Blackview R7 - Olcsó fémházas csúcskategória! -VIDEÓ!

A Blackview a közeljövőben egy újabb modellt dobhat a piacra, nevezetesen a Blackview R7-et. Ennek örömére, megleptek a napokban egy videóval,...

Elolvasom

UMi Touch X - Érintsd meg a tartós szépséget! -VIDEÓ!

A napokban egy hivatalos videóban mutatták be az UMi új készülékét, a sikeres és népszerű Touch széria folytatásáról, az UMi Touch X-ről! ...

Elolvasom

Felbukkant a Xiaomi Max a GFXBench weboldalán!

A Xiaomi május 10-én készül bemutatni a Xiaomi Max nevű okostelefonját, amiről most kiderült a készülék specifikációi, hála a GFXBench-nek. ...

Elolvasom

Hivatalosan bemutatkozott a fémházas Honor 5C

A Honor a napokban bemutatta legújabb középkategóriás készülékét, az igazán olcsó fémházas Honor 5C-t. A készülék előlapján egy...

Elolvasom