Vám és Garancia

Mi nem árulunk zsákbamacskát
Gyakran ismételt kérdések

AKIK MÁR RENDELTEK

Nálunk valóban elégedett
ügyfeleket találsz Kattins ide

SuperStar ajánlatok

Az idei év sikertermékei.
Válogass te is!

Ügyfélszolgálat

Hívj: +36 70 / 391 02 19
Elérhetőségek itt!

A-Z olcsóság – legyen Neked is dual sim mobilod!

 

Kétségbevonhatatlan megállapítás, hogy a pénztárca kímélő kínai mobilok koncepciója napjainkban immáron teljesen átkvalifikálódott. A Kínából rendelt dual simes mobilok, tabletek manapság már semmiképpen sem a kommersz és/vagy fabatkát sem érő kategória. Sorozatosan szerepelnek a magyarországi médiában is azok a kínai, megfizethető árú mobil gyárók, melyek nívós készülékeket biztosítanak. Mindezt a világmárkák színvonalában, ámde sekélyebb áron.

Miért kellene egy tabletért 100 ezer forintot fizetni? Csak azért, mert egy jó brand névvel rendelkező gyártó logója díszeleg rajta? Nagyobb a füstje, mint a lángja: A belseje tökéletesen megegyezik a nálunk rendelt, ám kedvezőbb árú készülékekkel!
Miért kellene egy mobiltelefonért hasonlóan kemény forintokat fizetni? Azért, csak hogy "rázd a rongyot" vele? Azonos tudással vásárolhatunk egy jutányos árú, dual simes mobilt is.


Teljesen racionális döntés, ha egy okostelefonért, vagy egy tabletért nem akarsz egy havi átlagfizetést kiadni, ám szeretnél ugyanolyan minőséget és tudást, mint amivel a márkás, ám olykor megfizethetetlen mobiltelefonok bírnak.
Ideje elfelejteni az „olcsó húsnak, híg a leve” mantrát, mert aki hibátlan lovat keres, járhat gyalog. Szemünk láttára alkotnak a kínai mobiltelefon gyártók egyre jobb minőségű csúcskészülékeket! Egyik tizenkilenc, másik egy híján húsz - csak az árcédula különbözik.


Persze ízlések és pofonok különbözőek, de ne feledd, ha ésszerűen szeretnél dönteni, akkor A-Z olcsóság weboldalán megtalálod a Neked való kínai mobilt nem csak dual simes változatban!

Minden jó, ha vége jó

Új termékek
Vásárlóink véleménye
Czinder Róbert |
2015. 05. 26.
Maximálisan elégedett vagyok a telefonnal! Külsőre és használhatóságra sincs semmi rossz tapasztalat vele!

Hepp László |
2015. 05. 21.
Megvagyok vele elégedve. Jobb, mint gondoltam. Az akksija több, mint egy hétig bírja, bár ezt a kijelző még mindig nem követi le teljesen. A fényképezője nagyon jó minőségű képet készít. És ami még nagyon fontos, hogy baromira stabil. Lassan fél éve használom és nem kell ki-be kapcsolgatni, nem küldözget állandóan frissítést. Nagyon jó kis kütyü. Nem bántam meg, hogy megvettem.

Rita Mihály |
2015. 05. 19.
A termék megérkezett, minden rendben volt vele. Szuper minőség. Köszönöm....

Rita Mihály |
2015. 05. 19.
A termék megérkezett, minden rendben volt vele. Szuper minőség. Köszönöm....

Kulcsár József |
2015. 05. 14.
Tökéletesen működik,nagyon tetszik a telefon.Egyszerű volt a beüzemelése,a 4000mAh akkumulátorja tényleg nagyon hosszú ideig bírja,ez is nagyon teszik benne.Operációs rendszere is tökéletes,nem fagy le,nem akad,stb.

Zoltán Beraczka |
2015. 05. 14.
Tetszik a termék olyan amire számítottam! Rendben megérkezett!

Zoltán Beraczka |
2015. 05. 14.
Tetszik a termék olyan amire számítottam! Rendben megérkezett!

Ildikó Balogh |
2015. 05. 12.
A termék megérkezett. Teljes mértékben megvagyok elégedve vele.

Muli Sándor |
2015. 05. 11.
Az elvárásoknak megfelelően jól működik,nem látszik rajta hogy Kínai!

anikó csikósné tripa |
2015. 05. 08.
Nagyon jók

A-Z olcsóság.hu

Hírek

Gionee Elife E8 megerősítve! - Új ZTE készülék a láthatáron?!

Nem rég arról adtunk hírt, hogy a Gionee Elife E8 képes lesz, akár 100 megapixeles képek készítésére. A Gionee megerősítette, tehát a leleplezések...

Elolvasom

UC Browser – netforgalom spórolás kínai módra

Mindenki számára fontos, hogy az adott hónap végéig tudjon normálisan böngészni a weboldalakat,csak nem mindegy mennyit is spórolunk az adatforgalommal....

Elolvasom

Huawei P9: már dolgoznak rajta, Kirin 950 SoC a nyomában

Egyes hírforrások szerint, készül a most bemutatott Huawei P8 utódja a Huawei P9, melyben a Kirin 950-es processzor hajtja meg és állítólag...

Elolvasom

Doogee DG580 Dual Sim: Csókoljmeg! (KépesTeszt)

DG580 Kissme okostelefon teszt A kínai okostelefon manufaktúra egy újabb reménységét, a DG580 Kissme névre keresztelt Doogee típust teszteljük...

Elolvasom