Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
67.999 Ft

10,26 hüvelykes, kétkamerás autós DVR Android 10.0 GPS-navigációs vezetésrögzítés

Termékkód: K22578
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 680
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
67.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Panorámás, nagy tisztaságú felvétel: Elől és hátul kettős felvételt, 170°-os nagy látószöget és 10,26 hüvelykes érintőképernyőt kínál, amely valós idejű jeleneteket jelenít meg. Tág látómezővel biztosítja a tiszta láthatóságot vezetés közben. Automatikusan hátrameneti képnézetbe kapcsol hátramenetben, segítve a pontos és biztonságos parkolást.
Robusztus hardverkonfiguráció és operációs rendszer: Android 10 operációs rendszert használ, 8 magos processzorral, stabil WiFi kapcsolattal és beépített 4G+64G memóriával. Lehetővé teszi személyre szabott alkalmazások letöltését, gazdagabb felhasználói élményt biztosítva.
Távfelügyelet és valós idejű riasztások: Az APP-n keresztül lehetővé teszi a valós idejű járműdinamika, járműpozicionálás, video streaming és egyebek távoli megtekintését. A parkolásfigyelés során azonnali figyelmeztetéseket küldenek az APP-nak, növelve ezzel a jármű biztonságát.
Okostelefon-integrációs élmény: Támogatja a vezeték nélküli Carplayt és az Android Auto-t, megkönnyítve az okostelefonos navigációt, zenéket, hangasszisztenseket stb.
Kettős helymeghatározó és átfogó vezetéstámogató rendszer: Támogatja a kettős helymeghatározást GPS-szel és BeiDou-val, valós idejű navigációt és forgalmi frissítéseket biztosítva. Tartalmaz egy ADAS vezetést segítő rendszert, beleértve a sávelhagyásra figyelmeztető jelzéseket, az első jármű emlékeztetőket és az első ütközési távolságra figyelmeztető jelzéseket, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak a biztonságos vezetés érdekében.
Parkolásfigyelés és tárolás kezelése: Támogatja a parkolási felügyeletet, 24 órás minden időjárási védelmet biztosítva szeretett járművének. A hurokrögzítési funkció maximum 128 GB-os tárolókártyát támogat (nem tartozék), automatikusan felülírva a legrégebbi videókat, így biztosítva a jármű utazásának folyamatos rögzítését.
Beépített ütközészár: Beépített gravitációs érzékelő rendszerrel felszerelve, azonnal lezárja az aktuális helyszínt a független tároláshoz vészfékezés vagy ütközés észlelésekor. Ez megakadályozza a felvételek felülírását, biztosítva a videó bizonyítékok biztonságát és megbízhatóságát.
További funkciók: A telefon csatlakoztatása BT-n keresztül kihangosított híváshoz vagy hanglejátszáshoz. A beépített vezeték nélküli FM-adók segítségével a vezetési rögzítő hangját átviheti az autó hangjába lejátszáshoz.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: ABS
kamera: 720P elülső kamera + 1080P hátsó kamera
Operációs rendszer: Android 10.0
Memória: 4+64G
Kijelző: 10,26 hüvelykes 1600*600 Érintőképernyő
látószög: 170°
BT Verzió: BT25.0
G WiFi /5GHz WIFI
G-Sensing: Támogatás
hurokrögzítés: Támogatás
Parkolásfigyelés: Támogatás
Memóriakártya: max. 128G (nem tartozék)
Működési hőmérséklet: -20-65 ℃
Cikk méret: 240 * 110 * 44 mm
Csomag méret: 291 * 161 * 96 mm
Csomag súly: 1100 g

Csomagolási lista:
1 * Vezetésrögzítő
1 * Hátsó kamera kábellel
1 * ACC kábel
1 * GPS antenna
1 * Tápkábel
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére