Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
22.999 Ft

10moons G30 grafikus tábla digitális rajztábla 7*5 hüvelykes munkaterülettel, 8192 szint nyomásérzékenység 233 PPS mintavételi sebesség

Termékkód: C13088
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 230
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
22.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Több rendszerrel kompatibilis】 Támogatja a számítógépeket/laptopokat/Android telefonokat/táblagépeket, és telefonokhoz csatlakoztatható az azonnali használathoz; kompatibilis több mobil rajzalkalmazással és számítógépes tervező és rajzoló szoftverrel.
【8192 passzív toll】 A 8192 szintű professzionális nyomásérzékenységgel a toll 8192 különböző nyomási szintet képes érzékelni, így pontos vonalvastagságot és árnyékolást tesz lehetővé, és életre keltheti kreativitását.
【Nagy rajzterület】 A nagy rajzterület közelebb áll a valódi kézi rajzolás érzéséhez, lehetővé téve a részletesebb kifejezést.
【Varázskör】 A grafikus tábla varázsköre egy tárcsából és egy középső gombból (M-KEY) áll. A tárcsán 4 gyorsbillentyű található, amelyek testreszabásával a középső gombbal különféle billentyűkombinációkat hozhat létre. A középső gomb több előre beállított gyorsbillentyűvel rendelkezik, és testreszabható az Ön személyes preferenciái szerint. A tárcsa jobbra és balra forgatható a gyors és egyszerű vezérlés érdekében.
【Digitális toll】 A nagy teljesítményű digitális toll finomabb alkotások létrehozását segíti elő, amelynek tollhegye tárolóhelye, 10 mm-nél kisebb átmérője valósághűbb fogást biztosít, valamint beépített gyorsbillentyűk (visszavonás és színválasztás). A toll 8192 professzionális szintű nyomásérzékeny passzív technológiát használ, és nem igényel töltést.
【Nincs késleltetés vagy késleltetés】 A villámgyors, 233 pontos olvasási sebességnek köszönhetően nincs késés vagy késés, így szabadon és egyenletesen rajzolhat.
【Beépített illesztőprogram】 Egy kattintással telepíthető laptopokhoz, asztali számítógépekhez és Mac számítógépekhez. Egyszerűen csatlakoztassa a táblagépet a számítógépéhez, és nyissa meg a beépített illesztőprogramot az egyszerű telepítéshez. Nincs szükség CD-ROM-ra vagy internetkapcsolatra.

Leírás:
Márka: 10moons
Terméknév: Grafikus táblagép
Modell: G30
Szín: Fekete
Felület: C típusú
aktív terület: 183 * 135 mm-es festési terület (183 * 102 mm-es telefonfestési terület)
nyomásszint: 8192
mintavételi sebesség: 233 PPS
A cikk mérete: 19 * 27,8 * 0,9 cm
Elérhető rendszer: Windows XP/Vista /7/8/10 (32bit/64bit) Android (4.0 és újabb) Mac0SX10.7 és újabb

Csomagolási lista:
1 * Grafikus tábla
1 * Type-C kábel
1 * Passzív toll
1 * Tolltartó
8 * Tollhegyek
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére