Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
20.999 Ft

21 V-os kézi, vezeték nélküli elektromos metszőolló hordtáskával - 2 akkumulátor

Termékkód: E20813EU-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 210
Nem értékelt
Gyártó: China
Akkumulátor száma
20.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a termék egy akkumulátorral hajtott elektromos metszőolló rézmotorral és SK5 pengével. Kertekben, parkokban, gyümölcsösökben, szőlőültetvényekben, üvegházakban stb. történő ágak vágására vagy vágására tervezték. Egyszerű és kényelmes a kezelése, emellett hatékonyabb, mint a hagyományos kézi metszőmetszők.

Jellemzők:
Újratölthető és vezeték nélküli -- 21 V 1,2 Ah újratölthető lítium akkumulátorral és 110-240 V széles feszültségű töltővel, hosszú akkumulátor-élettartam és gyors töltés. A vezeték nélküli kialakítás kibővíti a munkakört és élvezetté teszi a vágást.
Kiváló teljesítmény -- Prémium minőségű rézmotort alkalmaz hosszú élettartammal, amely nagy teljesítményt és stabil működést tesz lehetővé. A nagy költséghatékonyságú elektromos metszőolló jelentősen megtakarítja a munkát és az időt.
Hatékony metszés --SK5 speciális acél pengével rendelkezik, rendkívül éles és tartós, és maximum 30 mm átmérőjű ágakat képes levágni, ami jelentősen megnöveli a metszés hatékonyságát, mint a hagyományos ollók.
Hordozható és munkakímélő -- Egy kézzel könnyen kezelhető, kompakt és könnyű, még akkumulátorral is, csúszásgátló és ergonomikus fogantyú, kényelmes a fogás, és kiválóan csökkenti a fáradtság érzését a hosszú használat során.
Könnyű tárolás, széles körű használat -- Kemény műanyag tárolódoboz a könnyű tárolás és hordozhatóság érdekében, ütésálló, vízálló és porálló. Az elektromos metszőolló kiválóan alkalmas mindenféle kertbe, parkba, gazdaságba, nagy legelőkbe, gyümölcsösökbe, üvegházakba, és vághat szőlőt, cseresznyét stb.

Megjegyzés:A méret és a szín kissé eltérhet a kézi mérés és az eltérő fényviszonyok miatt. Köszönöm a megértést.

Műszaki adatok:
Csatlakozó: EU
Akkumulátor mennyisége: 1 db/ 2 db (opcionális)
Szín: fekete
Anyag: ABS + acél
bemeneti feszültség: AC 110-240V
lítium akkumulátor: 21V, 1200mAh
Maximális nyírási átmérő: kb. 30 mm
Tétel méret 
(akkumulátorral): kb. 252 * 91 * 55 mm
Csomag méret
: kb. 29,5 * 9 * 25,5 cm
Csomag súlya: kb.
1 Akkumulátor: 1750 g / 2 Akkumulátor: 2100 g

Csomaglista:
1 * Elektromos 
metszőgép
1 * Akkumulátor
1 * Töltő

1 * L-alakú csavarkulcs
1 * hatlapfejű csavarkulcs
1 * műanyag doboz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére