Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

3 az 1-ben elektromos autógumi felfújó digitális kijelző LED-világítású Powerbankkal és előre beállított nyomás funkcióval (lítium akkumulátor típus)

Termékkód: E23233-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez egy intelligens légszivattyú, többfunkciós kialakítás, gyors légfújás, támogatja az előre beállított gumiabroncsnyomást, teljesen feltöltött automatikus leállítást, pontos nyomásmérést, vészvilágítással, power bank (csak lítium akkumulátor típus) funkcióval. Széleskörű alkalmazások, felfújhatja az autógumikat, motorkerékpár-abroncsokat, kerékpárabroncsokat, kosárlabdákat, mentőgyűrűket stb. Támogatja az előre beállított abroncsnyomást. A LED-es világító lámpa, könnyen használható éjszaka, kényelmes vészvilágítást biztosít gyenge fényviszonyok mellett, és riasztó villogó fényszóróként is használható.

Jellemzők:
Akkus kivitel, ABS anyagból készült, könnyű és hordozható, kis helyet foglal, könnyen hordozható autóval és közúton is használható.
Teljes képernyős intelligens kijelző, pontos guminyomás-érzékelés, megoldja a nem biztonságos gumiabroncsok által okozott lehetséges biztonsági problémákat.
Támogatja az előre beállított gumiabroncsnyomást, előre beállíthatja a gumiabroncs nyomását az abroncs igényeire, és tesztelheti a gumiabroncs nyomását.
Magnetoelektromos gépmotort, megnövelt tisztaréz hengert, kettős turbófeltöltős szivattyút, ellentétes irányban forgó dupla ventilátorlapát-szerkezetet, erős teljesítményű kúpos tömítési technológiát, gyors felfújási sebességet és nagy levegőmennyiséget biztosít.
AI hőmérséklet-szabályozó chip, intelligens hőmérséklet-szabályozás, stabil működési teljesítmény, szép hőelvezetéssel és túlterhelés elleni védelemmel.
A gumiabroncsnyomás előre beállított kialakítása, a légszivattyú automatikusan leállítja a felfújást, ha a felfújás eléri az előre beállított értéket, ami elkerülhető a túlfújás.
Nagy pontosságú érzékelő chip, valós idejű alacsony hibamérés, a digitális kijelző lépést tart a gumiabroncsnyomással az utazás biztonsága érdekében.
Fejlessze a zajcsökkentő szerkezetet, professzionális akusztikus zajcsökkentést, szép zajcsökkentési teljesítménnyel, és a zaj akár 60 db.
A LED-es világító lámpa, könnyen használható éjszaka, kényelmes vészvilágítást biztosít gyenge fényviszonyok mellett, és riasztó villogó fényszóróként is használható.
Kopásálló nylon szövésű Felfújható tömlővel, magas hőmérsékletnek ellenálló és hosszú élettartamú.
Széleskörű alkalmazások, 3 különböző légfúvókával érkezik, amelyek felfújhatják az autógumit, motorkerékpár-gumit, kerékpárgumit, kosárlabdát, mentőgyűrűt stb.

Csak lítium akkumulátor típus:
USB kimeneti interfésszel, power bank funkcióval, ideiglenes áramforrásként használható, ha a mobiltelefon akkumulátora lemerült, és alkalmas más eszközökhöz.

Műszaki adatok:
Név: Autós légszivattyú
Anyaga: ABS
Típus: lítium akkumulátor típus, szivargyújtó típusa (opcionális)
Akkumulátor: választásától függően
Szivargyújtó típusa: nincs elem
Lítium akkumulátor típusa: 2 * 2000 mAh lítium akkumulátor (tartozék, csak lítium akkumulátor típus )
Teljesítmény: 60W
Üzemi feszültség: 7,4V
Dugattyú átmérő: 19mm
Üzemi áram: ≤6A
Légnyomás tartományok: 3-150psi; ±1,5 psi
Levegőmennyiség: 16 L / perc
Cikkméret: 80 * 45 * 135 mm
A termék súlya: 450 g
Csomag mérete: 89 * 78 * 155 mm
Csomag súlya: 590 g

Csomagolási lista (szivargyújtó típusa):
1 * Gumiabroncsfelfújó
1 * Szivar csatlakozó vezeték
3 * Független légfúvókák
1 * Felfújó tömlő
1 * Útmutató

VAGY

Csomagolási lista (lítium akkumulátor típusa):

1 * Gumiabroncsfelfújó
1 * C típusú kábel
3 * Független levegőfúvókák
1 * Felfújó tömlő
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére