Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
120.999 Ft

450 nm-es 80 W-os lézergravírozó gép Fix fókusztávolságú offline vezérlési munkaterület 280x230 mm, kompatibilis a GRBL szoftverrel

Termékkód: E20077EU-80
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1210
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
120.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Offline vezérlés + piros fényű helymeghatározó lézergravírozó gép, amely rugalmas és precíz gravírozást és faragást biztosít. A 230x280 mm-es munkaterület a gép beállításával igazán korlátlan faragási területet valósít meg magasságból és szélességből egyaránt. A nagy teljesítményű lézermodul segítségével különféle anyagokon dolgozhat.

Jellemzők:
8 választható típus -- Lézergravírozó lézermodul nélkül, lézergravírozó állítható gyújtótávolsággal (5,5W/10W/20W) vagy fix gyújtótávolságú (30W/40W/50W/80W) lézermodullal. Gravírozhat papírt, fát, szövetet, műanyagot, bőrt, eloxált alumíniumot stb. Különféle lézermodulok különböző anyagok és különböző vastagságok gravírozására/vágására.
Rugalmas munkavégzés -- Az offline vezérlésű lézergravírozó gép lehetővé teszi, hogy számítógépet/telefont használjon az APP telepítéséhez, majd a gép egyszerű kezeléséhez, mindössze wifin/okostelefon hotspoton keresztül. Nagyon egyszerű és kényelmes a használata, és segíthet megszabadulni a zsinórtól. És ez a frissített verzió, amely kompatibilis a GRBL szoftverrel.
Hatékonyság és stabilitás – A vörös fény segít megtalálni a gravírozási területet, megelőzve a ferde faragást. A prémium motor és a zárt szíjhurok vezetése javíthatja a munkastabilitást, rugalmasabbá teheti a gép működését és csökkenti a zajt.
Egyszerű kezelés -- Támogatja a számítógépes és telefonos APP (Android-kompatibilis) vezérlő működését, támogatja a professzionális saját fejlesztésű, Win és XP rendszerrel kompatibilis szoftverünket, amely számos képformátumot támogat. Bármilyen kép könnyen kinyomtatható, és közvetlenül leolvasható jpg, jpeg, png, bmp stb. formátumban.
Egyszerű összeállítás -- Csak egy tengelyt kell összeszerelni, nagyon könnyű elkezdeni. Könnyen és kényelmesen használható.
Kiváló teljesítmény és széleskörű alkalmazás - A lézerfej nagy gravírozási sebességgel, alacsony teljesítményveszteséggel, jó stabilitással és kiváló teljesítménnyel rendelkezik, finom hőelvezetéssel az élettartam meghosszabbítása érdekében. A lézergravírozó gép alkalmas barkácsolás szerelmeseinek, CNC mérnököknek, művészeknek és még sok másnak.

Jegyzet:
1. Használat közben viseljen lézerszemüveget, és ne érintse meg a lézert közvetlenül a szemével és a bőrével.
2. Barkácskészlet, saját kezűleg kell összeszerelni.
3. A méret és a szín kissé eltérhet a kézi mérés és az eltérő fényviszonyok miatt. Köszönöm a megértést.


Műszaki adatok:
Csatlakozó: EU/USA/AU/UK (opcionális)
Lézerfej: lézerfej nélkül/ 5,5W/10W/20W/30W/40W (opcionális)
--Állítható gyújtótávolság: 5,5W/10W/20W (20-70mm) )
--Rögzített gyújtótávolság: 30W (126mm)/40W (150mm)/50W/80W
Fő anyag: alumíniumötvözet + akril
Fő szín: fekete
Hullámhossz: 450nm Bemenet
: AC 110-240V Kimenet:
12V
xis 5A X tengely dupla Y tengely
Támogatott formátum: jpg/ bmp/ png/ jpeg
Támogatott operációs rendszer: Kompatibilis a Win7/ Win8/ XP/ Win 10 operációs rendszerrel, Android APP
Csatlakozás: Wi-Fi/ Okostelefon Mobil HotSpot
Carving Terület: 230 * 280 mm
Termék mérete: kb. 46,7 * 43,5 * 15 cm
Csomag méret: kb. 53 * 23 * 12 cm

Csomaglista:
1 * DIY gravírozógép készlet (lézerfejjel)
1 * Tápadapter
1 * Dugó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére