Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

5 hüvelykes elektromos autófényező készlet, 700 W, 600-3700 RPM, kiegészítő fogantyúval, szivaccsal, gyapjúval, motorháztető párnákkal.

Termékkód: E21986EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez az elektromos polírozó egy csodálatos eszköz polírozáshoz, gyantázáshoz, polírozáshoz és örvényletek eltávolításához a tárcsa nagysebességű forgatásával. A kényelmesebb használat érdekében segédfogantyúval felszerelt, autóhoz, padlóhoz, bútorokhoz, jade-hez, porcelánhoz stb.

Jellemzők:
A többfunkciós elektromos polírozó tökéletes polírozásra, gyantázásra, polírozásra és örvények eltávolítására. Alkalmazható autóra, padlóra, bútorra, jade-re, porcelánra és még sok másra.
A 125 mm-es (5 hüvelykes) öntapadó tárcsával könnyen felszerelhető a felszerelt szivacspárna, gyapjúpárna, motorháztető alátét, vagy kicserélhető más, saját maga által készített párna a különféle igények kielégítésére.
A 700 W-os nagy teljesítményű motor stabil sebességet biztosít és hatékonyabbá teszi a munkát. 600-3700 ford./perc fordulatszám szabályozás, bőségesebb a jelenetek felhasználása.
Erős, tartós és kopásálló műanyag ház, csúszásmentes és kényelmesen megfogható; porózus hőelvezetéssel, amely gyorsan lehűl.
A levehető segédfogantyú könnyen felszerelhető, kényelmes használatot és nagy biztonságot biztosít, kezdőknek és profiknak egyaránt alkalmas.
Az elektromos szerszámkészlet sokoldalúan használható háztartási tisztításhoz, mint például autó, fal, padló, kád, mosogató, tűzhely, fazekak, serpenyők, edények, fürdőszoba, konyha stb.

Megjegyzés: A méret és a szín kissé eltérhet a kézi mérés és különböző fényviszonyok. Köszönöm a megértést.

Műszaki adatok:
Feszültség és csatlakozó: 220 V EU csatlakozó
Fő szín: sárga
Fő anyag: műanyag
Frekvencia: 50-60 Hz
Teljesítmény: 700 W
Üresjárati fordulatszám: 600-3700 ford./perc
Polírozó mérete: 195 * 180 mm
Lemez átmérő
: 125 mm
Tápkábel hossza: kb. 1,6 m
Csomag mérete: 26 * 21 * 102,7 cm
Csomag
súlya : 1623 g

Csomaglista:
1 * Elektromos polírozó
1 * 
Segédfogantyú
1 * Öntapadó tárcsa
6 * Szivacspárna
1 *
Gyapjúbetét
6 * Szövet védőlap
1 * Kulcs
1 * Felhasználói kézikönyv, (német, olasz spanyol, francia, angol)

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére