Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
23.999 Ft

9,8 hüvelykes 16:9 széles, 270°-ban elforgatható LCD képernyő otthoni autós TV DVD-lejátszó Hordozható VCD kompakt lemezes MP3-néző játék funkcióval

Termékkód: V10323
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 240
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
23.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Áttekintés:
Ez egyfajta többfunkciós DVD-lejátszó, 9,8 hüvelykes kijelző (tényleges belső képernyőméret 8,5 hüvelyk), 16:9-es szélesvásznú, 270 fokban elforgatható, különféle lejátszási környezetekhez alkalmas. TV funkcióval, játékfunkcióval, AV kimeneti funkcióval, AV bemeneti funkcióval, nyelvbeállítási funkcióval, kikapcsolási memória funkcióval stb. Teljesen kompatibilis az AVI, EVD, DVD, SVCD, VCD, Compact Disc, C-DR/RW és stb. MPEG-4 és más formátumú lemezek és JPG képformátumok. Egy próbát tehetsz.

Jellemzők:
Teljesen kompatibilis az AVI, EVD, DVD, SVCD, VCD, Compact Disc, C-DR/RW és MPEG-4 és más formátumú lemezekkel és JPG képformátumokkal. Teljes régiókódú DVD (a d isc-ket nem korlátozza a régiókód).
9,8 hüvelykes kijelző (tényleges belső képernyőméret 8,5 hüvelyk), 16:9 szélesvásznú, 270 fokban forgatható, különféle lejátszási környezetekhez alkalmas.
TV funkcióval: Vezetékes televíziós jel interfésszel rendelkezik, amellyel több száz csatorna előre beállítható, és kényelmesen tudja venni a vezetékes televíziós és vezeték nélküli televíziós jeleket (a vezeték nélküli megtekintés a helyi jel erősségétől függ).
AV-kimeneti funkció: a készüléket TV-hez csatlakoztatva DVD-filmeket nézhet, és hangot is csatlakoztathat csúcskategóriás hangszórókhoz, hogy élvezze a zene sokkoló hatását.
Játék funkció támogatása. AV bemeneti funkció: sport csatlakoztatható külső videókhoz, például kamerához vagy hagyományos DVD-hez stb.
A nagy sebességű USB interfésznek köszönhetően mobil merevlemezre és U-lemezre is csatlakoztatható, így kényelmesen tölthet le filmeket és zenét, hogy lejátszhassa ezt a gépet.
A beépített kártyaolvasó közvetlenül képes olvasni a memóriakártyán tárolt filmeket, zenéket, fényképeket stb. A beépített kettős dekódolási funkció zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít.
Intelligens kikapcsolás memória funkció. Beépített nagy kapacitású újratölthető lítium akkumulátor, kényelmes kültéren használható, autós tápegységgel is ellátva a kényelmes autós használat érdekében.

Megjegyzés: A termék támogatja az olyan szabványos videoformátumok lejátszását, mint az mpeg2, mpeg4-SP és mások, és támogatja a 720*576 maximális felbontást. Az USB interfész nem támogatja az MP4 formátumú videók lejátszását.

Műszaki adatok:
Név: DVD lejátszó
Anyaga: ABS
Kijelző: 9,8 hüvelykes kijelző, a belső képernyő tényleges mérete 8,5 hüvelykes
Akkumulátor: 1 * újratölthető akkumulátor, 12 V, 800 mAh (tartozék)
Cikkméret: 208 * 166 * 39 mm
Csomag mérete: 20045 * 70 mm
Csomag súlya: 1100 g

Csomagolási lista:
1 * DVD-lejátszó
1 * Távirányító
1 * AV-kábel
1 * Gamepad
1 * Antenna
1 * Autós töltő
1 * Tápadapter
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére