Menü

A Doogee új márkát hozott létre, itt a HomTom!

A Doogee a felhasználóknak mindig nagy akkumulátoros telefonokat készítettek, most ki adtak egy újfajta márkát HomTom néven, ami egy újabb készülék nagy akkumulátorral!

A HomTom név Kínából származik “Heng Tong”, ami magyarul azt jelenti, hogy “örök kapcsolat”. Ez egy olyan márka lesz, ami a nagy készülékekre specializálódik.

Doogee HomTom HT6

Az első HomTom készülék a HomTom HT6 egy 9,9mm-es okostelefon aminek 6250mAh-s akkumulátora van! Ehhez képest a nem rég bejelentett OnePlus 2, csak egy átlagos telefon a 3300mAh-s akkumulátorával. Ezt a hatalmas akkumulátort kivárni, hogy feltöltsön, egy élet lenne, ezért a MedaTek Pump Express Plush gyors töltési funkciónak köszönhetően 30 perc alatt 75%-ra feltöltődik.

homtom ht6

Az 5,5 hüvelykes, 12280x720p kijelző és a négymagos MT6735 processzor miatt alacsonyabb az energiafogyasztás még hosszabb távon is. A hátsó kamera 13 megapixeles, addig az előlapi kamerája 5 megapixeles. Szoftveresen pedig az Android 5.1 (Lolipop) fut rajta. Az árát még nem erősítették meg, de szeptemberbe megtudjuk.

Forrás: GizChina

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus

Keresés