Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
157.999 Ft

ACMER P1 10W lézergravírozó

Termékkód: OS6643EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1580
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
157.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
 10 W lézergravírozás: A P1 lézer kimeneti teljesítménye 10 W-ra nőtt, de továbbra is 0,08 mm-es fókuszt kap, mint az S9 a lézersugár-alakító technológia révén, ami azt jelenti, hogy a P1 nagyobb energiasűrűséggel, erősebb vágási behatolással és gravírozási képességekkel rendelkezik. 
 Gyorsabb és tisztább: A P1 fejlett levegősegéd és nagy teljesítményű lézer felgyorsíthatja az anyag elégetését és a maradványok eltávolítását, nagymértékben javítja a vágási teljesítményt, és gyorsabbá és tisztábbá teszi a lézervágást.
 Stabil és erős: A P1 gravírozó architektúra 2040 profilt alkalmaz, amely szilárd és zökkenőmentesen működik; Prémium pálya erős motorral, gördülékenyebben gravírozza és faragja az elemet. 400x410mm nagy munkaterület a különféle gravírozási igények kielégítésére.
 Erősebb vágási behatolás: A P1 nagy sebességű levegőrásegítés és a nagy energiasűrűségű lézerek egyaránt növelik a vágás behatolását. Több anyag vágására is alkalmas, és könnyebben kezelhető a nagy sűrűségű fákkal, mint például az MDF, a dió, amelyek a hagyományos lézerek számára nehézkesek.
 Széleskörű kompatibilitás: Ez a gép jól működik a LightBurn és a LaserGRBL rendszerekkel, támogatja a Windows, MacOS, iOS és Android rendszereket, a gravírozófájl támogatja az SVG, NC, BMP, JPG, PLT, PNG stb.
 Offline gravírozás és biztonságos védelem kialakítása: Beépített ESP-32-DOWD-VS chip, 32 bites LX6 mikroprocesszor, a gép támogatja a WIFI-n, TF-kártyán és USB-kapcsolaton keresztüli működést. Könnyen csatlakoztatható és vezérelhető, nincs szükség rendetlen kábelekre. A P1 vészleállító kapcsolóval és dőlésgátló védelemmel van felszerelve, amely sürgősen leállíthatja a munkát, ha a faragás során bármilyen rendellenességet észlelnek.

Specifikáció:
Modell: P1
Spot mérete: 0,06x0,08mm
Gép mérete: 613x590x200mm
Gép súlya: 5,8kg
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Gravírozási sebesség: 10000mm/perc
Gravírozási méret: 400x410mm Lasernyomtatási
mód/Bekapcsolási mód: USB1/
TF0APP0
Lézer hullámhossz: 450+5nm
Támogató rendszerek: MAC, Windows, Lunix
Gép anyaga: alumínium profil+ vaslemez
Elektromos követelmények: 24V 3A DC
Alaplap: 32bit
Fájlformátum: SVG, NC, BMP, JPG, PNG ÉS GCODE
Szoftvertámogatási nyelvek: angol, német, olasz, francia, kínai
Gravírozási anyagok: Fa, Műanyag , Papír, Bőr, Bambusz, Rozsdamentes, Acél, Chevron, Akril, Üveg stb.
Csomag mérete: 66x27,5x26cm
Csomag súlya: 7 kg

Csomagolási lista:
1 x P1 gravírozó készlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére