Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
72.999 Ft

ANCEL autóipari kettős üzemmódú járműdiagnosztikai füstszivárgás-vizsgáló eszközkészlet 12 V nyomásmérővel és áramlásmérővel

Termékkód: LME00041
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 730
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
72.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Kivételes jellemzőivel és széles alkalmazási tartományával pontos diagnózist és hatékony hibaelhárítást tesz lehetővé.

Jellemzők:
Átfogó szivárgásérzékelés: Ez az érzékelő könnyedén azonosítja a szivárgást a forgattyúházrendszerben, a szívórendszerben, a jármű tömítéseiben, az üzemanyagtartály-rendszerben, a turbinarendszerben, az EVAP-rendszerben, a kipufogórendszerben és a különféle csövekben.
Beépített túlmelegedés és fagyás elleni védelem: Ha a készülék hőmérséklete meghaladja a 75 ℃-ot, a tápfeszültség-védelem intelligensen aktiválódik, hogy kikapcsolja; a készülék -20 ℃-on is normálisan működik.
Állítható áramlásmérő és nyomásmérő: A készülék áramlásmérővel és nyomásmérővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a legkisebb szivárgások gyors és pontos észlelését is. Ez minden alkalommal biztosítja a pontos diagnózist.
Független vezérlési módok: Két külön vezérlési móddal a felhasználók könnyen kezelhetik a beépített légszivattyút és füstgenerátort. A beépített légszivattyú lehetővé teszi, hogy a füst könnyedén bejusson a zárt rendszerbe, felgyorsítva a szivárgásészlelési folyamatot.
Széleskörű alkalmazás: Ez az érzékelő alkalmas autók, motorkerékpárok, motoros szánok, terepjárók, ATV-k, könnyű teherautók és motorcsónakok szivárgásának észlelésére. Minden autómodellel kompatibilis.

Műszaki adatok:
Szín: Piros
Anyag: Vas
Áramlási sebesség: <6L/perc
Teljesítmény: 12 V Gépjármű-akkumulátor 6A
Kimeneti nyomás: 0,5-8 Bar
Tápkábel hossza: 2,5 méter
Füsttömlő hossza: 2,5 méter
Cikk méet: 130 * 85 * 185 mm
Csomag méret: 210 * 110 * 310 mm
Csomag súlya: 2300 g

Csomagolási lista: 1 * Fő egység
1 * Tápkábel
1 * Füstszállító tömlő
1 * Beszívóhólyag
1 * Tölcsér
1 * Horog
1 * Adapter kúp
1 * Bemeneti csere gumi
1 * Kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére