Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
116.999 Ft

Atomstack Maker A5 V2 6W lézergravírozó 1db F3 lézervédő panellel és F30 levegővel támogatott tartozékkal

Termékkód: C-OS03568-3
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1170
Nem értékelt
Gyártó: ATOMSTACK
Szín
116.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
♦ Nagy sebességű lézergravírozó: A gravírozás sebessége 2-szeresére nő: a legújabb technológiával 24000 mm/perc nagysebességű gravírozást tud megvalósítani, a sebesség pedig 2-szeresére nő. Legyen szó feldolgozóiparról vagy egyéni felhasználóról, termékeink megfelelnek az Ön igényeinek, javítják a munka hatékonyságát és lerövidítik a gyártási időt. A 400x400 mm-es nagy munkaterület határtalan kreatív teret biztosít.
♦ Új szerkezet: A lineáris csúszósín + tartálylánc kialakítás fokozza a szerkezeti pontosságot és optimalizálja a kábelköteg elrendezését, ezáltal javítva a termék pontosságát és stabilitását. Ez a kialakítás csökkentheti a gép zaját és rezgését is, jobb munkakörnyezetet biztosítva.
♦ Nagy pontosság: Új 50 mm-es gyújtótávolságú fényforrás, vezető vágási képesség. Nem csak a vágási hatékonyság javítható, hanem a vágás minősége és pontossága is. 
♦ Új fókuszáló eszköz: Állítsa be pontosabban a gyújtótávolságot: új fókuszáló eszközzel felszerelve pontosabban állíthatja be a gyújtótávolságot. Ez a kialakítás nem csak a vágás minőségét javíthatja, hanem megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a vágást. Ezen kívül fókuszáló eszközeink különböző vastagságú anyagokhoz illeszthetők.
♦ A második generációs APP vezérlés: átveszi a második generációs APP vezérlést, beleértve a vágási modellanyag könyvtárat, a gazdag tervezési funkciókat és a stabil kapcsolatvezérlést. Ez a kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára a lézervágó gép kényelmesebb kezelését, javítva a munka hatékonyságát és a vágás minőségét.
♦ Továbbfejlesztett Dual Compression Spot Coupling Technology: Az ultrafinom lézeres fókuszterület 0,05*0,05 mm-re csökken, és a nagy sűrűségű lézerrel könnyen vágható 10 mm-es balsafa, 10 mm-es paulowniafa, 5 mm-es basszusfa rétegelt lemez és 12 mm vastag fekete akril; közvetlenül gravírozhat tükrös rozsdamentes acél fémet, kerámiát, üveget stb., a gravírozási és vágási sebesség 40%-kal magasabb, mint a nem pontszerű kompressziós modellé, ami egy 90 W-os CO₂ lézergravírozó gép hatásához hasonlítható.
♦ Kiváló 6 W-os gravírozási és vágási képesség: Különféle anyagfeldolgozáshoz alkalmas: alkalmas fa, bambusz, karton, műanyag, bőr, PCB, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg faragására, kerámia, pamutszövet, léc és egyéb anyagok.
♦ Széleskörű kompatibilitás: A gép kompatibilis különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 rendszert, és támogatja a MAc rendszert (LightBurn), gravírozási fájlformátum támogatása NC, BMP, JPG, PNG, DXF stb.
♦ Integrált csavar: A gép kombinált tengelycsatlakozó helyett integrált csavart használ, a léptetőmotor és a csavar egybe van építve, ami pontosabbá teszi a lézermozgást és tartósabbá a tengelykapcsolót.
♦ Biztonsági védelem: Az új panorámaszűrő védőburkolat nagyon jól védi a szemet, az ultraibolya fény 97%-át kiszűri, Ön és a körülötte lévők szemüveg viselése nélkül nézhetik a lézert. Csökkentse a szemüveg költségeit és a szemüveg viselésével járó kellemetlenségeket.
♦ Erőteljes bővíthetőség: választható védődoboz típus, forgótengelyes tartozékok, tisztítók, hosszabbító tengelyek, kamerák, keresztlézeres pozicionálás, lángérzékelő modulok, vízszintes giroszkópok és egyéb kiegészítők választhatók (külön megvásárolható).

♦ Széleskörű alkalmazás: Alkalmas a legtöbb lézergravírozóhoz, mint például az Atomstack, Ortur, NEJE, xtool. Egy F3 vágópanel 460x425mm/18.1x16.7in nagy védelmi területet biztosít.
♦ Egy darabból álló kivitel: 15 db L típusú fűrészlapból készült, hogy kialakítsák a védőpanelt, amely szorosan össze van kötve az asztal védelmére.
♦ Jobb vágási hatás: A hagyományos méhsejt-panelek hosszú távú lézergravírozás után kifüstölik a nyilvánvaló méhsejt-lenyomatokat, ami nagyban befolyásolja a mű megjelenését. Az AF3 védőlemez azonban megakadályozhatja ezt a fajta problémát.
♦ Nincs olajfolt: Kétsoros süllyesztett kialakítás a füstelvezetéshez, hatékonyan megakadályozza a visszaáramlást és a füst felhalmozódását, nem könnyű olajfoltokat képezni.
♦ Korlátlan bővíthető kivitel: Minden F3 csomag egy csatlakozóval lesz rögzítve, és 2 védőpanel gyorsan összeszerelhető egy meghosszabbított védőpanellé 460*850mm védőfelülettel. Kiválóan alkalmas mindenféle hosszabbítórudat használó gravírozógép márkájához, és professzionális CO2 gravírozógépekbe is behelyezhető vágásvédelem céljából.

Alkalmas ATOMSTACK lézergravírozókhoz, például A5 10W, A5 20W, A5 30W, A5 Pro, A5 Pro+, Atomstack Pro+, A5 M40, A5 M50, A5 M50 Pro, X7, X7 Pro, S10 Pro, A10 PRO, P7 M40, P9 M40, P9 M50.
10-30L/perc állítható légáramlással felszerelve hatékonyan eltávolítja a lézervágás/gravírozás során keletkező füstöt és port, megakadályozza, hogy a füst és por lézerenergia csillapítást okozzon, biztosítja a lézerenergia stabilitását, és elkészíti a gravírozást / gravírozás Vágja le a darabokat a legjobb eredmény érdekében.
Az ATOMSTACK levegővel segített tartozékok, az erőteljes légáramlás gyorsan csökkenti a vágó/gravírozó tárgy felületi hőmérsékletét, megakadályozza a túlzott égést, és tisztábbá és simábbá teszi a vágóélt.
Csak 60 dB zaj keletkezik a munkafolyamat során, ami hasonló a háztartási elektromos ventilátorok hangerejének munka közben, így csendes lézergravírozási és vágási környezetet biztosít.
Könnyen telepíthető és használható, nincs szükség további tartozékok vásárlására, mindössze két lépésben telepíthető és használható.

Specifikáció:
Termékmodell: ATOMSTACK Maker A5 V2
Gravírozás mérete: 400*400mm

Lézerteljesítmény: 40W
Lézer kimeneti optikai teljesítmény: 5,5-6W
Lézer hullámhossz: 455±5nm
Gravírozási pontosság: 0,01mm
Fókuszálási mód: fix fókusz, nincs szükség
lézerfókuszra : 0.05*0.05mm
Termék anyaga: áramköri lap V/PWM modulációs kártya
Vezeték: 22#2P2.54 sorkapocs fordított vezeték 80mm
Optikai lencse: φ6/üveg
Ventilátor: 12V
Lézersugár mód: Pontos
munkamód: impulzusos munka
Spot mérete: 0.05* 0.05mm
Működési idő: 10000H
Üzemi hőmérséklet: 0℃~70℃
Tárolási hőmérséklet: -40℃~85℃
Szinterezési hőmérséklet: 800°C

Faragó anyag: Basswood fenyő paulownia, rétegelt lemez, sárga őszibarack, mahagóni, bambusz, nátronpapír, műanyag, bőr, PCB tábla, alumínium-oxid, nem tükröződő galvanizált és festett fém, 304 tükör rozsdamentes acél, üveg, kerámia, pamutszövet, szikla lemez, sűrűségű tábla, nátronpapír, nem átlátszó akril tábla, gyanta, mesterséges szarvasmarhacsont, gumi, nagy sűrűségű habtábla, olajfestménypapír, A4-es papír, levelek stb. Vágóanyag: nátronpapír, nem szőtt szövet
, keményfa, paulownia, sügér, fenyő, 2 mm-nél kisebb bambusz, parafa, kis sűrűségű hablap, nem átlátszó akril, 2 mm-nél kisebb vastagságú ABS, PP és egyéb műanyag lapok, szivacs stb.
Lézeres védőburkolat: a lézeren védőburkolat található, amely védi a felhasználó szemét, nincs szükség további védőszemüveg viselésére. Ugyanakkor megakadályozza, hogy háziállatok megragadják a lézerpontot

Operációs szoftver: LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10 rendszert
Támogatott fájlformátumok NC, BMP, JPG, PNG, DXF,
Adatátviteli mód: USB csatlakozás
Tápellátás: 100-240V AC, 50/60HZ
Kimenet: 12V 5A
Gépméret
: 641*565*218mm (L*Sz*H)
Gép súlya: 4 kg

Modell: AF3
For: Alkalmas minden lézerhez gravírozók, mint például Atomstack, Ortur, NEJE, xtool
Anyag: Alumíniumötvözet
Védő Méret: 460x425mm/18.1x16.7in
Termék nettó súlya: 1900g/4.1in

Ehhez: ATOMSTACK A5 10W, A5 20W, A5 30W, A5 Pro, A5 Pro+, Atomstack Pro+, A5 M40, A5 M50, A5 M50 Pro, X7, X7 Pro, S10 Pro, A10 PRO, P7 M40, P9 M40, P9 M50 .
Paraméter: 10-30L/min (Állítható légáramlási sebesség)
Zaj decibel: 60dB

Óvintézkedések:
●A lézergravírozó gép használata előtt figyelmesen olvassa el a kézikönyvet.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg a lézert a kezével, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 éven aluli gyermekeknek tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, mert ez sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert. 
●Az átlátszó akril nem gravírozható közvetlenül.

Csomagolási lista:
1 x ATOMSTACK Maker A5 V2 lézergravírozó
1 x rögzítőcsavar
1 x szerszámos táska
4 x lábpárna hab
3 x akril lap
3 x faforgács
10 x drótkötő 1 x szárítószer 1 x kefe
1 x tiszta kendő
1 x hálózati adapter
1 x szemüveg
1 x útmutató
1 x adatkábel
1 x lézer modul
1 x X-tengely szerelvény
1 x Y tengely bal profil
1 x Y tengely jobb profil
1 x profil az alapon
1 x alap alsó profil

3 x lábtartó

1 x hátsó keretfűrész 
15 x L típusú fűrészlap
1 x első keretfűrészlap
2 x bal és jobb oldali keret
4 x méhsejt keret présblokk
4 x M4*10 csavar
4 x gumilábak
1 x H2.5 imbuszkulcs

rögzítés Csavar * 4
rögzített kábelkötegelő * 4
hatlapú csavarkulcs * 1
légszivattyú lézeres munkához * 1
2 méter levegőcső * 1
dedikált csereszűrő akrilkészlet * 1
módosított szélvédő burkolat * 2
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére