Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Navigáció

Az autóvezetéshez szokottak számára elengedhetetlen felszerelés az autós navigációs rendszer. Az autós navigációs rendszer rendelkezik a GPS globális műholdas helymeghatározó rendszer funkcióval, így Ön pontosan tudja a tartózkodási helyét, amikor vezeti az autót. Az általános autós navigációs készülékek navigációval, DVD-lejátszóval, rádióvétellel, Bluetooth kihangosítóval, érintőképernyővel, intelligens vágányváltással, gumiabroncsnyomás-érzékeléssel, háttérvezérléssel és egyéb funkciókkal, automatikus hangos navigációval, legjobb útvonal-kereséssel és egyéb funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a teljes utat. Utazzon szabadon és egyszerűen.
Az autós navigációs rendszerek márkái azonban változatosak, és az árak is egyenetlenek. Nagyon fontos, hogy az Ön számára praktikus és megfelelő terméket válasszon. A 7" HD érintőképernyős hordozható autós GPS-navigáció 128 MB RAM 4 GB pezsgőarany megjelenésű és csúcsminőségű, hordozható kialakítású, könnyű súlyú, könnyen hordozható és használható. 800 * 480 HD képernyővel rendelkezik. Beépített Mstar 2531 GPS chipben, GPS támogatás, FM, játékok, e-könyvek, USB, Flash, BT, videó adás
tegye. 66 GPS keresőcsatornával és 22 nyomkövető csatornával rendelkezik, és ami a legfontosabb, válthat a különböző országok és nyelvek között, támogatja az angol, francia, német, olasz, portugál, orosz, indonéz, ukrán, török stb. Ezzel a hangszerrel nem kell aggódnia utazás közben.
Még mindig a régi sztereót használod az autóban? Ideje lecserélni egy okoseszközre. 6,93 hüvelykes Android 6.0 Vehicle Navigator Multimédia lejátszó MirrorLink Dual Control BT4.0-val a régi sztereó helyett az új intelligens android autórádió, lehetővé téve, hogy útközben is élvezze az internetet. Vigyen több ragyogást autójába. Az Android platform alapján a felhasználók bármilyen alkalmazást letölthetnek, ami tetszik neki. A BT 4.0 segítségével zenét hallgathat, és navigáció közben navigálva fogadhat hívásokat. Nagymértékben csökkenti a vezetés kockázatát. Ez az eszköz támogatja az IOS-eszköz airplay képét, és USB-kábellel csatlakozik az Android decice-hez. Tolatókamera bemenettel is rendelkezik: tolatáskor automatikusan átirányít a tolatókamera módba. Győződjön meg arról, hogy nem károsítja kedvencét vagy gyermekét. Ezenkívül számos nemzeti nyelvet támogat, például angol, német, francia, orosz, arab, kínai, olasz, héber, japán stb.
Rendezés:
Az oldal tetejére