Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
4.999 Ft

Autós BT MP3 zenelejátszó Rádióvevő PD és Dual USB autós töltőadapter támogatás Kihangosító hívás U-Disk lejátszás - Fekete

Termékkód: K20903
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 50
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
4.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Intelligens autós MP3 lejátszó, beépített nagy teljesítményű chip, veszteségmentes hangminőség, kellemes zenei élményt nyújtva. Egyszerű kezelés, és támogatja a kihangosított hívást, ami biztonságosabbá teszi a vezetést. Számos védelmi funkciójával és megbízható minőségével kellemes vezetési társa lehet.

Jellemzők:
Beépített nagy teljesítményű dekódoló chip, BT5.0 veszteségmentes átvitellel, stabil és egyenletes, megdöbbentőbb hangminőség.
Támogatja a kihangosított hívást, a beépített mikrofont, a tiszta és zökkenőmentes hívásokat, az egygombos fogadást/elutasítást/visszahívást.
Kettős USB és PD port, gyors töltési kimenet, telefonok, táblagépek, vezetési rögzítők, navigáció stb. töltésére alkalmas.
Támogatja a kikapcsolási memória funkciót, automatikusan visszaállítja a kapcsolatot, amikor be van kapcsolva, megjegyzi a frekvenciát, intelligensebb.
Beépített többszörös védelem, túlterhelés elleni védelem, túláramvédelem, túl-/alacsony feszültség elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, stb.
A legtöbb 12-24V-os főáramú autómodellre alkalmazható a piacon, színes RGB fényekkel a hűvös környezet megteremtése érdekében neked.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: ABS
Munkafeszültség : 12-24V
Kimeneti feszültség: 5V
BT Kivitel: BT5.0
Frekvencia: 87,5-108MHz
Zenei formátum: MP3/WMA/APE/FLAC/WAV
U-disk kapacitása: ≤32G
tétel mérete : 45 * 35 * 65 mm
Tétel súlya: 34,5 g

Csomagolási lista:
1 * MP3 lejátszó
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére