Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
6.999 Ft

Autós fejjelzõ, GPS digitális sebességmérõ színes LED-kijelzõvel, órával és iránytû funkcióval

Termékkód: K22542
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 70
Nem értékelt
Gyártó: Colorful
Szín
 
6.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Valós idejű kijelző: Maradjon a pályán utazása során a Car Heads-Up kijelzővel, amely valós idejű sebességet (átkapcsolható KMH és MPH között), menetirányt, műholdak idejét, GPS iránytűt stb. kellemes utazási élményt biztosít.
Dual-Mode Chip: GPS+Beidou dual-mode chipekkel felszerelve, valós idejű adatszinkronizálást biztosít gyors frissítési gyakorisággal és késedelem nélkül. A nagy teljesítményű feldolgozó chip nagy teljesítményt és kompatibilitást biztosít, míg a kettős működési memória és a kétmagos processzor egyenletes és hatékony működést garantál.
LED-es nagybetűs kijelző: A kijelző tiszta és könnyen olvasható, nagy betűtípusú LED-kijelzővel rendelkezik. 7 színopciót támogat, lehetővé téve a kijelző testreszabását és a kívánt vizuális hatás létrehozását.
Sebességtúllépés riasztás: A kijelző támogatja a sebességtúllépésre figyelmeztető jelzéseket, lehetővé téve a kívánt sebességhatár beállítását. Ha a sebesség meghaladja a beállított értéket, a piros határérték villogni fog, vizuális emlékeztetőt adva és növelve a vezetési biztonságot.
Megbízható minőség és kényelmes: Kiváló minőségű ABS anyagból készült, nagyon tartós és ellenáll a magas hőmérsékletnek, így hosszú élettartamot biztosít. Kompakt mérete biztosítja, hogy ne akadályozza a kilátást, és könnyen csatlakoztatható USB-n keresztül, a járművel együtt indítható és leállítható, így nincs szükség az energiafogyasztással kapcsolatos aggályokra.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: ABS
Tápellátás: USB 5V
Tételméret: 117,8 * 35,8 * 18 mm
Tétel súlya: 41 g
Csomag méret: 135 * 95 * 60 mm
Csomag súly: 123 g

Csomagolási lista:
1 * Műszerfal kijelző
1 * USB kábel
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére