Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
302.999 Ft

Creality 3D Falcon2 22W lézergravírozó

Termékkód: OS6802EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 3030
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
302.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Legnagyobb energiaigényű vágási és gravírozási kapacitás: A legújabb FAC spot tömörítési technológián alapuló 4 nagy teljesítményű 6W-os lézerdiódát tömörítenek a lézerteljesítmény 22W-ra növelése érdekében. Finom, 0,1 mm-es éles tömörített lézeres fókuszponttal rendelkezik. Egy menettel 15 mm vastag fát, 10 mm fekete akrilt, 0,05 mm rozsdamentes acéllemezt képes vágni. Az akár 25000 mm/perc gravírozási sebesség nagy hatékonyságot biztosít.

Csodálatos színes gravírozás:  Amikor a rozsdamentes acélt ultraerős lézersugárral hevítik, fémfelülete elképesztő módon reagál, színek százait generálva életre keltve alkotásait. 400*415mm
integrált levegősegéd funkció: Manuálisan állítsa be fokozatmentesen a levegőrásegítést a gombon keresztül, vagy a LightBurn szoftveren keresztül automatikusan beállíthatja a légáramlást, hogy eltávolítsa a füstöt és védje a lézerlencsét, tisztább eredményt biztosítva.
Szembiztonságot védő kialakítás: Nagy hatékonyságú színes szűrőüveg anyagból készült, a lézerfej körüli védőburkolat hatékonyan megakadályozza, hogy a lézer elkápráztassa a szemet. Sőt, 3 felügyeleti rendszerrel és 5 biztonsági védelemmel, beleértve a légáramlás/lencse/keret monitort, a kétirányú végálláskapcsolót, az aktív leállítási funkciót, a biztonsági zár kialakítását, a vészleállító gombot stb. Teljes védelmet biztosít a felhasználó számára a létrehozás során.
Széleskörű kompatibilitás és felhasználás: Számos rendszerrel és szoftverrel kompatibilis, támogatja a Windows és a macOS rendszereket, valamint támogatja a LaserGRBL, LightBurn és más iparági szoftvereket. Elérhető offline létrehozás a TF kártya behelyezésével, valamint a támogatás pozíciója és pontos beállítása számítógéphez való csatlakoztatás nélkül.
Kiemelkedő gépszerkezet:  A teljes alumíniumötvözet szerkezeti kialakítás szilárdabb gépet hoz, a szilikon talppárnák pedig kivételes stabilitást biztosítanak még nagy sebességű üzemben is. A beépített csúszósín szinkronban tartja a futást, míg az U alakú kopásálló kerekek stabilabbá teszik a mozgást. Csomagolja ki, és csak 3 lépésben szerelheti össze a flacont 2.

Specifikáció:
Modell: Falcon2
Lézerteljesítmény: 22W
Vágási kapacitás: 15 mm-es fa vágása egy menettel
Gravírozási sebesség: 25000 mm/perc
Színes gravírozás: Támaszpont
mérete: 0.1mm
Munkaterület: 400*415mm
Lézer hullámhossz: 455+5nm
Felbontás: 254dpi
Lézerforrás: Dióda lézer
Bemeneti feszültség: 100-240V~50~60Hz
Kimeneti feszültség: 
240.0V 5.0A
Támogatott féjl formátur: svg,png,jpg,jpeg,bmp,dxf
Támogatott szoftverek: LaserGRBL,LightBurn
Támogatott anyagok: karton,fa.bambo.rubber.bőr,szövet,akril,műanyag,fém
Gravírozás Fájlformátum: Gcode
Operációs rendszer: Windows/macOS
csomag Súly: 10500g
Csomag mérete: 72,5 x 62,5 x 15 cm

Csomagolási lista:
1 x Falcon 2 lézergravírozó készlet

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére