Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
39.999 Ft

DSO2512G 120M sávszélességű hordozható kézi kétcsatornás oszcilloszkóp 2,8 hüvelykes kijelzővel

Termékkód: E16640
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 400
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
39.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a DSO2512G 120M sávszélességű oszcilloszkóp olyan erőteljes funkciókkal rendelkezik, mint például az ARM és FPGA chip-együttes, valamint különféle 2,5 V amplitúdójú hullámformákat is képes kiadni, például szinuszhullámokat, félhullámokat és így tovább. Gyere és próbáld ki, nem hagy cserben.

Jellemzők:
Elfogadja az ARM és FPGA chipek elhelyezését, nagy sebességű jelgyűjtést és nagy sebességű adatfeldolgozást biztosít, hogy zökkenőmentes használatot és gazdag funkciókat biztosítson.
Ha a második csatorna zárva van, a sávszélesség elérheti a 120M-t, a sávszélesség pedig 60M, ha az 1-es és 2-es csatorna egyszerre nyílik.
Széleskörű alkalmazások: használható például egy chipes hibakereséshez, autókarbantartáshoz, háztartási készülékek karbantartásához,  barkács hibakereséshez, elektronikus versenyhez, tápegységek hibakereséséhez, frekvenciaváltóhoz és így tovább.
Az oszcilloszkóp alja különféle 2,5 V-os amplitúdójú hullámformákat tud kibocsátani, például szinuszhullámokat, négyszöghullámokat, háromszöghullámokat , félhullámokat, singh-hullámokat, amelyek között az s  szinuszhullám s frekvenciabeállítási tartománya  0-10 MHz, más hullámformák s frekvenciatartománya  0-2 MHz, a pontosság pedig 0,1 Hz-ig terjed. A jelgenerátorokat széles körben használják, mint például a négyszöghullámú s  új szonda kalibrálásához, MOS cső meghajtásához stb., a szinuszhullámok használhatók  hangtorzítás tesztelésére stb. 14 mérési lehetőség áll rendelkezésre: Frekvencia, P-eak to P -eak, Üzemciklus, Amplitúdó, RMS, Átlag, Periódus, + Impulzusszélesség, -Impulzus szélesség, Max, Min., Felső, Bázis, Üzemi ciklus.

Háromféle trigger mód létezik: automatikus, normál és egyszeres, az automatikus trigger valós időben frissítheti a hullámformát triggerelés nélkül, a normál triggernek hullámforma triggerrel kell rendelkeznie a hullámforma frissítéséhez, az egyszeri trigger pedig  mintát vesz egy fr - a hullámforma és automatikusan leáll a k - gomb megnyomása után.
USB-kábeles csatlakozáson keresztül a hullámforma térkép exportálható a számítógépre (egyszerre akár 50-et is), hogy mások is használhatják.
Támogatás a hullámforma skálázásához megállás után: leállítás után a hullámformát balról jobbra húzva keresheti meg az Önt érdeklő helyet a megfigyelés részleteinek bővítéséhez és a probléma okának elemzéséhez.

Műszaki adatok:
Anyag: ABS
Csatornák: 2
Csatolás: AC/DC
V pontossága: ±2%
Sávszélesség 120M
 XY mód: támogatás
Mintavételezési frekvencia: 500M
Képernyőkép: támogatás
Felfutási idő: <3ns
Frekvencia: ±0,01%
Tárolási mélység: 128Kbit
Szimpla: támogatás
Impedancia: 1MΩ
FFT: támogatás
Időalap: 5ns~10s
Hullám kimeneti erősítő : 2,5V
Verzió érzékenység: 10mV/div~10V/div
Hullámkimeneti frekvencia  : 10MHz(sin) 2MHz(egyéb)
Max feszültség ± 40V(x1), ±400 V (x10)
Trigger típusa: emelkedés/esés
Kijelző mód: YT/Roll
Perzisztencia: Nincs/1s /∞
Akkumulátor: 1 * lítium akkumulátor , 4000 mAh (tartozék)
Csomag mérete: 210 * 140 * 115 mm
Csomag súlya: 689 g


Csomagolási lista:
1 * Oszcilloszkóp

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére