Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
17.999 Ft

E-FAST autós akkumulátortöltők 12 V intelligens impulzus javító töltőkészülék

Termékkód: K21661EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 180
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
17.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Aktiváló akkumulátor: A magas és alacsony frekvenciájú impulzusjavító technológiát alkalmazva szép javító és aktiváló hatást fejt ki az alacsony feszültségű akkumulátorra, a sokáig tétlen, illetve a nem tölthető akkumulátorra.
Hőmérsékletszabályozási védelem: A töltőkészülék automatikusan érzékeli a külső hőmérsékletet, automatikusan elindítja a téli vagy nyári üzemmódot, és a hőmérsékletnek megfelelően automatikusan kiválasztja a megfelelő töltési feszültséget, beállítás nélkül, és javítja a töltési hatékonyságot.
Automatikus leállítás:Csatlakoztassa az akkumulátort, és csatlakoztassa a tápegységeket, hogy automatikusan töltse be beállítás nélkül. A CPU precíz vezérlése és a többszörös védelem teljesen feltöltéskor automatikusan leállhat, így magabiztosan használhatja.
Intelligens digitális kijelző: A nagy LCD digitális képernyő intuitívabban jeleníti meg az akkumulátortesztelési eredményeket, lehetővé téve az aktuális feszültség, áramerősség, akkumulátor töltöttségi szint, hőmérséklet, téli/nyári üzemmód és egyebek ciklikus megjelenítését.
Többszörös védelem: Támogatja a fordított védelem, a rövidzárlat elleni védelem, a túláram elleni védelem, a túlmelegedés elleni védelem, a túlfeszültség elleni védelem, az alacsony feszültség elleni védelem, az áramütés elleni védelem stb. lehetővé teszi a kényelmesebb használatot.
Megbízható minőség és csendes hőelvezetés:ABS égésgátló házzal, erős és tartós, tűzálló, áramütés- és korrózióálló. Intelligens csendes ventilátor a hőelvezetéshez, intelligens vezérléssel kombinálva, így a töltés csendes és kényelmes.
Hordozható kialakítás: A készülék hátoldalán található speciális kialakítás lehetővé teszi a tápkábel és a klipek tárolását, így a töltők többé nem lesznek rendetlenek. Összecsukható fogantyú és alsó konzol kialakítás a könnyű tárolás érdekében.
Széleskörű alkalmazások: Alkalmas 12 V 2AH-150AH motorkerékpárhoz, autóhoz, terepjáróhoz, SUV-hoz, szárítóakkuhoz, vízakkumulátorhoz, ólomsavas akkumulátorhoz, karbantartást nem igénylő akkumulátorhoz (lítium akkumulátort tilos tölteni).

Műszaki adatok:
Szín: Szürke
Anyag: ABS
Bemeneti feszültség: 100-240V, 50/60Hz
Névleges kimenet: 12V/6A
min. Indítási feszültség: 8 V
Kimeneti kábel hossza: Körülbelül 850 mm
bemeneti kábel hossza: körülbelül 1050 mm
Tételméret: 190 * 125 * 95 mm
Csomag méret: 215 * 170 * 105 mm
csomag súlya: 740 g

Csomagolási lista:
1 * Akkumulátortöltő eszköz
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére