Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
8.999 Ft

ELEGIANT BTI-036 bluetooth Vezeték nélküli audioadapter, alacsony késleltetésű 3,5 mm-es RCA audiovevő - Fekete

Termékkód: 1783340
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 90
Nem értékelt
Gyártó: ELEGIANT
Szín
 
8.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:

 

Bluetooth 5.0 és alacsony késleltetésű vevő. A legújabb Bluetooth 5.0 chip segítségével az ELEGIANT BTI-036 Bluetooth vevő hatékonyan növelheti az átviteli sebességet és biztosítja az átvitel minőségét. 

Beépített akkumulátor és beépített mikrofon. A beépített 600MA akkumulátorral az ELEGIANT vezeték nélküli audioadapter több mint 20 óra lejátszási időt biztosít 3 óra teljes töltés után. A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy vezetés közben biztonságosan hívhass / tedd le a telefont, és aktiváld a Sirit. 

Hi-Fi hangzás 3D hanggal. Az ELEGIANT AUX audiovevő Bluetooth 5.0 chippel rendelkezik, amely nagy pontosságú Bluetooth audiojelet biztosít a zene streameléséhez azokra a hangszórókra vagy otthoni sztereó rendszerekre, amelyek erre nem képesek. A 3D hangot pedig a Bluetooth audio vevő "3D" gombjának megnyomásával lehet be- vagy kikapcsolni. A zöld LED világít, ha 3D hangra vált.

Kettős csatlakozás két eszközhöz és 164 láb hosszú hatótávolsághoz. Csatlakoztasson 2 Bluetooth-eszközt egyszerre. Ne hagyjon ki egyetlen fontos hívást sem mobiltelefonjáról, és élvezze a gyönyörű zenét mobiltelefonjáról vagy más Bluetooth-eszközről, például laptopról. Az 1. osztályú Bluetooth technológiával az 1Mii Bluetooth vevő akár 164 láb (50 méter) látótávolságot képes elérni nyílt térben, és akár 50-70 láb (20-30 méter) hatótávolságot beltéren (akadályok nélkül).

 

Könnyű beállítás, könnyen használható. Egyszerű csatlakoztatás, párosítás és lejátszás. Ez a frissített egység USB hálózati adapterrel érkezik. Csatlakoztassa számítógép hangszóróit, otthoni sztereó rendszert vagy más hangszórórendszert a 3,5 mm-es vagy RCA-kábellel, majd párosítsa a Bluetooth audioeszközökkel, például okostelefonokkal vagy táblagépekkel. Ezt követően élvezheti a zenét. Ez a termék csak vevő, NEM adó.

A termék méretei: 0,39 x 0,39 x 0,39 hüvelyk

 

A cikk súlya: 2,57 uncia

 

Csomag tartalma:

 

1x Bluetooth vevő

1x RCA audio kábel

1 x töltőkábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére