Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
117.999 Ft

Eredeti SCULPFUN lézergravírozó gép porálló védődoboz - 1440x720x360mm

Termékkód: OS6601-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1180
Nem értékelt
Gyártó: SCULPFUN
Szín
117.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Nagy munkaterület és széleskörű kompatibilitás: 720x720x360mm nagy munkaterület, a hivatalos SCULPFUN által tervezett, szinte az összes piacon lévő lézergravírozó géphez alkalmas.
▶ Szuper szívóventilátor: A doboz szuper nagy sebességű, 10000 r/perc ventilátorral van felszerelve, amely erős szívóerőt képes generálni. A 10 m/s-nál nagyobb szívási sebesség pedig gyorsan elszívja a füstöt a dobozból.
▶ Módosítható doboz: Szilárd keretet és erős szívóventilátort biztosítunk, amelyek a fő egységek. Szabadon eltávolíthatja az eredeti héjat, és saját fantáziája szerint módosíthatja olyan anyagokkal, mint a szövet, fa, akrilhéj.
▶ Többféle felhasználási mód: Nyitott, félig nyitott vagy zárt módszerek az Ön személyes preferenciái szerint. A nyitott és félig nyitott típus azok számára alkalmas, akiknek gyakran kell használniuk a gépet; a zárt típus a dohányzást kedvelőknek, vagy azoknak, akik hosszú ideig szeretnék tárolni a gépet a por elkerülése érdekében.
▶ Szilárd és könnyen telepíthető szerkezeti kialakítás: teljesen fém vázzal készült, amely nagyon erős és tartós. A telepítés lépései nagyon egyszerűek, csak húzza meg a csavarokat, és 3 lépésben fejezze be a telepítést.
▶ Teljes szemvédő kialakítás: A teljesen lefedett vörös héj az ultraibolya fény 98%-át képes kiszűrni, a lézer már nem vakít, Ön és a körülötte lévők pedig kényelmesebben nézhetik a lézergravírozást.

Leírás:
Hely mérete: 720x720x360mm
Keret anyaga: Alumíniumötvözet Fém
Ventilátor kihúzási sebessége: 10m/s
Ventilátor tápellátása: 5V USB csatlakozó
Használati mód: nyitott, félig nyitott (nyitott, félig nyitott olyan emberek számára, akiknek gyakran kell a gépet kezelniük); zárt (zárva azok számára, akik dohányoznak, vagy hosszú ideig tárolják a gépet a por elkerülése érdekében.)
Csomagolás súlya: 4 kg
Csomagolási méret: 400x240x200mm

Csomagolási lista:
1 x Fém keret készlet 
1 x Takaróhéj készlet
1 x Kipufogóventilátor
1 x Szerelőszerszámkészlet
1 x Használati útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére