Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
37.999 Ft

EU ECO Raktár - METERK 20V Akkus, 10 hüvelykes fűnyíró, továbbfejlesztett fűvágó pengével 2,0 Ah lítium-ion akkumulátorral - Piros

Termékkód: E12755EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 380
Nem értékelt
Gyártó: Meterk
Szín
 
37.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
FEJLESZTETT FŰVÁGÓKÉS:
A legtöbb fűnyírósorhoz képest műanyag fűnyíró pengéink erősebb és gyorsabb vágási képességeket biztosítanak. A fordulatszám eléri a 9000 fordulatot percenként, az akkus szálvágót helyszíni korlátozás nélkül az udvar bármely sarkába viheti.
GYORSTÖLTŐ ÉS 2,0Ah-s AKKUMULÁTOR: Tiszta rézhuzalos motor, alacsony hőfok, alacsony fogyasztás, 2,4A-es gyorstöltő 1 óra alatt teljesen feltölthető, a 2,0Ah-s akkumulátor pedig több mint 40 percig bírja.
2-AZ 1-BEN AKKUMULÁTORS VÁGÓ/SZÉL:A fogantyú fel/le/balra/jobbra állítható, a 180°-os forgatás funkció pedig függőleges vágáshoz használható. Könnyen, másodpercek alatt konvertálható trimmerről élvágóra, a csuklót nem érinti, és teljes körűen kényelmes vágási élményt nyújt.
ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS: Könnyű és puha gumi fogantyú, használat közben jobban érzi magát és csúszásmentes. 180°-ban állítható segédfogantyúval is fel van szerelve. Ez a kialakítás biztosítja a legkényelmesebb kezelést, és hosszú ideig nem fárad el.
ÁLLÍTHATÓ FORGÓFEJ ÉS TELESZKÓPOS RÚD:a METERK szálvágó forgófeje támogatja a 90°-os véletlenszerű beállítást, amivel könnyedén behatolhat a különböző nehezen elérhető sarkokba. Ezenkívül az állítható teleszkópos rúddal, Ön igényei szerint szabadon változtathatja a működési magasságot, hogy egész nap könnyedén, fáradtság nélkül dolgozhasson.

Műszaki adatok:
Modell: LCGT777-1-2000
Feszültség: 20V
Behúzható teleszkópos fogantyú: 1100-1390mm
Vágási szélesség: 255mm Akkumulátor
kapacitása: 2000mAh Li-ion akkumulátor
Csomag mérete: 10,5* Li-ion Csomag mérete: 10,5*23,6*3
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére