Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
12.999 Ft

Gumiabroncs felfújó légkompresszor 150 PSI elektromos légszivattyú

Termékkód: E15297
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 130
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
12.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
150 PSI intelligens és automatikus gumiabroncs-felfújó -- Max 150 PSI/10,3 BAR nagynyomású légkompresszor egyszerűen csatlakoztassa a gumiabroncsot és az előre beállított gumiabroncsnyomás-szintet, az intelligens légszivattyú automatikusan leállítja a felfújást, amikor a felfújás eléri az előre beállított értéket kerülni kell a túlfújást, biztonságos és megbízható.
Nagy LCD nyomásmérő -- Beépített precíziós chip, egyszerűen csatlakoztassa a légszivattyút bármelyik gumiabroncshoz, a gumiabroncs-felfújó automatikusan észleli az aktuális nyomásállapotot. Nagy LCD képernyő 4 kapcsolható egységértékkel, mint PSI, BAR, KPA, Kg/cm^2, könnyen olvasható még sötét környezetben is.
Hordozható dizájn fényes LED-fénnyel – A vezeték nélküli légkompresszor csak tenyérnyi méretben és 13,4 oz súlyú, könnyű és hordozható, könnyebben hordozható, és nem foglal helyet. A fényes LED-es lámpa segít tisztán látni éjszaka vészhelyzetekben, éjszakai felfújáshoz, sötétben történő javításhoz vagy éjszakai sétához is hasznos.
Beépített 4,0 A-es lítium akkumulátor -- A gumiabroncs felfújó egy nagy teljesítményű, 4000 mAh-s újratölthető lítium akkumulátorral érkezik, amely támogatja az USB töltést és az USB fordított töltést, így bármikor és bárhol feltöltheti felszerelését. Powerbankként is használható más mobil elektronikus eszközök táplálására.
Sokoldalú és nagy teljesítményű – A kézi légkompresszor 4 fúvókaadapterrel rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmasak különféle tárgyak felfújására, például kerékpár gumik, otthoni autógumik, motorkerékpár gumik, elektromos kerékpár gumik, labdák, úszógyűrűk, felfújható játékok és egyéb felfújható eszközök.

Specifikáció:
Termék neve: Vezetéknélküli légszivattyú
Teljesítmény: 80 W
Akkumulátor kapacitása: 4000 mAh
Tápegység: 5V 1A USB töltő
Kapcsolható egység: KPA, BAR, PSI, KG/cm
Felfújás hatékonysága: 2 perc/ 1,95 Hegyi gumiabroncsok
LED-fény
80lumin x 7 óra
Funkciók: felfújható, világító, USB fordított töltés
tartozékok: USB-kábel, légcső, golyós felfújó tű
Alkalmazás: autók, kerékpárok, labdák, úszógyűrűk stb.
Cikkméret: 120 * 78 * 50 mm
Tétel súlya: 380 g

Csomagolási lista:
1 * Vezeték nélküli légszivattyú
1 * USB-kábel
1 * Golyós felfújó tű
1 * Légcső
1 * Felhasználói kézikönyv
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére