Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
22.999 Ft

Gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer szoláris töltés 7 riasztási mód, teljes színű képernyő, összehajtható kivitel, 4 külső TPMS érzékelővel 0-6 bar nyomásig

Termékkód: E13607
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 230
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
22.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Mini napenergiával működő motorkerékpár gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer 4 külső érzékelővel a valós idejű szinkron figyeléshez, 7 riasztási móddal a korai kóros riasztáshoz, hogy elkerülje a gumiabroncs defektjét, csökkentse a jármű kopását, csökkentse az üzemanyag-fogyasztást, valamint javítsa a jármű kényelmét és vezetési biztonságát. Alkalmas 6 Bar alatti maximális gumiabroncsnyomáshoz, például személygépkocsikhoz, haszongépjárművekhez, terepjárókhoz, terepjárókhoz és kisbuszokhoz.

Jellemzők:
Teljes színű, valós idejű monitorozás – Ultra kompakt méret, nagy, színes, nagyfelbontású képernyővel, 4 gumiabroncs egyidejű figyelésére, valós időben jeleníti meg a gumiabroncsok nyomását és hőmérsékletét, valamint vizuális és hangos riasztást ad rendellenes körülmények esetén előfordul.
Auto Solar Power + USB Charge -- 800mah nagy kapacitású akkumulátor támogatja az USB kábeles töltést és az automatikus napelemes töltést. Használjon kiváló minőségű, tartós napelemet, a TPMS-ünk automatikusan töltődik napenergiával, anélkül, hogy elfoglalná az autó szivargyújtóját és kézi töltést, hogy biztosítsa a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer folyamatos működését.
7 típusú riasztás -- Gumiabroncsnyomás-figyelő rendszerünk 7 riasztási módot biztosít, beleértve a gyors szivárgásriasztást, a magas/alacsony nyomású riasztást, a magas hőmérséklet riasztást, az érzékelő alacsony feszültségű riasztását, valamint az érzékelőhiba riasztást és a kijelző alacsony teljesítményű riasztását.
4 vezeték nélküli érzékelő --- 4 külső TPMS érzékelővel, összesen 4 gumiabroncsos járművekhez használható. Könnyű telepítés, erős interferencia-ellenes képesség, a valós idejű stabil és tiszta jelátvitel érdekében. A nyomás és hőmérséklet adatok kapcsolhatók, nyomás mértékegysége: PSI/Bar és hőmérséklet mértékegysége: C/F választható.
Alkalmazási terület -- A TPMS 6 Bar alatti gumiabroncsnyomásra alkalmas, mint például személygépkocsik, haszongépjárművek, terepjárók, terepjárók és kisbuszok.

Műszaki adatok:
Színes Fekete
Vevő Host
Kijelző: LCD színes képernyő
Működési feszültség: 3,7-5V
Üzemi hőmérséklet: -20℃~75℃
Üzemi frekvencia:
433,92MHZ Teszt A vételi érzékenység: -90dbm
USB bemeneti áram: DC 5V 1.5A : 8
Akkumulátor 0 A kapacitás
Napelemes töltőáram: 100 mah

érzékelő
működési frekvenciája: 433,92 MHz
gumiabroncs-felügyeleti tartomány Érték: 0–6 bar
Pontosság: ±0,3 bar
gumiabroncs hőmérséklet-felügyeleti tartomány Érték: 20℃ ~ 80 ℃
Pontosság
±5
Akkumulátor élettartam: 5 év

Csomaglista:
1 * Napenergiával működő TPMS kijelző

4 * Külső érzékelő
2 * Magic Tap
1 * USB töltőkábel
1 * Csavarkulcs

4 * Elvesedésgátló anyák
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére