Menü

owl-carousel

Miért jók a Dual Sim telefonok?

Sokak nincsenek tisztában azzal, hogy egy Dual Sim telefon mennyi mindenben tud segíteni, ugyanis egy ilye készülék nagyon sokrétű és a használata is kifejezetten kényelmes. Cégünk számtalan ilyen telefont forgalmaz és a vásárlóink visszajelzéséből kiderült, hogy egyértelműen megéri ilyen készüléket vásárolni

Hogy pontosan miért is éri meg? Erre nagyon egyszerű a válasz. A Dual Sim telefonok segítségével két telefont kapunk, mely egyetlen egy készülékben helyezkedik el. Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy legközelebb elmegy az egyik neves mobiltelefon szolgáltatóhoz és rendel egy ilyen készüléket, tudnia kell, hogy ez lehetetlen, ugyanis a Dual Sim telefonok kizárólag függetlenül vásárolhatóak meg, tehát egy mobil szolgáltatónál biztosan nem fogunk ilyen készüléket venni. Ennek nagyon egyszerű a magyarázata: a telefonszolgáltatók nem szeretnék, ha az ő szolgáltatásukon kívül, másikat is használna a telefontulajdonos, ugyanis ez egyértelműen rontaná az üzletüket. Láthatjuk tehát, hogy a Dual Sim telefonok megvásárlására csakis függetlenül van lehetőségünk.

Azt még nem árultuk el, hogy miért is olyan vonzó egy Dual Sim telefon, de most ezt is megtesszük. Képzeljük el, hogy van két SIM kártyánk, melyek teljesen más szolgáltató percdíjait használják. Logikus, hogy mindkét kártyával csak az azonos szolgáltatással rendelkező ismerőseinket hívhatjuk kedvezményesen, ugyanis a más hálózatokba történő hívásnak általában jóval nagyobb a költsége. így valójában két különböző telefont kellene a zsebünkben hordanunk és hívásindítás előtt mindig ki kellene választanunk azt a készüléket, mellyel az adott hívásindítást kedvezményesebb árak mellett tehetjük meg. Nagyon sokszor láthatunk még ma is ilyet az utcákon és biztos vagyok benne, hogy a kedves olvasók között is nagyon sokan vannak, akik a spórolás miatt inkább ezt a megoldást választják.

A Dual Sim telefonok azonban lehetővé teszik, hogy ne kelljen egyidejűleg két telefont magunkkal cipelnünk, mert lehetőségünk van arra, hogy a telefon menüjében megválasszuk, pontosan melyik kártyánkat, illetve előfizetésünket szeretnénk használni.

Ez a lehetőség tehát egy nagyon jó választás és ne feledjük, hogy az ilyen készülékek ára is kifejezetten vonzó.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés