Termékek Menü
0

Várolj egy 4 magos android mobil készüléket!

Rengeteg hetet töltöttem azzal, hogy kerestem a nekem való legjobb mobiltelefont. Nagyon sokáig nem találtam, aztán végre az egyik barátom javasolta, hogy tekintsem meg az azolcsosag.hu oldalát.

Itt az android mobilok teljes sora állt velem szemben olyan bő választékot képviselve, hogy szinte nem is tudtam dönteni, melyiket rendeljem. Később megvásároltam ezt az android mobil készüléket:

A Newman N2 típust mindenkinek ajánlani tudom, bizonyára sokaknak ismerősen is cseng ez a név. Ez az android mobil 1,4 GHz-es és 13 megapixeles kamerával van felszerelve, amivel nagyszerű felvételeket és fényképeket tudunk készíteni. Nagyon hasonlít a Samsung Galaxy SIII-ra, de ez még annál is többet tud. Egy igazi csúcsminőségű telefonról van szó. A kijelző méretét tekintve szinte monumentálisnak tekinthető. A 4,7 hüvelyk hatalmas kijelzőt jelent, melyet a fényképen is megtekinthetsz, ha belépsz a honlapra. A kijelzője ütésálló, így ha véletlenül esetleg leejted, akkor nem lesz neki semmi baja. Filmezni és játszani is nagyon kényelmesen lehet rajta. A négymagos processzor révén szinte csúcs sebességgel lehet használni, ami megkönnyíti az internet használatát is. Nagyon könnyen kezelhető műholdas helymeghatározással rendelkezik, így biztosan nem fogsz sehol sem eltévedni. Az operációs rendszer 4.0, mely a legtöbb okostelefon alapját jelenti. Természetesen magyar nyelvű menüt tudsz beállítani az android mobilon.

Ha megtetszett ez a kis bemutató, akkor lépj be az azolcsosag.hu oldalára és ott tekintsd is meg ezt az android mobilt! Meglátod, hogy nem fogsz benne csalódni, hiszen roppant jó kis termékről van szó.

Minden barátomnak ajánlottam már ezt az android mobilt, mert maradéktalanul meg vagyok vele elégedve. Az azolcsosag.hu oldalról azt az android mobilt kaptam, amire számítottam is. Az árak nagyon kedvezőek, így érdemes megnézni a telefonok kiegészítőinek kategóriáját is. Lépj be mindenképpen és rendelj egy android mobilt amíg a készlet tart!

http://azolcsosag.hu/Mobiltelefon/uj_47__newman_n2_negymagos_
ips_hd_kepernyos_android_40_exynos_4412_14ghz_
13mp_kameras_10_pontos_multitouch_mobiltelefon

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus