Termékek Menü
0

8 magos tablet, hogy a játék valóban élvezetes legyen!

A játékosok néhány évtizede még kizárólag játékkonzolokon hódoltak a kedvenc szenvedélyüknek, de később a PC alkalmazások is megjelentek, amelyek egyre csak terjedtek a számítógép tulajdonosok körében. Természetesen mára már odáig fejlődött a játékipar, hogy szinte teljesen élethű szereplőkkel játszhatunk, azonban ehhez mindenképp szükség van a megfelelő hardverre, ami biztosítani tudja a játék zökkenőmentes futását is.

Oldalunk első 8 magos Tablet PC-je!

Napjainkban egyre többen játszanak táblagépeken is, így egyáltalán nem kell csodálkoznunk azon, hogy a 8 magos tabletek nagy térhódításba kezdtek. Ilyen táblagép a TG-E1 sorozatszámú készülék is, amely friss konfigurációval rendelkezik, és egyértelmű sikere van. Nem kérdéses tehát, hogy a megfelelő játékok futtatásához nagy hardver kell, s az említett készülék ennek az igénynek tökéletesen meg is felel. Lássuk tehát, hogy mit is tud ez a 8 magos tablet és miért érdemes megvenni!

Ahogyan azt említettük, a tablet 8 szálon képes kalkulálni méghozzá a legújabb Samsung Exynos 5 Octa 5410 ARM Cortex- A15 elnevezésű processzor segítségével, 1638MGH-en működik. Emellett fontos tudni, hogy a készülék egy Android 4.2.2-es Androidot futtat, s 2 GB DDR 3-as RAM-ot kapott, ami kifejezetten erőssé teszi ezt a gépet. Ha alaposan megvizsgáljuk a konfigurációt, jól látszik, hogy sok asztali számítógép, vagy notebook sem rendelkezik ilyen teljesítménnyel. Továbbá érdemes megemlítenünk, hogy 16 GB Nand Flash is helyet kapott a kis szerkezetben, így lesz bőven helyük az adatoknak és a legkülönfélébb alkalmazásoknak. Persze ekkora teljesítményhez a megfelelő energiaellátás is szükséges, ami a 8 magos tabletben szintén megtalálható, méghozzá egy 4400mAh kapacitású akkumulátor formájában, amely 3,7 volton szolgáltatja az áramot.

Nem kérdéses, hogy ez a készülék azok számra lett tervezve, akik a táblagépüket nem csak irodai, vagy multimédiás felhasználásra szeretnék használni, hanem azoknak, akik komoly alkalmazásokat, játékokat is könnyedén szeretnének futtatni a gépen. Ha kíváncsi vagy a 8 magos tablet részletes specifikációira, keresd a termékleírást!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus