Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
60.999 Ft

hohem iSteady több 3 tengelyes kézi stabilizáló

Termékkód: D7254
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 610
Nem értékelt
Gyártó: hohem
Szín
60.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Kompakt és erős (terhelhetőség 80-400g): kompakt méret és minden az egyben kialakítás, tökéletesen kompatibilis a digitális fényképezőgéppel, akciókamerával és okostelefonnal, gyorskioldó lemezzel és hüvelykujj csavarral.
Többféle működési mód: A serpenyős motor 600 fokkal forgatható, ami lehetővé teszi a filmes hatás elérését az Inception Mode-ra váltással; MINDEN Követő mód, hogy első személyű nézőpontot kapjon; További munkamódok közé tartozik a Pan Follow, a Pan & Tilt Follow, az All Lock, amely képes megfelelni a felhasználók igényeinek a több jelenetben történő alkalmazáshoz.
Sony több kamera vezérlőkábellel:A Sony Multi-kábellel szállítjuk, hogy a legjobb választás legyen a Sony fényképezőgép-felhasználók számára; nem kell aggódnia a zárral, rögzíteni és nagyítani és kicsinyíteni a gimbal segítségével; lehetővé teszi más eszközök tápellátását powerbankként.
Gyorsbillentyű és gyors működés: Lehetővé teszi a motor számára, hogy növelje a teljesítményt és gyorsan reagáljon a megfelelő mozgásra, gyors követési sebessége lehetővé teszi a legjobb pillanat rögzítését és átmeneti hatások létrehozását utómunka nélkül; koppintson duplán az indítógombra, hogy a motorokat a kiindulási helyzetbe állítsa vissza.
"Hohem Gimbal" APP a fejlettebb működéshez:Az APP "Hohem Gimbal" felhasználói élményének átfogó frissítése. Egy kattintás a firmware frissítéshez, 6 oldalas online kalibrálás. A gördülési szög testreszabása, a paraméterek finomhangolása, a maximális fordulatszám követése, a motor nyomatékának beállítása, a holtterület követése, a joystick irányának beállítása stb.
További részletek és felhasználóbarát kialakítás: Ergonomikus fogantyú kialakítás a kényelmes tartás érdekében; 1/4 hüvelykes csavarmenet lyukak további fényképészeti kiegészítők rögzítéséhez, ami nagyban segíti a felhasználói élmény javítását.

Műszaki adatok:
Márka: hohem
Modell: iSteady Multi
Payload: min.80g/ 2.8oz , Max.400g/ 0.9lbs
Támogatott eszközök: digitális fényképezőgép -- Sony RX100 sorozat, Canon G sorozat, Panosonic DMC-LX10; okostelefon-- iPhone sorozathoz és Android telefonhoz (max. szélesség 85mm); akciókamera-- GoPro Hero sorozathoz, Sony RX0, X3000, YI CAM, SJCAM
Tápegység: Beépített 3600 mAh újratölthető lítium akkumulátor
Működési idő: 8 óra
Töltési idő: 3,5 óra
Mechanikai hatótávolság: Pásztázás - 600°, Gördülő-- 320°, dönthető --320°
Üzemi hőmérséklet: -10 ℃ -45 ℃
Tétel súlya: 530 g/ 1,2 font (akkumulátor tartozék)

Megjegyzés:
A képen látható kamera, okostelefon, akciókamera nem tartozék.

Csomaglista:
1 * stabilizátor
1 * gyorskioldó lemez
1 * okostelefon tartó
1 * Sony több kamera vezérlő kábel
1 * Micro USB töltőkábel
1 * hordtáska
2 * szárnyas csavarok
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére