Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
7.999 Ft

Hókefe és jégkaparó autó szélvédőjéhez, kihúzható, levehető jégkaparó és kefe hab markolattal - Szürke

Termékkód: K22585GY
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 80
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
7.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a 3 az 1-ben eltávolítható autós jégkaparó hatékony eszköz a jég és a hó könnyű eltávolítására autójáról és más, erős hóval borított felületekről. Ősz-tél szükséges felszerelése.

Jellemzők:
Prémium anyag: A kefefej és a jégkaparó nagy szilárdságú ABS anyagból készült, erős és tartós. A PVC sörték ellenállnak az alacsony hőmérsékletnek, és nem könnyen törhetők, így biztosítva a hosszú élettartamot.
Hatékony és időtakarékos: A titkosított és szélesített kefefej egyszerre több havat tud lesöpörni, és a munka hatékonysága is nagyobb, így időt és erőfeszítést takarít meg. A puha sörték pedig nem károsítják az autó fényezését és ablaküvegét.
Forgatható és teleszkópos: Ez a jégkaparó 360°-ban forgatható kefefejjel rendelkezik, hogy megfeleljen a hó több szögből történő eltakarításának. Alumíniumötvözetből készült rúdja 70 cm-ről 86 cm-re/33,86 hüvelykre meghosszabbítható, így a hó a szélvédő vagy a tető közepétől könnyedén eltakarítható.
Kényelmes fogantyú: Az EVA habszivacs markolat további kényelmet biztosít és csökkenti a kéz fáradását. Ergonómikus kialakítása és az ujjakhoz illeszkedő hornyos kialakítása kényelmesebbé teszi a fogást.
Sokoldalú felhasználás: Ezzel a többcélú hóeltakarítással eltávolíthatja a havat és a fagyot az autóról, valamint könnyedén eltakarítja a havat és a fagyot robogókról, kerékpárokról, házakról és más, erős hóval borított felületekről.

Műszaki adatok:
Cikk neve: Autójégkaparó
fő anyaga: ABS, alumíniumötvözet, PVC
Alkalmazható modellek: Univerzális
szín: szürke és fehér
kiterjesztett méret: 86 * 24 * 10 cm

Használat:
1. Tartsa a havat a lapát markolatát szorosan úgy, hogy a lapátfej közel legyen a szélvédőhöz;
2. Nyomja fel és le vagy balra és jobbra a dér eltávolításához.

Megjegyzés: Ne érintse meg közvetlenül az elülső rész éles szélét a karosszéria felületével, nehogy megkarcolódjon a festék az autó felületén.

Csomag információ: 
Csomag mérete: 35,3 * 15,5 * 7 cm
Csomag súlya: 377 g

Csomaglista:
1 * Jégkaparó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére