Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
20.999 Ft

Hordozható 2600 W-os elektromos betonkeverő cementkeverő habarcs fugázó vakolat festékkeverő eszköz, 6 sebesség állítható

Termékkód: E23476EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 210
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
20.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Az elektromos keverőgép építőanyagok és vegyi anyagok keverésére szolgál, nehéz anyagok gyors és alapos keverésére, különösen a nehezen keverhető anyagokhoz, mint például nagy sűrűségű habarcs, szárított építőanyagok, kóc vagy többféle kevert anyag. Különböző keverőeszközök állnak rendelkezésre a keverőhöz, és különböző sebességek a különböző anyagok keverési igényeinek kielégítésére.

Jellemzők:
【Prémium anyag】:  Ütés- és rozsdaálló anyagból készült, az egyszerű és jól elkészített tartozékok pedig megkönnyítik az összeszerelést, a használatát és cseréjét.
【Erőteljes motor】:  Erőteljes motorral ez a cementkeverő hatékonyabb és stabilabb keverési folyamatot kínál, amely alkalmas sár, cement, habarcs, festék, takarmány és így tovább keverésére.
【Hőelvezetés】:  Használjon porózus hőelvezetést, amely gyorsabban terjeszti a hőt, nagy hatékonyságú szellőztető és túlmelegedés elleni védelmi rendszert, amely biztosítja a biztonságot használat közben, és jelentősen meghosszabbítja az élettartamot.
【6 állítható sebesség】: 6 fokozatban állítható sebesség, a gép futási sebessége az anyagok ragadósságától függően állítható.
【Ergonómikus fogantyú】: A két oldalán található kettős ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, működési reteszelő kapcsolóval, így nem kell megnyomnia a ravaszt keverés közben, hogy csökkentse az ujjak munkaerejét és fáradását.
【Sűrűsített keverőrúd】:Megvastagított acél keverőrúddal szerelve, csavaros dupla lapátos kivitelben, hatékonyan, egyenletesen és alaposan keverve, ami nagymértékben megtakarítja az Ön időt és megakadályozza, hogy a habarcs mindenhová kifröccsenjen.
【Könnyű telepítés】: Menetrögzítő kialakítás, csak forgassa a keverőrudat a főgéphez, gyorsan szétszerelhető és összeszerelhető, könnyen használható.
【Teljes kiegészítők】: Két szénkefével szállítjuk, a szénkefék könnyen és gyorsan cserélhetők. És két villáskulccsal, ami megkönnyíti a karbantartást.
【Széles alkalmazások】:Alkalmas építőanyagok és vegyi anyagok keverésére, nehéz anyagok gyors és alapos összekeverésére, különösen a nehezen keverhető anyagokhoz, mint például nagy sűrűségű habarcs, szárított építőanyagok, kóc vagy többféle kevert anyag.

Műszaki adatok:
Név: Elektromos betonkeverő 
Anyaga: műanyag+fém
Teljesítmény: 2600W
Csomagméret: 320 * 197 * 247mm
Csomag súlya: 3952 g

Csomaglista:
1 * Elektromos beton mixer
2 * Karbon ecset
2 * Csavarkulcs
2  * 
szivacsburkolat
1 * Útmutató


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére