Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
59.999 Ft

Hordozható elektromos töltő, Type2 IEC62196-2 8A-16A 5M kábel, elektromos járműtöltő EU dugaszolható elektromos töltőállomás adapter

Termékkód: K21527EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 600
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
59.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Gyors töltés: Úgy tervezték, hogy az elektromos autók töltése gyors és könnyed legyen. Az IEC 62196-2 szabványt használva ez a töltőkábel minden elektromos autóval és plug-in hibriddel kompatibilis. Kompakt és strapabíró, tökéletes töltőkábel otthoni használatra, és a legtöbb autóúthoz vagy garázshoz elegendő hosszúságú kábel.
Jól megtervezett: A speciális aljzat hatékonyan akadályozza meg a por bejutását az EV töltő interfészébe. Az 5M kábel erős és tartós, alkalmas különféle parkolókban vagy családi garázsokban való használatra. Használat után a tartóra akasztható, ami rugalmas és kényelmes. Teljesen feltöltve a készülék automatikusan kikapcsol. Vészhelyzet esetén nyomja meg a reset gombot a készülék kikapcsolásához.
Gyors és egyszerű kezelés: Ha utazik, vagy rokonokat, barátokat látogat meg, nem kell aggódnia a töltés miatt, mert töltőinket az autóval szállíthatja, és minden töltési adatot ellenőrizhet a töltő OLED képernyőjén. Egyszerűen csatlakoztassa a dugót az EV bemenethez, majd a töltő automatikusan észleli a csatlakozás állapotát és megkezdi a töltést, a paraméterek töltési állapotban nem állíthatók be, kérjük, állítsa be a töltés előtt.
Kiváló minőség és biztonság: Robusztus és robusztus, túláramvédelemmel, túlfeszültség elleni védelemmel, alacsony feszültség elleni védelemmel, szivárgásvédelemmel, túlmelegedés elleni védelemmel, IP55-ös vízállósággal és egyéb biztonsági intézkedésekkel felszerelt. A töltőállomáson található jelzőfény segít a töltés különböző szakaszainak megjelenítésében és az esetleges hibákra való figyelmeztetésben.
Kiváló kompatibilitás: A normál EV-töltőkkel ellentétben EV-töltőink a legtöbb elektromos autóval kompatibilisek.


Specifikáció:
Kimeneti teljesítmény 0-3.5KW
Töltési típus TYPE2 | Ec62196-2
Tápegység egyfázisú Töltőáram
8A/10A/13A/16A 
állítható Bemeneti teljesítmény 85v-264V
Védettség: IP55
Üzemi környezeti hőmérséklet - 30C~+55 ℃
Üzemi páratartalom 5% - 95% kondenzáció nélkül
Szigetelési ellenállás: > 1000MD (DC500V)
Kábel hossza: 5 méter
Csomag mérete: 30,5x30,5x5 cm
Súly: 2,3 kg

Csomaglista:
1xEV töltő
1x iható vezérlődoboz 
1x5 m kábel 
1x Schuko dugó



 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére