Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
45.999 Ft

Hordozható kézi nagynyomású mosó, elektromos tisztító újratölthető 1500*10mAh akkumulátorral

Termékkód: K21738EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 460
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
45.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Erőteljes nagynyomású mosó: Szuper nagy teljesítményű és könnyen használható. A motor egy erős 3820-as kefe nélküli motor, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. 24V erős feszültség, másodlagos vízáramlás erősítés, 6-12 méteres hatótáv. Mindegyik gép több ezer órányi működési tesztelésen esett át, így könnyen és gyorsan megtisztíthatja autóját és az összes tisztítandó kültéri területet.
Valós idejű LCD képernyő: Nyomásnövelő/csökkentő fokozat és teljesítmény kijelző. Üzemmódban a vízszint állítható. A vízkimeneti szint valós idejű megtekintése megkönnyíti a vízkimeneti szint igény szerinti beállítását, így egy pillantással egyértelművé válik. A szűrőkosárral ellátott tömlő hatékonyan képes kiszűrni a szennyeződéseket, részecskéket, hulladékleveleket vagy iszapot, jobban védve nyomógépünket.
Nagy kapacitású akkumulátor: Beépített 1500 * 10 mAh lítium akkumulátor, a magasnyomású mosó használati ideje akár 45 percig egyszeri feltöltéssel, intelligens chipvezérlés, teljesen feltöltve, 1-2 autót moshat egyszerre. Segítségével több tisztítást végezhet rövidebb idő alatt.
Több permetezési mód: Forgassa el a fúvókát a szétszereléshez és a cseréhez. A nagynyomású közvetlen befecskendezés a hézagok tisztítására alkalmas, a szektor üzemmód a nagy felületek tisztítására, a habszórás pedig a nagy mennyiségű habszórásra.
Többfunkciós: Széles körben használják járművek, kerékpárok és hajók tisztítására. A hordozható elektromos tisztítók kiválóan alkalmasak különféle otthoni és kerti takarítási feladatok elvégzésére is. Hatékonyan öntözi a növényeket, és tisztítja a falakat, padlókat, fürdőszobákat, úszómedencéket, ajtókat, felhajtókat, kerítéseket és nehezen elérhető sarkokat.

Műszaki adatok:
Cikk: Kézi nagynyomású mosó
fő anyaga: ABS
fő szín: fekete
Kapacitás: 1500 * 10mAh
Tartósság: 25-45 perc
Motor: 3820 Kefe nélküli motor
motor fordulatszám: 24V 24000r/perc
Motor fogak: 9 fogak
áramerőssége: 305AW
Nyomás: 1,3 MPa
Csomag mérete: 35*30*13cm
Csomag súlya: 3050g

Csomaglista:
1* Kézi nagynyomású mosó
1* Hab vízforraló
1* Szűrő

1* Tápkábel dugóval
1* Vízcső
1* Néhány egyéb csatlakozótartozék
1* Felhasználói kézikönyv
1* Tárolótáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére