Menü

owl-carousel

Ön itt jár: > >

Hírek

2018. 12. 14. 18:02:21
Apple Music Androidos tabletekre is? Igen!

A legújabb béta egyik legnagyobb újítása, hogy támogatja az Androidos táblagépeken való használatot.

2018. 11. 29. 21:58:36
Készen állsz a sebességváltásra? A BGR nemrég publikált egy pofonegyszerű, mégis hatásos trükköt, aminek hála a másodperc töredékrésze alatt felpattan annak az appnak az ablaka, amire éppen vágysz. Szóval felejtsd el a várakozást, a türelmetlen körömrágást, és szokj hozzá a csettintésre szolgálatkész alkalmazások Androidos világához.
2018. 11. 22. 13:00:45
Csíííz, így mosolyog az új Google Pixel 3 Lite! A kandi kamerás felvételt ugyanaz tette közzé, aki annak idején a Pixel 3 készülékekről is lerántotta a leplet. A hír persze már régóta kering az internet bugyraiban, miszerint a keresőóriás egy középkategóriás Pixelt is piacra szeretne dobni. Az orosz forrásnak köszönhetően ez már kézzel fogható valóság, vagy legalábbis szemmel látható.
2018. 11. 19. 15:29:48
Gyorsan lemerül az aksid? Az Androidban rejtőzhet a megoldás!?

Csodáról persze nincsen szó, hiszen ahhoz, hogy a mobilod extra hosszú ideig kibírja egy feltöltéssel (mint annak előtte a jó öreg, nyomógombos variációk) nagyobb kapacitású aksira lenne szükség. Ám ez a technológia még nem érhető el olyan módon, hogy a készülékek méretei ne növekednének, vagyis erre még várni kell. Viszont trükkök léteznek, amik segíthetik az eszközök optimálisabb energiafelhasználását és elosztását.
A telefonok processzorába ültetett mesterséges intelligencia például képes elosztani az erőforrásokat és kikapcsolni azokat az applikációkat, melyek szükségtelenül aktívak.

2018. 11. 13. 18:04:43
A fejlesztők megkezdhetik az origamit, Samsung módra!

Hónapok óta izgatott várakozás övezi a Samsung kiszivárgott tervét, miszerint hajtogatható mobilt akar a piacra dobni. A dél-koreai óriásvállalat San Franisco-ban a termékfejlesztők számára bemutatta az álom készüléket, melynek debütálási időpontja, a nagyközönség felé egyelőre ismeretlen.

2018. 11. 04. 09:59:16
Debütált az OnePlus 6T!

Fél évvel az OnePlus 6 színre lépése után betoppant a piacra a felturbózott 6T, melyről az a hír járja (a gyártó szerint), hogy kimagasló teljesítménye a konkurens számait is lepipálja. Ez nemcsak játék közben mutatkozik meg, hanem például az üzleti applikációk futtatásánál.

2018. 10. 25. 20:57:50
Érdemes kapaszkodni, mert jócskán drágulhatnak az Androidos mobilok!

Ahogy arról nemrég beszámoltunk a Google appjai licenc alá esnek a jövőben, ami akár negyven dolláros áremelkedést is magával hozhat. Az új feltételek kizárólag az európai térségben árusított mobilokra vonatkoznak, mintegy válaszul az Európai Bizottság által kiszabott, rekord mértékű versenyügyi büntetésére.

2018. 10. 16. 21:18:38
Búcsút inthetünk az Android márkanévnek? Az Android az a zászlóshajó, mely fedélzetén hétköznapi, bárki számára elérhető telefonokat szállított, keresztül az egzotikus, megfizethetetlen okostelefonok tengerén. Az expedíció, mint tudjuk abszolút sikeres volt, ám ez akár a márkanév vesztét is okozhatja, mivel túlságosan elcsépeltté vált.
2018. 10. 03. 20:54:37
Sebességet váltott a kedvelt androidemulátor!

A Bluestacks 4 méltán az egyik legnépszerűbb androidemulátor. Az új főverzió, mely a napokban debütált különböző mobil appok, és játékok számítógépes futtatását teszi lehetővé, úgy hogy közvetlenül elérhető akár a Google Play Áruház is. A felhasználók nagyrészt a játékok futtatását részesítik előnyben.

2018. 09. 29. 17:42:41
Az Android szó szerint beletapos a gázba!

Bombaként robbant a napokban a hír, miszerint a Renault, a Nissan és a Mitsubishi modelljeibe Android rendszer kerül. A felek megállapodása szerint az autók média- és járműinformációs rendszerében az Android platformját fogják alkalmazni.

Keresés