Menü

owl-carousel

Ön itt jár: > >

Hírek

2018. 10. 16. 21:18:38
Búcsút inthetünk az Android márkanévnek? Az Android az a zászlóshajó, mely fedélzetén hétköznapi, bárki számára elérhető telefonokat szállított, keresztül az egzotikus, megfizethetetlen okostelefonok tengerén. Az expedíció, mint tudjuk abszolút sikeres volt, ám ez akár a márkanév vesztét is okozhatja, mivel túlságosan elcsépeltté vált.
2018. 10. 03. 20:54:37
Sebességet váltott a kedvelt androidemulátor!

A Bluestacks 4 méltán az egyik legnépszerűbb androidemulátor. Az új főverzió, mely a napokban debütált különböző mobil appok, és játékok számítógépes futtatását teszi lehetővé, úgy hogy közvetlenül elérhető akár a Google Play Áruház is. A felhasználók nagyrészt a játékok futtatását részesítik előnyben.

2018. 09. 29. 17:42:41
Az Android szó szerint beletapos a gázba!

Bombaként robbant a napokban a hír, miszerint a Renault, a Nissan és a Mitsubishi modelljeibe Android rendszer kerül. A felek megállapodása szerint az autók média- és járműinformációs rendszerében az Android platformját fogják alkalmazni.

2018. 09. 19. 20:47:55
Az iPhone-ok és iPad-ek diadalmaskodtak az Android felett!

Az Egnyte (adattárolási és megosztási szolgáltatásokat nyújtó cég) felmérése alapján, bár az Android dominál a mobilos operációs rendszerek piacán, de egy szektorban, a vállalati irodák területén magasan az iOS vezet.

2018. 09. 13. 18:31:52
Az Androidos Fortnite viszi a prímet! Magas rendszerigény ide, kézi letöltögetés oda a játék megállíthatatlannak tűnik! Egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy bár megérkezett a multiplayerek jelenlegi kedvence a Fortnite Androidra...
2018. 09. 10. 18:18:12
Jól tartják magukat az őskövület Androidok

Hihetetlen, de a fejlesztőknek még az Android 4,4-et is bele kell számolniuk a tarsolyukba akkor, amikor a különböző szoftverek pofozgatását végzik. Nem véletlen, hogy az Androidot töredezett operációs rendszernek is hívják a szakértők, hiszen a világon (ellentétben az Apple iOS platformjával) megannyi változatban fut és használják. Vagyis az alkalmazásokat készítő agytrösztöknek túlságosan sok mindenre kell odafigyelniük, ha olyan játékot vagy appot akarnak kiadni a kezeik közül, ami minden Android verzión fennakadások nélkül elérhető.

2018. 08. 26. 21:16:24
A Sony lerántja a leplet a gyászosan lassú Android frissítés okáról! Hiába érkezett meg a sebbel-lobbal beharangozott Android 9 Pie, a felhasználók nagy része, akárcsak a névadó édesség esetében csupán a nyálukat csorgathatják utána, mert akár fél évig is elhúzódhat a várakozás. A Sony nem gatyázott, infografikázott, hogy bemutassa miért is késik ennyit a frissítés.
2018. 08. 22. 21:27:13
A Pie 157 variációt kínál a hangulatod kifejezésére! 157 új emoji érkezik az Android 9 Pie debütálásával, és a régi, megszokott hangulatjelek is új testet öltenek.
Adaptív akkumulátor és fényerő, app actions, slices gesztusvezérlés, digitális jóléti program, ezek a Pie platformjának legújabb innovációi. Ám azért az emojikat érintő változásoknak is örülhetünk. A Pixel és az Essential Phone készülékek már most kompatibilisek a hangulatjelek új generációjával.
2018. 08. 19. 13:42:32
A youtuberek szája eljárt: ősszel jön a GooglePixel 3 XL! A youtuberek nem bírták magukban tartani a szóbeszédet, miszerint egyszerre három új Google készülék is érkezik, és számos újítással, frissítéssel és finomítással bővül a GooglePixel 3 XL. Ilyen apró, de fontos változás, hogy az eszköz jag csatlakozóval gazdagodik és képes lesz a vezeték nélküli töltésre.
2018. 08. 12. 13:36:34
A Fortnite nem játszik a Play Áruházban! ​Napjaink egyik vitathatatlanul legnépszerűbb alkalmazása a Fortnite, melyet Androidon nem lehet játszani, ám mostanra az is nyilvánvalóvá vált, hogy ne keressük a Google Store-ban. Nézzük mi a hivatalos és a vélhetően valós ok.

Keresés