Menü

owl-carousel

Ön itt jár: > >

Hírek

2019. 05. 31. 07:44:31
Egy Huawei csúcsmobillal már most kevesebbek lettünk!

Az elmúlt napok nagy port kevert híre a Google és Huawei között kialakult feszült helyzetről szólt, ami megannyi megválaszolatlan kérdést hordoz magában. Donald Trump amerikai elnök fekete listája miatt a Google számos licenc kapcsán nem működik együtt a jövőben a kínai céggel, elvágva a vállalatot ezzel a húzással az Android fontosabb szolgáltatásaitól.

2019. 05. 28. 21:29:00
Az OnePlus 7 Pro készen áll a csobbanásra!

Az OnePlus 7, az OnePlus 7 Pro és a 7 PRO 5G képes variánsa a napokban debütáltak. Az első modell az OnePlus 6T-re hajaz, míg az utóbbi kettő csupán a hálózati támogatásban térnek el egymástól.

2019. 05. 26. 14:59:46
A Pixel 3a és 3a XL fotózásban odaver a konkurenciáknak!

Bemutatkoztak a Google középkategóriásnak árazott mobiljai, amikről persze már számos adat keringett az interneten, a kiszivárogtatásoknak köszönhetően. A fű alatt terjedő infók helyesnek bizonyultak - elnézve a debütálást, s csak egy olyan terület maradt, ahol az újdonság erejével hatott a lepel lerántás, ez pedig a koncepció.

2019. 05. 25. 12:45:44
Kamerafókusszal a “zsebében” debütált a megfizethető Google mobil

A keresőóriás jelene, jövője , a csatlakoztatott termékek állapota és az aktuálisan, fejlesztés alatt lévő Android Q is téma volt az elstartolt Google I/O fejlesztői konferencián. A legfontosabb esemény - mobilos oldalról - az okostelefon páros színre lépése.

2019. 04. 22. 15:59:00
Olcsó használható laptopok

Az olcsó használható laptopok kiválasztása során elengedhetetlen egy minimális szaktudás. Emellett, amikor olcsón keresel használható laptopokat, nem árt a fokozott óvatosság. Amikor az ember felmegy egy apróhirdetéses oldalra, olcsó használható laptopok tízezreivel találkozik. Ezen laptopok ára a tízezer forinttól egészen a több százezer forintig terjedhet. Az ár gyakran nem reprezentálja a laptop sebességét vagy funkcionalitását. Ha van egy húszezer forintos laptopod, és veszel helyette egy ötvenezer forintos laptopot, egyáltalán nem biztos, hogy gyorsabb lesz. Ugyanez vonatkozik az új készülékekre - pusztán a kétszeres ár nem feltétlenül jelent nagyobb teljesítményt.

2019. 04. 22. 15:50:34
A Samsung tovább fokozza a “legolcsóbbat”

A Samsung Galaxy A2 Core kiérdemelte az olcsó, mint jelző használatát. Az Android Go-t futtató eszköz olyan paraméterekkel került a piac vérkeringésébe, melyek nagyjából három esztendővel ezelőtt számítottak fejlettnek.

2019. 04. 16. 18:08:37
Nemsokára debütál a 3D Touch - Androidon is! Az Apple egyik legfontosabb innovációja a 3D Touch volt (mely az iPhone 6S-sel tört be a piacra), ami nyomásérzékennyé varázsolta a kijelzőt. A Samsung is próbálkozott az újítással, de a végeredmény finoman szólva is korlátozottra sikeredett. Ez a fiaskó, azonban nem gátolta meg a Google-t abban, hogy a következő Android széria alapvető részévé tegye a technológiát.
2019. 03. 30. 14:32:48
A Honor 8X is már Android 9-cel hasít!
Az EMUI 9 a Huawei Android alapú megoldása, ami mind több modellhez jut el - a legfrissebb értesülések szerint a Honor 8X a soron következő szerencsés. A rendszer folyamatosan dobálja majd a frissítési lehetőséget, de április közepéig fixen mindenkihez odaér.
2019. 03. 27. 18:04:56
Súlyos hibára derült fény az Apple rendszerében!
A Google elit kommandója (Project Zero) nem tétlenkedett, olyan hibára bukkant az Apple platformjában , mely lehetővé teszi a támadóknak, hogy megkerüljék a másolás rendszerbe épített védelmet. A Mac OS-t érintő súlyos anomáliáról három hónappal ezelőtt a csapat tájékoztatta az Apple-t, ám miután nem történt javítás így napvilágot láttak a részletek.
2019. 03. 23. 18:28:04
Asztali üzemmód az Android Q-ban? Igen! Egyelőre legalábbis!
Az Android Q első bétája jött, látott és teljesen magával rántotta a fejlesztőket, akik a kódok alapos átvizsgálásával egy roppantul érdekes funkcióra, az asztali üzemmódra bukkantak. Bár január óta számtalan híresztelés kelt életre az új platform képességeivel kapcsolatban, ám ahogy a mellékelt ábra mutatja, még mindig van új a nap alatt.

Keresés