Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
23.999 Ft

Intelligens légsütő digitális képernyős érintkezővezérlés időzítés, hőmérséklet-álló, olajmentes 4,5 liter

Termékkód: H43131EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 240
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
23.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Leírás:
Ennek a légsütőnek a hőmérséklet-szabályozási tartománya nagyon széles, 50℃/122℉ és 230℃/446℉ között. Ennek a légsütőnek mindenirányú turbinás keringető üzemmódja van, a motort állandó fordulatszámmal hajtják, a nagy sebességű levegőkeringtetést pedig az ételek zsírtalanítására és ropogósítására használják. Rántott ételeket készíthet sütés nélkül. Magas hőmérsékletű zsírtalanítás, kevesebb olaj és egészségesebb. A nagy, 4,5 literes űrtartalommal az egyedény könnyedén kielégíti egy család napi szükségleteit.

Jellemzők:
[Egészséges]Ennek a légsütőnek nincs szüksége olajra a főzés során, és jobban megfelel a modern és egészséges életmódhoz. Kevesebb olaj és nincs zsír. Semmilyen sütés nem egészségesebb. Okos főzés, nincs olajos füst. Könnyedén készíthet ételt otthon.
[Többfunkciós]Ez a légsütő nemcsak előmelegít, melegen tart, és a legjobb állapotban tartja az ételt, hanem intelligensen időzítheti is, így könnyebben főzhet. Ugyanakkor 6 ínyenc főzési mód áll rendelkezésre, beleértve a rágcsálnivalókat, húsokat, tenger gyümölcseit, süteményeket stb., lehetővé téve, hogy könnyedén élvezhesse a különféle finom ételeket.
[Biztonságos]Ez a légsütő levehető, és a kihúzható kosarat nagyon kényelmesen el lehet vinni. Van egy kikapcsolás memória funkció is. Ha ki kell húznia a sütőkosarat az étel állapotának ellenőrzéséhez és a serpenyő eltávolításához, az automatikusan lekapcsolja az áramellátást, így biztonságosabb a használata.
[Big Screen]Ez a légsütő nagy kijelzővel van felszerelve. A kijelző tiszta, van érzékelő eszköz, és a képernyőn keresztül is kezelhető. A képernyő érzékeny, könnyen átkapcsolható a sütő funkciója, és a kezelés nagyon kényelmes.
[Gyors]Ez a légsütő egy háromdimenziós légterelő horonnyal, több hőelvezető rendszerrel rendelkezik, és a forró levegő egyenletes sebességgel kering. Az energiagyűjtő hatás erősebb, a sütési idő csökken, a főzési idő pedig rövidebb.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Típus: EU
Anyag: Műanyag
alkalom: Konyhai
Csomagméret: 30,5 * 30,5 * 34,5 cm
Csomag súlya: 3600 g

Csomagolási lista:
1 * Légsütő
1 * Utmutató
1 * Tápkábel

Megjegyzések:
1. A különböző monitorok közötti különbségek miatt előfordulhat, hogy a kép nem tükrözi az elem tényleges színét. Garantáljuk, hogy a stílus megegyezik a képeken láthatóval.
2. Kérjük, engedjen meg enyhe méretkülönbséget a különböző kézi mérések miatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére