Menü

owl-carousel

Okosóra

Rendezés:
Nézet:

B57 Intelligens IP67 Vízálló Fitnessz Sporttevékenységmérő Okosóra - Fekete

14.999 Ft

EU ECO Raktár - Blackview X1 5ATM Vízálló Sport Okosóra - Ezüst

33.999 Ft

B57 Intelligens IP67 Vízálló Fitnessz Sporttevékenységmérő Okosóra - Arany

14.999 Ft

Smart Band 0.96 inch 160X80 IPS HD Kijelzős IP68 Aktivitásmérő Sporttevékenységfigyelő Okosóra - Fekete

8.899 Ft

Smart Band 0.96 inch 160X80 IPS HD Kijelzős IP68 Aktivitásmérő Sporttevékenységfigyelő Okosóra - Szürke

8.899 Ft

EU ECO Raktár - Blackview X1 5ATM Vízálló Sport Okosóra - Fekete

33.999 Ft

EU ECO Raktár - SmartWatch 5ATM Vízálló Sporttevékenységmérő Okosóra - Fekete

24.999 Ft

EU ECO Raktár - SmartWatch 5ATM Vízálló Sporttevékenységmérő Okosóra - Ezüst

24.999 Ft

Smart Band 0.96 inch 160X80 IPS HD Kijelzős IP68 Aktivitásmérő Sporttevékenységfigyelő Okosóra - Kék

8.899 Ft

B57 Intelligens IP67 Vízálló Fitnessz Sporttevékenységmérő Okosóra - Fehér

14.999 Ft

Okoskaróra, csatold fel a karodra! Az okoskarórák ideje elérkezett, sőt. Most már a karóra telefonok, dual sim karórák vívják népszerűségi csatájukat, határozottan eredményesen. A technológia ütemes fejlődése mind kisebb méretű eszközök megszületését hozta magával.

A méret a lényeg, legalábbis ebben a szektorban. Milyen érdekes, hogy míg a tabletek, okostelefonok érájában a minél nagyobb, már-már tepsire hajazó képernyő a divat, addig az okosórák esetében a kompakt méret, a jól kezelhető paraméterek elsőbbséget élveznek.

Az okoskaróra mára már olyan fejlettségi szintre lépett, hogy könnyedén helyettesítheted vele mobilodat is. Mindent tud, amire szükséged van, sőt valószínűleg még annál is sokkal többet. Néhány évtizede a sci-fi filmek főbb jeleneteiben lehetett látni, olyan űrlényre hajazó szereplőket, akik a karóra telefonjukhoz beszéltek.

Szájukhoz emelték a kezüket, és az aprócska technológia teljesítette minden kívánságukat. A mai készülékeknek szerencsére a világok lerombolása app nem található meg a szoftvereik között, de minden más hasznos kiegészítés részüket képezi.

Vannak olyan élethelyzetek, amikor a telefonok, tabletek nehezen kezelhetővé válnak. Hordozhatóságuk több, mint macerás, és egyes szituációkban jelenlétük sem a legideálisabb. Kirándulás, biciklizés alkalmával például határozottan praktikus lehet a csuklódra felcsatolható okoskaróra, ami köldökzsinórként összeköt a virtuális világgal, mégis korlátok nélkül enged kikapcsolódni, elmerülni a természet szépségében.

Alapvetően mindegy miért döntesz mondjuk egy okosóra mellett, abban biztos lehetsz, hogy a megbízható minőség, és az elérhető ár azonnal a barátoddá teszi legújabb szerzeményedet.

Keresés