Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
20.999 Ft

KONNWEI K DIAG OBDⅡ szkenner BT teljes rendszerű ABS SRS diagnosztikai eszköz alaphelyzetbe állítás-visszaállítással az ECM BCM SRS TCM BMS SAS légkondicionáló rendszerhez

Termékkód: K21799
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 210
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
20.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A KONNWEI KDIAG BT OBDⅡ teljes rendszer szkenner támogatja az összes autórendszer diagnosztikai funkcióját. Okoseszközét professzionális járműdiagnosztikai eszközzé teszi. android és ios rendszerrel kompatibilis. Az Auto-VIN funkció támogatja, hogy a KDIAG automatikusan azonosítja a legtöbb autómodellt. A rendszer teljes rendszerű jármű-egészségügyi jelentést készít a diagnózis után, és a jelentés megosztható. Az élő adatfolyam kombinált grafikus és adatrögzítési funkciója jobb a jármű teljesítményének nyomon követéséhez és a rendellenes paraméterek elemzéséhez. A KONNWEI KDIAG egy professzionális diagnosztikai eszköz a szerelők számára.

Jellemzők:
Széleskörű kompatibilitás: A KONNWEI KDIAG autós OBDⅡ olvasót kifejezetten a legtöbb 12 V-os 16 Pin V/A sorozatú jármű összes rendszerének diagnosztizálására tervezték, és képes diagnosztizálni a 2005-ben gyártott vagy gyártott 12 V-os személygépkocsik és könnyű teherautók (nem elektromos vagy hibrid) motorrendszerét. 2005-ben később OBD II kompatibilisek voltak a 16 tűs OBD II protokollokkal (J1850 VPM, J1850PWM, ISO9141, KWP 2000 és CAN).
Teljes rendszerű OBDⅡ diagnosztikai eszköz: A KONNWEI KDIAG autódiagnosztikai eszköz kompatibilis az USA Europe Japan autóval, és támogatja az összes rendszerdiagnosztikát, beleértve a motorvilágítást, az ABS-t, a sebességváltót, az SAS-t, az ESP-t és más rendszereket. 
A teljes rendszerdiagnosztika gyors csatlakoztatása: A KDIAG hordozható OBDⅡ BT szkenner kódolvasója hozzáférhet a jármű teljes rendszeréhez, például motorrendszerhez, automatikus sebességváltó rendszerhez, blokkolásgátló fékrendszerhez, riasztórendszerhez, légzsákhoz, elektronikus menetstabilizáló rendszerhez, elektronikus parkolórendszerhez, karosszériához rendszer, gumiabroncsnyomás-érzékelő, légkondicionáló rendszer, ajtózár, elektromos ablakemelő, kulcs nélküli indító modul, navigációs rendszer stb.
Teljes OBDⅡ funkció: Ez a szkenner egy komplett OBDII funkcióval is fel van szerelve a hibakódok gyors beolvasásához, olvasásához/törléséhez, adatfolyamok, fagyasztó tűk, füsttesztek, oxigénérzékelők, 6-os mód, ML állapot, járműinformációk, jelentések egy kattintással generálása és nyomtatása, valamint DTC-lekérdezések. Akár személyes felhasználó, akár professzionális karbantartó technikus, gyorsan tud dolgozni.
A KDIAG támogatja az egykattintásos AUTO-VIN vagy manuális kiválasztást,A KDIAG automatikusan megkeresi járműve VIN-kódját, és összehasonlítja az adatbázisával, hogy segítsen gyorsan belépni a diagnosztikai rendszerekbe anélkül, hogy egyenként kiválasztaná az autómodelleket és az évszámokat. Ha nem tudja azonosítani a jármű adatait, kézi bevitel és kiválasztás is elérhető. Gyorsan hozzáférhet 2 speciális funkcióhoz is a főoldalról az alábbiak szerint: Maintenance Reset és Battery Match.

Műszaki adatok:
Cikk: Autós szkenner
Anyaga: ABS
Szín: Fekete
Rendszer: BT 5.0
Feszültség:12V
Méret: 7.1*4.8*2.4cm
Különleges jellemzők: Akkumulátor megfelelő / Olaj visszaállítása

Csomaglista:
1* Szkenner
1* Tárolótáska
1* Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére