Menü

owl-carousel

A dual sim mobil számos extrával bír

Aki szeretne ténylegesen egy szuper telefont vásárolni elfogadató áron, annak javaslom mindenképpen az azolcsosag.hu oldalát megtekinteni. Itt széles választékkal bírnak a fiatalos kinézetű, sok funkciós dual sim mobilok.

DUAL SIM, DUAL SIM – Miért vagy te DUAL SIM?

Ha rákattintunk a linkre, akkor rögtön meg is ismerhetjük a kétmagos, wifi-vel is rendelkező készüléket, amely iránt egyre nagyobb az érdeklődés. A vásárlást megkönnyíti, hogy több fényképet láthatunk a termékről. Ennek a dual sim mobilnak a külseje mindenképpen megfogó. N 9330-as modellről beszélünk, amely az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az azolcsosag.hu oldalon egy táblázatba összefoglalva olvashatjuk a legfontosabb jellemzőket a készülékről. Ez a dual sim mobil 4GB-os ROM-mal és 512MB-os RAM-mal rendelkezik. Több nyelven is tudjuk kezelni a felhasználói felületét.

Mint a nevében is benne van, ez a dual sim mobil kettő SIM kártyát tartalmaz. Androidos operációs rendszere révén egy könnyen kezelhető készülékről van szó, amely számos extrával van felszerelve. A kijelző mérete egy fontos jellemző, amely jelen esetben 5,3 hüvelykes. Kényelmesen használhatjuk fényképek nézegetésére is. MMS és Bluetooth is a funkciók között olvasható. G-sensorral is fel van szerelve ez a dual sim mobil. Rádiót hallgatni tudunk vele. MP3 lejátszásra is képes. Felvétel készítésére is alkalmas ez a dual sim mobil.

Ha szeretne vásárolni ön is egy nagyszerű tulajdonságokkal bíró dual sim mobilt, akkor már csak egyetlen kattintásra van a megfelelő megoldástól. Várja önt is az azolcsosag.hu oldala, amely mindig tartogat valamilyen kedvezményes lehetőséget nem csak a dual sim mobilok terén. Minden esetben részletes bemutatót olvashat a portálon a termékekről, így tényleg könnyen lehet meghozni a döntést, ha vásárlásra kerül a sor. érdemes a dual sim mobiltelefonokon túl megnézni az összes többi készüléket, okostelefont is, hiszen itt olyan ajánlatokkal találkozunk, melyek kihagyhatatlanok.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés