Barion Pixel

Android mobil kis pénztárca mellé!

Nem mindenki engedheti meg magának a drága telefonokat, azonban manapság már számtalan olyan típust is kapni, amely szinte mindent tud, de mégis olcsó. A megfizethető telefonok között is létezik még olcsóbb kategória, ami szintén jó lehetőséget jelenthet.

Kompakt Android Mobil

Ilyen az BIMI BM89 Android mobil, amely joggal vívhatja ki magának az ár-érték arány győztesének címét. A készülék ugyanis nagyon olcsó, de már első pillantásra is lerí róla, hogy egy minőségi Android mobilról van szó, amely jóval többet tud annál, amennyiért megvásárolható. Kezdjük a megjelenésénél! A formatervezése egyszerű, mégis elegáns és modern is egyben, s ez igaz a felhasznált anyagokra is. A műanyagok minőségiek, s a gépház alatt található fém alkatrészek is. Egy központi nyomógomb található az Android mobil közepén, s mellette két-két érintőgomb.

Az elosztás a hagyományos Android mobilokat tükrözi, így a használatát egyáltalán nem kell majd szokjuk, mert mindent a megszokott, jól bevált helyen találunk majd! A 63 mm széles és 124 mm magas készülék egy kiváló négy hüvelykes kijelzőt kapott, ami az Android mobil 10 mm-es vastagságában tökéletesen elbújik. Mivel az említett Android mobil Dual Sim támogatást is kapott, így akár két SIM kártyát is nyugodtan elhelyezhetünk benne. Nem kérdéses tehát, hogy ez a készülék valóban univerzális, ugyanakkor, a belsejét is érdemes alaposan szemügyre vennünk!

Elsőként feltűnhet, hogy a telefon egy Kétmagos, 1 GHz-es Dual Core, MTK6517 típusú processzort kapott, ami ebben az árfekvésben meglehetősen szokatlan jelenség. A 256 Mb RAM és ROM azonban nem, viszont bőven elegendő szinte az összes létező alkalmazás futtatásához. A 4 hüvelykes kijelző egyébként 800 x 480, vagyis WVGA felbontású, így a filmnézés is minőségi élményt nyújthat.

Továbbá, fontos említést tennünk az akkumulátorról is, amely ebben az esetben 1650mAh kapacitással biztosítja az Android mobil áramellátását, s ezt természetesen megbízhatóan teszi. Tehát, egy kiváló telefon ez, s nem kérdéses, hogy ár-érték arányban csak nagyon ritkán találni ilyen lehetőséget!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére