Menü

owl-carousel

Android okostelefon a legmagasabb igények kielégítésére!

Manapság már egyre nagyobb igényeket támasztunk a mobiltelefonok elé, s a gyártók ezt ki is szeretnénk elégíteni. Ez persze nem minden esetben sikerül, főleg nem akkor, ha ár-érték arányról, van szó, azonban ez az iNew i6000 esetében egyáltalán nem igaz.

Egy új Android okostelefonról

Ez a telefon minden igényt tökéletesen kielégít, s ez igaz az árára is, ami meglehetősen alacsony. Az említett Android okostelefon a csúcsmodellek közé tartozik, azonban ezt a készüléket szinte bárki megengedheti magának. Az Android okostelefon 6,5 hüvelykes kijelzője szinte bármire lehetőséget ad a multimédiás alkalmazásokat illetően. Kiváló filmnézésre is, mégpedig minőségi filmnézésre, ugyanis a kijelző FULL HD felbontásban biztosítja a képkockák zökkenőmentes váltakozását. Ez egy valódi csúcs mobil, amely minden elvásásnak megfelel és minden igényt maximálisan kielégít.

Az Android okostelefon 3150 mAh-s akkumulátora kiválóan biztosítja a nagy teljesítményhez szükséges optimális áramellátást, így a készülék hosszú időn át zökkenőmentesen üzemel. A Cortex-A7 MTK6589T Négymagos 1,5 GHz-es processzor természetesen az alapfelszereltség része, amely a teljesítmény központjaként funkcionál. Ugyanakkor, a készülékhez 16 GB ROM és 1 GB RAM is tartozik. A teljesítmény kapcsán fontos megemlítenünk az Android okostelefon kamerarendszerét is, amely sok fényképezőgépével is vetekszik. A telefon egy 13 megapixel felbontású lámpával felszerelt hátsó kamerát kapott, amely mellé társul egy 3 megapixeles elülső kamera is.

A video telefonálás tehát, akár 3 megapixelen is történhet, a gyors adatátvitelről pedig számos internetkapcsolat gondoskodik. Természetesen, az említett tulajdonságok csak az alapot képezik. Emellett számtalan hasznos funkciót találhatunk a készüléken, amelyek pillanatok alatt megkönnyíthetik a hétköznapjainkat. Ez az Android okostelefon szinte mindenre jó, az önfeledt szórakozástól elkezdve, egészen a kiemelten fontos munkáig.

Aki tehát, egy csúcsminőségű telefont szeretne vásárolni olcsón, válassza az említett készüléket, mert kétségtelen, hogy megéri!


Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés