Menü

owl-carousel

Az érintőképernyős kínai telefonok beszerzése

Már nagyon jó áron vásárolhatunk kínai okostelefonokat. A magyar menüs változatoktól sem kell megijedni, hiszen egyre népszerűbbek ezen a piacon. Az érintőképernyős, dual sim készülék ára nagyszerű, és bárki meg tudja magának engedni.


Kínai telefonok A-Zolcsóságon

Funkciók


A magyar menü logikus felépítésének köszönhetően a telefon nagyon egyszerűen használható. Könnyedén meg tudunk benne találni bármit. Kezelni a legkisebbek és az idősebbek is tudni fogják. Az érintőképernyős kínai telefonok internetezésre is használhatóak. A világhálón való böngészésre is nagyszerűen alkalmas a készülék. A netes funkciók használata ugyanolyan élvezetes, mint a számítógépnél. A multimédiás lehetőségeket sem szabad figyelmen kívül hagyni egy kínai telefonnál. Zenehallgatásra és filmnézésre is tökéletesen alkalmasak. Nagyon jól élvezhető a hang és a kép minősége is.

Dual SIM


A dual sim kínai telefonokba egyszerre két kártyát is lehet helyezni, így nem kell két külön telefonnal járkálnunk, elég, ha egyet tartunk magunknál. A magyar menüs kínai telefonokat más nyelven is lehet használni, nem kell okvetlenül a magyarhoz ragaszkodni. Ha szeretnénk, akkor angolra is át tudjuk állítani, hiszen nagyon sokan ezzel a telefonos nyelvvel vannak megszokva. Az ilyen kínai telefonok megvásárlását nem fogja senki sem megbánni. Nagyszerű áron rendelhető meg az M-Horse N9000-es kínai telefonok, természetesen magyar menürendszerrel együtt. Ha most rendeljük meg, akkor ajándék bőrtokot is kapunk mellé. A nagyméretű kínai telefonok azok számára lettek tervezve, akik nem tudnak maguknak megengedni egy tabletet.

Specifikáció


A kínai telefonok androidos rendszerrel rendelkeznek. A kínai telefonok processzora 1 GHz-s. Memóriája 256 MB, amit egészen 8GB-ig lehet bővíteni. Az akkumulátora 2800mAh. A képernyője kapacitív, multitouch. Az okostelefonok 3,5mmes audio kimeneti csatlakozással van ellátva. A készülékben mikrofon, hangszóró és kamera is található. Bluetooth kapcsolatra is képes. A kamera felbontása elől és hátul is 3 megapixel.

érdemes elgondolkodni egy ilyen telefon megvásárlása mellett.

http://azolcsosag.hu/

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés