CUBOT dual sim android megvárlása

Sokan javasolták már nekem ezt a honlapot, hogy ha telefonra van szükségem, akkor azt itt szerezzem be. így is tettem, meglátogattam az azolcsosag.hu oldalt, ahol a virtuális kosaramba máris belehelyeztem egy dual sim androidot. Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik ez a telefon, melyet egy pár mondatban most én is bemutatok.

Támad a CUBOT, itt a P9

27999 forintért vásároltam meg, amely a paramétereit tekintve egy nagyon kedvező ár. A dual sim android típusa CUBOT P9. Igen fiatalos külsővel látta el a gyártó, melynek köszönhetően ebben a korosztályban egy népszerű készülék. A ROM 4 GB-os, a RAM pedig 512MB-al rendelkezik. A dual sim android operációs rendszere 4.2-es. Magyar nyelvű menüt lehet hozzá igényelni a rendelés leadásakor, melyet érdemes is megtenni, hiszen így sokkal könnyebben lehet kezelni a készüléket. A kijelző mérete 5”-es, így kényelmesen lehet használni. Az akkumulátora 200mAh-es. QHD képernyő felbontással bír (960X540). Ez a dual sim android érintőképernyővel rendelkezik. A táblázatban olvashatjuk a további funkciókat is: MMS, wifi, rádió, mp3, hangjegyzet, kamera, Bluetooth. G sensorral is rendelkezik.

Az azolcsosag.hu oldalra belépve érdemes megismerni a dual sim androidon kívül az összes többi okostelefont is, melyek szintén kiváló paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek. Számos ismerősöm vásárolt már ezen a honlapon telefont és nagyon meg vannak elégedve. Amit megrendeltem dual sim androidot, ahhoz kaptam garanciát is. Gyorsan ki is szállította az azolcsosag.hu a címemre a terméket, így hamar használatba is tudtam venni.

Mindenkinek javaslom az azolcsosag.hu oldalát, aki szeretne egy hatalmas telefonos online áruházban vásárolni. A termék kínálat nagyon széles, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy itt még sütőforma is vásárolható a dual sim androidokon túl. Aki GPS-t szeretne rendelni, az is megtalálja a kínálatban a neki való terméket. Vár mindenkit az azolcsosag.hu, akik minőségi telefonokra vágynak.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére