Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 

Egy klasszikus és megbízható mobiltelefon

Most önnek is adott a lehetőség, hogy beszerezzen egy olyan készüléket, melyen nem csak beszélgetni lehet, hanem még emellett számos funkciót lehetséges használatba venni. Az azolcsosag.hu oldalán mobiltelefonokat is rendelhetünk, melyeknek a kínálata szinte páratlan. Rengeteg fajta telefon közül tudunk választani a honlapon. Egy rövid ismertetőt is olvashatunk a honlapon a telefonról, melybe a legfontosabb információk vannak összefoglalva.

Támad a klasszikus éra, hiába a statisztika!

Egy E52-es típusú mobiltelefonról beszélünk, amely iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az utóbbi időkben, hiszen elérhető áron vásárolhatunk egy sok funkcióval ellátott, dizájnos külsejű készüléket. Angol és orosz nyelven tudjuk használni a menürendszerét, de a rendelés leadásakor természetesen igényelhetjük a magyart is. Ez a mobiltelefon kettő SIM kártyával van ellátva. 60-90 óra a készenléti ideje. Aránylag kis kijelzővel rendelkezik, hiszen ez csak 2,4 hüvelykes. Ezen a mobiltelefonon nincsen wifi, GPS és Java. Bluetooth, hangjegyzet és rádió funkció be van építve ebbe a mobiltelefonba. Az Mp3 és Mp4 fájlokat is le tudjuk vele játszani. Tv adások fogására nem alkalmas. Most mindösszesen 6649 Forintért lehet a miénk ez a mobiltelefon. Nézze meg a fényképeket is, hogy láthassa, milyen jó külsővel rendelkezik. Aki nem szeretne kifejezetten egy telefont internetezésre használni, hanem csak kapcsolattartásra, annak kifejezetten javaslom, hogy ezt vásárolja meg.

Nagyon sok okostelefon is beszerezhető a honlapon. Az azolcsosag.hu oldala minden mobilt részletes bemutató leírással lát el, így a vásárló pontosan tudhatja, hogy pontosan mit is tesz bele a virtuális kosarába. Nézzen körbe ön is ebben a hatalmas telefonos áruházban és adja le a megrendelését egy szuper mobiltelefonra, amely kihagyhatatlan áron kapható!

A telefonokon túl még számos terméket vásárolhat, így akár még bőrápoló krémet is kaphat a honlapon, amelynek a kínálata folyamatosan bővül és mindig találunk akciókat is.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Az oldal tetejére