Menü

owl-carousel

Magyar menüs ZTE Firefox mobil

Mindenképpen ismerje meg azt az okostelefont, melyet most az azolcsosag.hu oldala nagyon kedvező áron kínál a vásárlók számára…

FIREFOX ZTE mobil

A magyar menürendszerrel rendelkező Firefox mobil ZTE típusú készülék tényleg nagyszerű, amely nem csak funkciói révén fogja meg a vásárlót, hanem magával a kinézetével is. Az azolcsosag.hu oldala nagyon részletes bemutatással együtt forgalmazza a készüléket, így minden fontos paramétert megismerhet vele kapcsolatban. A Firefox mobil ZTE operációs rendszere Android 4.4-re is flashelhető. 1400 mAh-es akkumulátorral rendelkezik. 4GB ROM és 512 MB RAM került beépítésre. 1 SIM kártyával bír. A kijelzőjének a mérete 4”-es. 800X480-as felbontással rendelkezik.

A kijelző típusa TFT kapacitív. MMS, GPS, wifi, bluetooth, rádió, dual kamera, hangjegyzet mind a funkciók között található. Az azolcsosag.hu oldala több fényképet is bemutat az adott készülék kapcsán, így tényleg részletesen meg lehet ismerni a készüléket. Fiataloknak kifejezetten javasolt ez a telefon, mert nagyon vagány külsővel rendelkezik. Az okostelefonokkal szemben támasztott kitételeknek minden tekintetben megfelel. Megfelelő ár-érték arányának köszönhetően egy igen keresett termék, így érdemes minél előbb megvásárolni, hiszen ez a lehetőség csak a készlet erejéig tart. A Firefox mobil ZTE mobiltelefon mellett még számos készülék rendelhető meg, melyek ténylegesen népszerű modellnek számítanak.

Ha okostelefonra van szüksége, akkor mindenképpen ezt a portált tekintse meg, hiszen itt a kínálat nagyon széles. A Firefox mobil ZTE készülék Önt is elsőre meg fogja fogni, így nem szabad ellent állni a kísértésnek, hanem bele kell tenni azt a virtuális kosárba. Az azolcsosag.hu oldalon nem csak telefonokat lehet kapni. A multimédiás lejátszókon túl egészen a világítós csaptelepig mindent meg lehet rendelni ezen az egyre népszerűbb honlapon. Legyen egy nagyszerű okostelefonja, amely mindenkinek elnyeri a tetszését!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés